Arkadaşımdır hemde çok yakın arkadaşım böyle güvendiğim içimi açabildiğimHer şeyi koşulsuz şartsız bir şekilde anlatabildiğim en yakın arkadaşımdır bir kere dost kelimesi gerçekten kardeşten öte insanlar için kullanır sevgili kelimesi ya da böyle işte flört gibi böyle şeyler bana aşırı saçma bir Ergence geldiği için genelde arkadaşım derim yani hayatında birisi var mı sorusuna gerçekten bütün hayatımda birisi olursa şöyle evet benim hayatımda çok değer verdiğim birisi var benim en yakın arkadaşım her şeyimi anlatabileceği benim en yakın can yoldaşım. #reda
Merhaba Sevdiğim insanla da herşeyi konuşabiliyorsam dostum ve aynı zamanda arkadaşımdır. Fakat dost başka sevgili çok başka. Duygusal ağırlığı daha baskın olduğu için sevgilimle konuştuğum gibi olmaz bir dost iletişimi. İkisini birbirinden çok ayrı yerlere koyup tutmayı tercih ederim yine de.
Bence şöyle bir şey eğer ki aranızda bir sevgili muhabbeti veya flörtlesme veya uzun süreli bir muhabbetiniz varsa ki sevgilinse zaten sevgili dediğin aşk dedigin zor gününde yanında olandır derdini dinleyip derman bulmaya calisandir ve şöyle bir şey diyebilirim eğer ki sevgilinse zaten o senin hem sevgilindir hem arkadasindir hem dostundur hem ablan, abin hem yeri geldiğinde annen baban gibidir bu yüzden bu kişi kimse her ne olursa olsun bende çok doğru bir insanla muhabbet ediyorsun buna şükür et ve aranız bozulmaz umarım
Her şeyi konuşabildiğimiz kişi oldukça değerlidir öyle birini bulan varsa asla bırakmasın. İster sevgilim olsun ister dostum değer verdiğim kişilerle her konuda sohbet edebilmek isterdim özellikle sevgilimle rahatça her konuda dertleşmek sohbet etmek gülmek eğlenmek isterdim. Sevgiliyle sadece sevgili değil hem dost hem sevgili olmayı bilmek gerek eğer böyle birini bulursanız tavsiyem o kişiyi bırakmayın. O kişi hem sevgiliniz olsun hem dostunuz kısacası her şeyiniz olsun en değer verdiğiniz kişi.
İkisi de olur. Sevgilim yeri geldiğinde arkadaşım da olmalı. Herşeyimi onunla konuşabilmeliyim. Konuşamıyorsam eksik birşeyler var demektir. Buda beni rahatsız eder.
Erkek arkadaşımla hem arkadaş gibiydik hem sırdaş gibiydik dertleşirdik falan neyse ayrılma sebebine geliyorum “Bu ne ya biraz kadın gibi konuşsana Mahmut gibisin aynı” sjsjsjjsjssjaj
Erkek arkadasimla her seyi konusabiliyorum. Ama birde can dostum dedigim cocukluk arkadasim var onunlada her seyi konusuyorum. Bu ikisi disinda diger arkadaslarimla falan her konuyu konusmam.
Arkadaş değil, dostum değil dostumdan ötedir, candır can. Can nedir insanı kamildir, insan olmayı başaran bireydir. Böyle samimi arkadaşlarım, dostlarım, canlarım vardır. Ne mutlu ki bana iki kelime konuşurum.
Cvp veriyorum C şıkkı olan ; iç sesim, yalnız sessiz zamanlardaki en iyi arkadaşım olan tabiki yine Ben. Çünkü bilirim ser çıkar sır çıkmaz benden, içimdeki benden canım ben gardaşım ben adam adam ben 🙇♂️🥰☺️
Şöyle sevgilinizle konuşabiliyorsanız da ben konuşmamanızı öneririm. Ama konuşabileceğiniz biri olmalı ki evlendiğiniz de zaten konuşacaksınız o yüzden evlenmek istediğiniz biriyse konuşmayın. Çünkü o dostunuz olur.
Dosttur ama dostun tost olursa.. çtın demektir!!! o yüzden herşeyini anlatma bence herkese! insan oğlu çiğ süt emmiştir. bugün iyisindir sıkıntı olmaz bir gün ters köşe olursun senin o anlattıklarınla vurur zaaflarını kullanır ;)