Aslında ben kendimi çok uzun hissetmiyorum tatlı minyon zarif bir tipim var. Güzel olduğumu da çevremdekiler hep söyler uzun zamandır da spor yapıyorum o yüzden fiziğim de gayet güzel.
Uzun erkeklerden hoşlanıyorum ama bazısı kısa kız sevdiğini söylüyor öyle olduğu için de kendimi kötü hissetmeye başladım. Lütfen güzel şeyler söyleyin ilgiye ihtiyacım var 💋😂
Uzun erkeklerden hoşlanıyorum ama bazısı kısa kız sevdiğini söylüyor öyle olduğu için de kendimi kötü hissetmeye başladım. Lütfen güzel şeyler söyleyin ilgiye ihtiyacım var 💋😂
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Manken gibi kızsın
Daha ne olsun.
Seni beğenmeyen taş olur.
Çekemeyen kıskananlar beğenmez anca.
Keşke resmini görmek nasip olsaydı ;)
Teşekkür ederim ya 💋💖
Rica ederim bebeğim
Güzele güzel demek yakışır
Normal boyun. 164 zaten ülkemizde kadınların boy ortalaması
Kadına göre ortalamanın biraz üstü bir boy. Ama sen uzun istiyorsan erkeklerin çoğu eleniyor :D :D
Ya aslında 1.75 ve üstü de olur benim için ama topuklu çok seviyorum o yüzden en az 1.78 olması iyi benim için fakat bu boydakiler de kısa kız seviyor
Ben boya takılan biri değilim ama benim boyum zaten uzun. 178 inde istememe nedeni topuklu giysen uzun olacaksın diye yanında iyi hissetmiyorlar herhalde bilmiyorum :D
Topukluyla 1.78'i geçmiyorum zaten genelde topuklu boyum 8 cm 1.76 filan oluyorum max 1.78 oluyorum öyle yani senin boyun kaç jdjdjfj
Öylede yani aynı boyda gibi bir şey oluyorsunuz istemsiz rahatsız oluyorlar herhalde komplekse giriyorlar :D Benim 192 boyum.
Senin boyun baya iyiymiş dkjdkdk
Ahahahah teşekkür ederim :D O yüzden boya takmıyorum kadında.
Senden bir tane daha yapalım ister misin ahajahajhajshdjd
Ahaahhahaha yapalım dediğine göre beraber mi yapacağız :D :D
Evet 😂 benim güzel genlerim ve senin boyun birleşince taş gibi çocuğumuz olabilir dkdjfkfj
Ahahaahha dediğin gibiysen olabilir gözümde renklidir belki renkli gözlü olur :D :D
Gözüm ela yeşil mavi karışımı ama oğlum olursa esmer ya da kumral olsun sjjdjdkdkd
Gözleri de kahverengi ya da yeşil olabilir dkdjjdjf
Ahahahaha benimde gözlerim yeşil kumralım :D :D Artık nasıl bir şey çıkar bilemiyorum güzel olur gibi bence :D
Kuğu gibisin ne güzel
Teşekkürler ask ❤️
168 boy mu uzun mu güldürme beni
Erkekler öyle diyor ben de anlamadım ya
O erkeğin boyu kısaysa ona uzun geliyordur
Aksine uzun erkekler diyor 1.80 üstü daha kısa seviyorlarmış bende kendimi kötü hissetmeye başladım
Yalan söylüyorlar ben 193üm hiç kısa kızlardan hoşlanmadım
Üff ya zaten ya çok uzunlardan hoşlanıyorlar ya da çok kısa kızlardan biz orta boylular napalım skdjjdjdjdkdjd
Senden daha kısası zaten pokemon grubuna giriyor senin yine bi şansın var daha kısasının oda yok kalabalıkta kaybederim ben daha kısasını asdfjkkgd
Teşekkür ederim çocuk teselli eder gibi teselli ettiğiniz için skfjkdjd bende gerekirse topukluyla gezerim canım nolcak dkdjdkdj
Estağfurullah teselli edilecek bir durumun yok senide Allah yarattı öyle kabul etmek gerek asdfhjk
😂 Sağol ya
Ne demek efendim ne demek 😂
Bence 1. 70 üstü iyi ki de olmamışım uzun seven bir sensin heralde hajahsjsh
Tercih meselesi tabiki ben yanıma yakışsın isterim baba kız gibi gezmek istemem sonuçta
Çok mu uzun derken 1.68 uzun mu ki
Bende uzun olduğunu düşünmüyorum ama konuştuğum bazı erkekler öyle söylüyor
Yoo orta boy
Orta
fiziğin nasıl
Açıklamayı okursan yazdım
vücut ölçülerin nasıl mesela