Aynı işyerinde olmanız çok kötü. Bizde öyleydik neyseki ben işyerimi değiştim. Ama sizinlee ilgilenmemesi çok saçma. Sabah erkenden bile insan bişeyler yaşamak ister, tamam iş sizi yoruyor ama akşama kadarda uyumak anlamsız, doğru olanı siz yapıyorsunuz. Kaç yaşlndasınız kaç yıllık evlisiniz
04 Yorumla
Soran+1 yıl3 aydır evliyiz. Neden aynı iş yerinde olmanız çok kötü dediniz evli misin sende
Soran+1 yılBen 2 o 25
En İyi Cevaplar
Ben bunladım okurken şu an kendime söz verdim sevgilimle evlenince ona prensesim gibi bakıcam senin yerinde olsam kolay değil ama boşanırım zaten çocuk da yok ortada yol yakınken boş ver iyice düşün taşın kendin karar ver ama asla susma susarsan üstüne biner kavga da etme baktım olmuyor zorlama boş ver
00 Yorumla
+1 yılBöyle biri ile evlenmeyi neden tercih ettin. Adam dümdüz sana karşı bir şey hissetmediğini belli etmiş. Acilen yeni denizlere yol aç. Yasin daha genç gibi çoluk çocuk olmadan kendine yazık etme..
012 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladın bi şey hissetmediğini 3 aylık evliyiz
- +1 yıl
Erkek/Kadın fark etmez bir insan sevdiğine bu kadar ilgisiz olmaz çünkü. Sevgide sıkılma denen şey olmaz.. Madem birlikte vakit geçirip iki sohbet bile etmek istemiyor ne diye evlendi? Evlilik oyun olsun diye değil zaten sevdiğin insan ile bir hayatın olması için gerçekleştirilen bir durum.
Soran+1 yılBoğuluyormuş kısknçlığımdn napıcam bide çocuk istiyorum diyor o akşama kadar uyucak ben çocuk mu bakcam
- +1 yıl
Boğulacak bir şey yok. Boğulacağı denize girmeyecekti en başta o zaman.
Soran+1 yılİlgi delisi olmuşsun sen diyor
Sizin memlekette herkes böyle mi karısıyla ilgilenmez mi diyorum, ne ilgilenmesi herkes çalışıyor diyor. burada herkes çalışıyormuş insanlarla sosyal oluyorlarmış, koca karısının üstüne düşmüyor hastaneye falan tek başına gidiyor kadınlar, böyleymiş buranın adeti. Hatta kimi kadın hem çalışıp hem kocasını övermiş burada. Bizim memlekette tam tersi kadın herşeye hayır der adam herşeyi mecbur sineye çeker kadını çalıştırmaz hastaneye götürür. Ben herşeyi tek başıma yapıcam hastaneye tek başıma insanlarla sosyal olcam paramı kazancam, adam uyucak akşama kdr önüne yemek koycam evi temizlicem fazla samimi olmucaz- +1 yıl
İlk çağda yaşamıyoruz böyle adet mi olur. Bence bu yaşta kendine yazık edersin haberin olsun. Kolay kolay kimseye bir şeyden vazgeç demem ama böyle giderse yıpranan sen olursun. Ruhun ölür.
Soran+1 yılEvliliğin tek artısı benim için iş hayatına atılıp kendime bişetyler almak oldu tek başıma bunu başaramazdım
- +1 yıl
Doğrudur bir şey demiyorum ama bir doğru kazanıcam diye bir çok yanlış sine etmek ne kadar iyi olur senin için bilemiyorum.
Soran+1 yılÇocuk istemiyorum Yemek de fazla yemiyor çok uyuyor benle mutsuz olduğunu düşünüyorum artık dün bana olmucaksa olmasın dedi. Keşke beni mutlu eden biri olsa dedim. Mutlu olmuyosan o zaman ayrılalım demeye getirdi. Her fırsatta olmucaksa olmasın git o zaman diyor
- +1 yıl
Gene dediğime geliyor. Sen muhtaçmışsın gibi davranıyor resmen. Gene diyorum bu kadar kendini yıpratmana gerek yok.
Soran+1 yılNapim
- +1 yıl
Ben tahammül edemezdim açıkçası..
Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Bir ara karşına al konuş detaylı bir şekilde senin ciddi olduğunu anlasın baktın olmuyor onunla ilgilenme konuşmaya çalışma bile eninde sonunda boynu bükülecek hatasını anlayacak
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın da ben yapayalnız napıcam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. El bebek gül bebek bakarsan öyle olur
Az yemek yapma ya da yat uyu bir gün saat 6 ya kadar anlar o zaman
Ama onun uyanması lazım sensiz kalması lazım öyle bı ayarlicanki şaşıracak (boleleri sürterek uyandırır hiç anlayışlı olmaz ama neyse dene bı )
Konuş düzgünce anlat baştan nasıl tutarsan öyle gider114 Yorumla
Soran+1 yılZaten bazen bulaşığı o yıkıyor evi toplayıp temizlemiyorum bile
Soran+1 yılUyanmaz sinirlenir
İlgi delisi olmuşsun sen diyor
Sizin memlekette herkes böyle mi karısıyla ilgilenmez mi diyorum, ne ilgilenmesi herkes çalışıyor diyor. burada herkes çalışıyormuş insanlarla sosyal oluyorlarmış, koca karısının üstüne düşmüyor hastaneye falan tek başına gidiyor kadınlar, böyleymiş buranın adeti. Hatta kimi kadın hem çalışıp hem kocasını övermiş burada. Bizim memlekette tam tersi kadın herşeye hayır der adam herşeyi mecbur sineye çeker kadını çalıştırmaz hastaneye götürür. Ben herşeyi tek başıma yapıcam hastaneye tek başıma insanlarla sosyal olcam paramı kazancam, adam uyucak akşama kdr önüne yemek koycam evi temizlicem fazla samimi olmucaz
Soran+1 yılİzmir. Evliliğin tek artısı benim için iş hayatına atılıp kendime bişetyler almak oldu tek başıma bunu başaramazdım
Soran+1 yılNasıl üstüne gitmek derkem
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhabalar İnsanların işine ve hayat akışına karışmak hoş değildir ama yanlış anlamazsanız size bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Sizin çalıştığınız iş saatleri sabit bu şekildeyse o işten ayrılmanızı öneririm. Gerçekten evli bir insanın hayatı için hiç uygun bir düzen değil. Tamam bu tür durumlarda konuşmak, uzaktan yorum yapmak kolaydır ama öncelikle düzeltilmesi gereken şeyin bu olduğunu düşünüyorum.
Üstelik emin olmamakla beraber sizi sürekli geceye getirdikleri için tek taraflı fesih hakkınız olabilir. Bu durumda diğer uygun koşullar da sağlanırsa yasal yollarla tazminat bile alabilirsiniz.12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBir kadın, ruhu beslenmedikçe ve ruhen doyduğunu hissetmedikçe, maddi olarak ne kadar eşi tarafından tamamlansa da, aile ve akrabalar yönünden ne kadar güzel bir ortama sahip olsa da, o ruhunun açlığını doyurmasını kocasından bekler ve ister.
Bir kadını doyurmak müthiş bir hazdır erkek için aslında. Çünkü o kadın tüm benliğini ve kadınlığını yaşatır adama.
Sadece yapması gereken rutin düzenden sıyrılıp kadınını şaşırtıcı güzelliklere alıştırmak.
Bunu sürekli yapsa erkekte hoşnut olur ve tat alır.
Ama kimi kadınlara da baktığında böylesi muhteşem adamların böylesi güzel şiirselliğinden bıkıyor.
Yani bazen kadınları da anlamak mümkün olmuyor.
En güzelini de yaşatsan sorun, rutin bir hayata bağlanıp seyretsen de sorun.
Şiirselliği ve ruhu okşamayı seçmiş o ince düşünceli adamlar da hep kadınlarının ruhsuzluğundan şikayetçidirler.
Bu da demek oluyor ki hepimiz yanlış zamanda yanlış insanlara denk geliyoruz.12 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻
- +1 yıl
huyu huyuna suyu suyuna misali aksi halde uyuşmazlıklar aldatmalar ayrılmaklar takip ediyor eğer çocukta varsa eyvah ki eyvah olan o masumlara oluyor 2 kat alt komşum gibi kadın dul yetişkin kızları var gecenin geç saatlerin evden çıkıyorlar farklı arabalarla gidiyorlar farklı arabalarla geliyorlar siz benim yerimde olsanız ne düşünürsünüz? üzülüyorum fakat anası değilim babası değilim bir şey söylemeye çekiniyorum çünkü erkeğiz sonuçta kadının fendi erkeği yendi misali adın çıkar dokuza inmez sekize misali rezil olmak var işin içinde..
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılOoooo ! Evlenmeden önce hiç mi kınuşup tartışmadınız bunları? Bu nasıl bir iş ve nasıl bir evlilik? Bu evlilik böyle yürümez ki. Olmaz yani. Yerden göğe kadar her konuda haklı bu haykırış ve isyanınız. Bu kadar uyku, ihmal, ilgisizlik resmen zulüm, işkencedir. Derhal konuşun, değerlendirin ve bir çözüm bulun bu işe.
12 Yorumla
Soran+1 yılNapıcam abi
- +1 yıl
Günaydın. Gizli olmasaydın, uzun uzun anlatırdım yapacaklarını. Buradan olmaz yani. Bir çok insan saçmalar yorumlarıma, kafan karışır sonra.
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Böyle soruları okuyunca gerçek olmasın ne olur diyorum. Görmeden geçmek isterdim.
Daha dün bekarken söyle yaparım böyle severim diye hava atan gençler evlenince nasıl böyle değişim gösteriyor anlmak mümkün degil. Sanki evde es degil hizmetli var yazık!01 Yorumla
Soran+1 yılAynen kullanılmış peçete gibi hissediyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılDaha yeni evlisiniz evlenmeden önce bekar hayatında rahatliğa uyumaya alışmış simdi düzenini değiştirmekte zorlanıyor olabilir veya hiç değiştirmek istemiyor bu gibi durumlarda ustelememen gerek bırak akışına istediğin ilgiyi aza düşür sende baska islerle ilgilenip onla ilgilenmeyi kestiğin zaman kendisi seninle iilgilenip vakit geçirmek isticektir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye evlendin ki böyle biriyle baktın boşayamıyosun sen işi bırak otur evinde keyfine bak en azindan o yokken mastürbasyon yapar dizi film keyfi yaparsin çok yemek yemek istiyosa annesinin evine de gidebilir zaten sen çalışıyomuşsun kafan dinlenir
40 Yorumla
+1 yılüç aylık evlilikte en son duyacağin cümle bu olmali boguyorsun beni ilgi ile. derken... Uzak dur biraz sen kendine başka ilgi alani bul vs.. bak bir süre o dolaşsin arkanda. ilgi ver diye
20 Yorumla
+1 yılAdam sabah 5 e kadar calisiyor ne bekliyorsun cidden... seninkiler baya mizmizlik
22 Yorumla
Soran+1 yılBende o saate kadar çalışıyorum
- +1 yıl
Sendeki neerji onda yok demek ki😂
+1 yılBu kadarda boğma sen onu... Çevrene bak daha yeni evlisin. Çocuk falan yapmaya kalkma düzelene kadar. Ben konya dayım ilgilenirim 😊😊😊
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu boğmuşum nerden çıkardın bıktım adam yerine konacak insan değil ya boşuna üzüyorum kendimi
- +1 yıl
boş ver o halde kendisi uyusun camış gibi sende gez dolaş kafa dağıt burada takıl
+1 yılhayatında başka birisi olmasın sakın, yok hayır diyorsan transeksüel diyeceğim eşiyle ilgilenmeyen bir erkeği anlamak mümkün değil..
04 Yorumla
Soran+1 yılHayatında kimse yok çok sosyal biri benle alaksı yok hep insanlarla diyalog kurar ben konuşunca dinlemiyo
- +1 yıl
bence ya sen eşini incittin sana gönül koyuyor, ya da onun bildiği senin bilmediğin üzücü bir durum var. ya da senden hoşlanmıyor bilemiyorum. umarım yuvanızda huzur olur , sağlık olur, mutluluk olur. size sadece dua edebilirim en kısa zamanda eşiniz size en iyi şekilde davranır sizde mutlu bir insan olursunuz inşallah..
Soran+1 yılBorçlarımı takıyorum diyor
- +1 yıl
bu sözü hangi anlamda kullandın açarmısın biraz..
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yıl6 da uyumak yerine uyumadan yapın aktivitenizi olmaz mi? Çok mu yoruluyorsunuz 11 saat uyunur mu allasen
03 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim nasıl uyuyorsa artık belkide benle konuşmamak İçin uyuyordur
- +1 yıl
Ne diye evlendiniz o zaman
Soran+1 yılNeden böyle yapıyor bilmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Sen kalas olabilir misin? Evlenmek kavramından aynı şeyleri anlamıyorsunuz ayrıca o sorumluluklar altında eziliyor
03 Yorumla
Soran+1 yılBen neden kalas olayım?
Soran+1 yılNapmam lazım ki ne istiypr
+1 yılBuna daha koca denirse tabi neyse konumuz o değil de, ee olduğu gibi duruyor yapılacaklar hadi hadi daha çok işimiz var yawrum 5ten sonra bul beni. 🙄zaman değil artık tek problemimiz Acilen Mutlu edilmesi gereken bir mutsuz var ortada .. S. O. S Gülüm ahahah 🌹🥰😁 Bak bugün kendime iyilik yapasım ve birilerini mutlu edesim var zaten neyse 😌😆Call me caneem📞🙈
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Uyandırma
Uyuyan güzeli
Bırak o uyusun
Sen bak hayatını yaşamaya02 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel dedin ya
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. nasıl bir iş o sürekli gece çalışıyorsun 🙄 umarım değişir daha evliliğin başındasın gözün dışarı kaymaz umarım
00 YorumlaSıkıntı böyle devam etmez edersen seni günaha girme ne neden olur sen bo modeli deyiştir şimdide böyleyse
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Biraz defans yap ve sende bir ilgisizlik sezsin kendi halinde takıl bir süre işkilleneceltir ve üzerine düşecektin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılYazık sana ya hayat böyle geçer mi Bence uyanıkken öyle güzel şeyler yap ki ona uyumayı değil senin tercih etsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Seninle ilgilenmek istemediği için uyuyor olabilir o saate kadar
04 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Soran+1 yılCideen mi
- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yıleee ne yapalım dövelim mi kocanı şimdi? adam it gibi çalışıyor , senin işinle onun ki bir mi? bazı insanlarda yorgunluk olayı farklıdır.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Seni baş üstünde gezdirmesi gerek bide yeni evlisiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılNeyi büyütmüşüm
+1 yıl3aylık ken böyleyse durum vahim. Hayır gelmez ondan. Çok yazık olmuş
08 Yorumla
Soran+1 yılNsıl yani
- +1 yıl
3 aylık evliyken ilgiden senin bunalman lazım. Evde kovalamaca oynar durumda olmalısınız. Böyle evlilik mi olur
Soran+1 yılİlgi delisi olmuşsun sen diyor
Sizin memlekette herkes böyle mi karısıyla ilgilenmez mi diyorum, ne ilgilenmesi herkes çalışıyor diyor. burada herkes çalışıyormuş insanlarla sosyal oluyorlarmış, koca karısının üstüne düşmüyor hastaneye falan tek başına gidiyor kadınlar, böyleymiş buranın adeti. Hatta kimi kadın hem çalışıp hem kocasını övermiş burada. Bizim memlekette tam tersi kadın herşeye hayır der adam herşeyi mecbur sineye çeker kadını çalıştırmaz hastaneye götürür. Ben herşeyi tek başıma yapıcam hastaneye tek başıma insanlarla sosyal olcam paramı kazancam, adam uyucak akşama kdr önüne yemek koycam evi temizlicem fazla samimi olmucaz- +1 yıl
Bu adamlar neden evlenir ki , birinin hayatını mahfetmek için , her fırsatta temas etmeyi , gülümsetmeyi istemeli. bu tipler odun gerçkekten. Böyle devam ettiği sürece soğuktan donuyor gibi üşüyeceksin mutsuzluktan
Soran+1 yılEvliliğin tek artısı benim için iş hayatına atılıp kendime bişetyler almak oldu tek başıma bunu başaramazdım
- +1 yıl
:) ne kadar polyannasın. İyi bir tarafını da bulmuşsun. evde yarıçıplak dolaş
belki dikkatini çekersin
Soran+1 yılYemek de fazla yemiyor çok uyuyor benle mutsuz olduğunu düşünüyorum artık dün bana olmucaksa olmasın dedi. Keşke beni mutlu eden biri olsa dedim. Mutlu olmuyosan o zaman ayrılalım demeye getirdi
- +1 yıl
Dediğim gibi Normalde 3 ayda böyle olmaz. seni gözden çıkarmış gibi sanki. Senin ailen nerede siz nerede yaşıyorsunuz
+1 yılBizde eşimiz olsunda ilgi duyalım sevelim okşuyum ruhunu bedenini her gece işi pişirip sarmaş dolaş yatalım diye uğraşa siyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Kendinizi nasıl dizginliyor sunuz cinsel yönden
Aşk İlişkileri konusunda 666 cevap paylaştı. Kötü bir evlilik şekli. Düzelir mi bilmiyorum fakat 3 aylık evli ise düzelmez. Boşanmak çözüm olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle yapacaksa neden evlenmiş bekar hayatı yaşamaya devam etseydi madem. Düzelmez bu adam
31 Yorumla
Soran+1 yılNapim mutsuzum ya
- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılArada aşk sevgi saygı ten uyumu yoksa neden evleniliyor 🤦🏼♀️
10 Yorumla
+1 yılAyrılmak için neyi bekliyorsun 😂😂 çocuk olmadan ayrıl
03 Yorumla- +1 yıl
mutlu olmadıgınız insanlarla neden evleniyonuz a*k siz
00 Yorumla
+1 yılçalışma saatlerimiz çok uzun libidosu düşüyordur.. önce can sonra canan..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu adamı önceden tanımadın mı. 3. ayda beni boğuyorsun dediğine göre tanımış olman gerekiyor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılUyku düzeniniz bozulmuş öfke yapması doğal bu arada, ben o kadar çalışsam ben de uyurum bu arada.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 956 cevap paylaştı.
+1 yılAyrintiya inmekngerek sana vakut ayirabilmelinher firsatta
02 Yorumla- +1 yıl
Neresin sen nerde yasiyorsun
- +1 yıl
Senin gibi bi hatunum acakta ihmal edecem olmuyor boyle
Çok üzücü bir durum gerçekten seni hiç anlamıyor mutlaka bir yardımcı arkadaş bulmalisin...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıl3 aylikmisiniz daha.. açıkça konusnbirda. soyeldigin gibi ilgininsitiyorum de..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Allah sabır versin sana.. çok iyi anlıyorum seni. Aynı dert bende de var. Ne yaparsan yap değiştiremezsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılNaptın nasıl alıştın abi çözüm noldu üzüntüne
Soran+1 yılAbi gizliden çık istek atım yaz
+1 yılyanlış kişiyle evlenmişsiniz..
ve onun gözünde bir değeriniz yok..02 Yorumla- +1 yıl
Ben seni niye ekleyemiyorum
Soran+1 yılNerden anladınız değerimin olmadığını
Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Ben de sohbet edecek insan arıyorum ya benim de canım sıkılıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsiz ne iş yapıyorsunuz ki
ve öyle evlilik olmaz daha 3 aylıkken böyleyse04 Yorumla
Soran+1 yılFabrika
Cevap sahibi+1 yılzor o zaman çocuk flan yapma sakın
Soran+1 yılNeden zor
Cevap sahibi+1 yılcinsel ilişkiniz bile yok yani öyle uzun sürmez ama
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. bunu kendi aranızda çözmezseniz durum iyiye gitmez sorunlar giderek büyür aldatmaya kadar gider.
00 YorumlaKocan seninle zoraki evlilik yapmış bence. Sevgi varsa da aşk yok bence. Oturup konuşmayı denemelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl zoraki evlilik?
Soran+1 yılAşk nedir
Peki bu evlilik sürecine nasıl girildi
Ne sebeple evlenildi.
Çare olarak da tatlı dille konuş anlamıyor mu uzatmanın ve kendi içine atmanın faydası yok00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yıltek derdiniz bu a. k. biri benimle ilgilensin, bi rahat bırak adamı
00 Yorumla Sen de uyandırma çek git işe geç kalsın aklı başına gelsin
20 Yorumla
+1 yılAllah yardimcin olsun ama sanki aldatiyor gibi seni eger yoksada ailenle konus anlat herseyi
01 Yorumla
Soran+1 yılKızınca telefonunu kırdı nasıl aldatsın beni? Hep yanımda
Evet hiç hoş değil. Bu duruma bir çözüm lazım. Ya başka iş ya da gündüz vardiyası veya vardiyası dönen bir is
00 YorumlaIlgilenmicekse ne diye evlenmis:)
21 Yorumla
Soran+1 yılBilmem üzülüyorum
+1 yılHemen ayrıl ondan sana fayda yok ben evlenirim senle
00 Yorumla
+1 yılİlgı gosterenlerden kacıp boylelerıne yar olursnuz işte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnternette arıyorsun aşkı ilgiyi. Sonra cinsellik ve aşk oluyor. Aldatmalar böyle başlıyor. Bence sen sosyal medyayı bırak
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo
tatlı bir dille uyarmalısın bence 💭👼💫🌺
20 Yorumla
+1 yılGeç uyutmaya çalışsan? Romantik şeylerle vb
20 Yorumla
+1 yılRahat birak adamı uyusun sen niye uyumuyorsun
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimle ilgilen seni istiyorum de
50 Yorumla
+1 yılsizin bu duruma psikologlar ne diyor biliyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılNe diyor
- +1 yıl
monotonluk diyor
+1 yılOhoo sıkar insanı be okurken sıkıldım
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun demek geldi içimden. Durum vahim.
11 Yorumla- +1 yıl
Bi manıta yapmalısın😃
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbu ne matematik problemi gibi karışık bişi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÜzerine bir kova su at
00 Yorumla Onun yerinde olsam...
01 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler