Kuzenım 160 esmer 40 kg bi kız 20 yasında. Birini bulmuş istemeye gelecek hatta adam 24 yasında. Cocuklardan bile daha zayıfken nasıl bulmuş koca?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bulur duzgun kişilikliyse kuzenın bulur zayıf sisman cirkin güzellık evlilge bakmaz
Ben düzgün kısılıkte degılım. Dmmkı
ben öyle bisey demedim sadece kücümseme insanı dedi
40 kılo mkk
olabılır mesele kiloda degil demekki
Evlışıkte yatak dıye bısey var tüm mesele yatakta gayrette kılo fızık
Insan arzulamadıgı ıle evlenmek ostemez bunun nesımı arzuluyo
seninde var herseyin onunda var gün gelır kilo alır toparlar mesele insanlıkta sende olan ondada var biraz kücügü biraz darı anladın sen
Bana genıs mı dıyorsun sen?
öyle demedim ona göre sen normalsin o dardır
Leylek bacaklı olduğu ıcın mı ne önemi var mk
valla bilemiyorum ne seni gördüm ne dedigin kuzenini bilemiyorum
Görme zaten sen o leyleği gerekli degıl
sen degilsin sanırım ama kıskanclık sezdim :))
40 kıloluk çocuk fızıklı kuzenım bıle cıddı düşünen bırını buluyor zilli, bana anca takılmalıl erkek ler geliyor çıkıyor karşıma buna tav oluyorum yoksa onun nesını kıskanım be evlenmek başarı degıldır egom yerlebir oluyor sadece
ego iyi bisey degil güven iyidir asırı güven insana zarar verir ego hic iyi bisey degil
Bende kullanabılcrm bı erkek ıstıyorum onlar masa gıbı evıre cevıre her sekılde kullanıyorlar herkes öyle bi ben saftirik kalmısım yeter
valla evire cevire nasıl kullanıyolar bilemem hic anlamam dediginden
Gel al benı şuraya götür vs kuaför paralarına kdr ödetiyorlar
iyidie öyle seyleri ödeyen erkekte herseyi senden ister yatak odasını senledirmeni ister oda var
Ya tabi tabi ondan mı yakında evlenecek ler istemis olsa bıle evlencekler en azından ortada bırakmamıs nasıl becerıyolar anlamıyorkm ben yapsam benı bırakır evlenmeden rezıl olduğum la kalırım
evlencek erkekse illaki karısı icin para döker o farklı konu ama illaki arada biraz gönlünüde görüyodur ya da nasılsa evlenince yaparım diyodur erkek
Ben dıger kuzenimden nbahsettım bu kullanma konusunda. Bırak allah askına çocuğun anası babası hacı babası camı hocası çocuk aşırı utangac daha bızım eve gelmıyodı arabada oturuyodu o pısırık mı ıstıcek be pasıf pısırık şey
o öyle olmuyo az yakslas kuzenınede gör ne haltlar yemişler :))
Ne yedıyse yedı ımam nıkahı var yakında resmî de olur onemlı olan o degıl bunlar Nası oluyoda erkeklere istedıklerını yaptırıyolar
ciddi evlilik yolunda olunca yapar erkek neticede eşine hayat arkadasına yapıyo ben olsam eşime bende yaparım gücüm yettigi kadar evlilik farklı sey sevgililik farklı
O zaman Nası oluyo da cıddı erkek buluyo onları Benle sevgılı olmak ısteyen bılr yok sadece vuruşma pesındeler
sen güzel seksi alımlı biriysen genelde etrafında öleler olur ama illa sen ciddi düsünen moda girersen eninde sonunda seninle evlencek biri cıkar senin istediklerini yapar
Çirkin şansı dıye Boşuna dememısler😡
evet dogru cirkin sansına bende inanırım:))
Nasıl sevgili bulur deyil nasıl askı durust bı sekilde olusrırabırım
Ask kolay ama ya basını belaya sokarsan?
Tm işte nasıl koca bulmuş o çocuk gıbı halıyle
Bu isler boya posta bakmaz ki
Sevmek de önemli bısey
Boyuna bısı demedım ama çocuklar bıle o kızdan daha kılolu ne bılım ya onla evlenmek ısteyen erkek onun nesını arzuluyo ıgrenc
Alla alla bunu sen mi bileceksin ıgrenc olup olmadığını!!
Simdi ıgrenc desin basına oyle musibet gelir lı elın yuzune ya da baska bısey haline sukredeceksın
Evet ben gördüm sen gormedın ben bılırmm
He he
Ne o sende mı tipsizsin
Hadı len sen kendine bak 😂Kezban millet vermiş gazı kendi bı halt sanarsın 😂😂
kiloyla sevgili arasındaki bağı bulmaya çalışıyorum
Sen kendımden 10 cm kısa bı adamla sevgılı olur mısın
normalide kızın erkekten kısa olması değil mi
Kızın çocuklar dan bıle zayıf olmasını söylüyorum 40 kılo 21 yasında hemde
tamam en kilolu sensin.
Kiloyla ne ilgisi var ya
Çocuklar bıle 40 kg dan fazla farkında mısın ne kdr sağlıksız bı görüntü düşünsene sen kenden santımlerce küçük boylu bı erkegı ıster misin çok alaka
ne o kıskandın mı :))))
Kıskandm
iyi çatla o zaman :D
tamam
oldu
Ok.
Her sey dış görünüş değil işte
İşte bende onu soruyom degılse Nası kandırdı cocugu acaba evlenmek ıcın bu devirde evlenecek erkek bulmak zooor
Niye bulamazsın kızlara zayıflık yakışıyor
Zayıflık degıl bu çocuklar bıle ondan daha kılolu bu resmen iskeletlık
Alır evlendikten sonra o
Kucuklugınden berı zayıf o kız
Kocası iştahını açar
Ben ondan fızık surat olarak daha guzelım benle neden cıddı düşünen yok pekı
Bilmem karakter olarak demekki bir sıkıntın var ya da doğru kişi çıkmadı daha karşına
Sankı o kız 4 4 lükkk en azından. 2yuzlu degılım ınsanlara yalandan gulmuyorum belkı de karakterim tam olduğu ıcın yalnızım
Bu kıskançlığından kaynaklıda olabilir
Kıskanmakta haklıyım benım ne eksıgım var ya bende ıstıyorum bana ne
Bul ozaman sosyalleş kurslara falan git çıkar biri
Sosyalleşımce de adam cıkmıyo takılmalık hepsı ben cıddı ıstıyorum zamanım degerlı olgun biriym beklentilerle dolu toksik sevgilicilık oynayamaz
Oynamamam
Tanışmadan bilemezsin bende burdan biriyle tanıştım şu an gayet iyi gidiyor evlenirsek şaşırmam birgün nerden bulacağın belli olmaz doğru insanı
Bunu neden dedın senı stklrsa bu yazdığını görür beklentıdeymıssın gıbı konuşmuşsun
Görsün oda ciddi ilişki istiyor zaten oyüzden sorun etmez
Ok.
😄😄❤❤❤
Seviyordur adam
Ama sevse bıle ılk goruste ılk bakısta görünüş fızık vs on planda olur bı numara yapmıs mı acaba
Yoo eski sevgililerimden biri çok çirkindi ama seviyordum
Bu tamamen arz talep meselesi sen ne istiyosun
Nasıl ya