Kıymet bilmiyor bazı insanlar, egolarının ve narsist benliklerinin hizmetçisi gibi görüyorlar karşılarındaki kıymet verip sabreden insanı. Seven, sevmek için çabalayan da, e, doğal olarak, eğer özsaygı gelişimi sağlıklıysa en kısa yoldan o beş para etmezi kalbinden kovuyor, defediyor. Sanki yaşamış gibi anlattım, çünkü yaşadım, şu an artık iyi ki kurtuldum deyip sonsuz şükrediyorum, bu üstelik evlilik bile değil, sevgililik bile değil, sadece tanışma süreciydi. Allah kurtardı, şükürler olsun 👍😄👍😄
seven neden vazgeçer önce bu sebebe bakmak lazım.. insan gerçekten sevmekten vazgeçtiğin de yani değer vermeyi bıraktığında hani bu öylece olmuyor bu bir süreç.. İnsan birden vazgeçmez ki eğer vazgeçtiyse bir anda olmamıştır adım adım o noktaya iteklemiştir vazgeçtiği küçük kelimeler sözcüklerle davranışlarla soğutmuştur vazgeçenin yüreğini birden o karar gelmemiştir zaten..
Yüreği soğumadan kimse vazgeçmez ki sevdiğinden yüreği soğuyanın da savaşı biter en nihayetin de..
Seven sevmekten asla vazgeçmez ama sevilen çok sevgi aldığı için kendisini bişey sanar az soğuk davranınca da bu sefer de seven yine sever ama sevgimi sevdiğim hak etmiyor der ayrılır bir süre sonunda unuttuğunda başka aşka yelken açar
Seven kolay kolay vazgeçmez; ama sevilen her defasında O'nu görmezden gelirse, umursamaz davranırsa, hiç arayıp sormazsa, seven ne kadar sevse de bir noktadan sonra tükeniyor... Yani sevilen kıymet bilse, seven kolay kolay vazgeçmez.
Sevilen isem her zaman kabahati kendimde ararım. Hiç bir zaman seven sebepsiz sevmekten vazgeçmez. Sevilen seveni yani beni suçluyor ise onu narsizm derecesine götürdüğüm için kendimede güzel bir ceza vermem şarttır.
sevilen sorgulanması gerekir. Seven sevdiğinden sevdiği için onu üzmemek için vazgeçtim der. Aslında Bir ömür içinde büyütür sevgisini. Ama kimi seven vazgeçmiş ise sevdiğinden akdiri yara yediği kazık büyük demektir.