Sevgilimin maddi durumu çok kötü ve biz dışarı çıktığımızda acıkıyorum genelde ve mecburen ben ısmarlıyorum bu böyle devam ediyor ne yapmalıyım sizce?
Cevabın nedir?
Maddiyati olmadigi icin biraz daha olumlu yaklasman maddiyati olmadigi icin sevgilinle yok ben ismarladim o ismarlamadi konusu degil onemlo olan hayatinizi birbirinizle paylasmaniz maddiyati olunca zaten sen demeden yapar oda senin karsisinda kucuk dusmeyi istemez tabiki sevgiline maddiyat acidan bakarsan elbet ilerde ayrilikla sonuclanabilir biraz daha iyimser davranmani tavsiye ediyorum kardesim...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Seni seviyor ve uzun bir iliskiniz olacak
012 Yorumla- +1 yıl
Benim sevgilimin 5 tane dükkanı var benim babam ise asgari maaş ile çalışan birisi bende ogrenciyim 4 yıl oldu ailesi beni tanıyor faki oldugumuda biliyordur ben mutfakta salata meze meyve vbyapıyorum balik restaurantnda izin gunlerimde oraya gidiyoruz yemege patron benden para almıyor 8 senedir her yaz calistigim için caya sinemaya falan gidersek o alıyor marketlerinden gelirken bana sigara getiriyor bazen para lazım oluyor aliyorum. Karşılık olarak ise çalışıp onu sevip para biriktiriom altın alıp ona veriyorum 4 yilda 34 gram altinimiz oldu annesinin haberi yok bundan hedef 60 gram bizim burada gelenek 60 gram altin takilmasini isterler düğünden önce evlilik zamani dokunmasin babama diye bunu o istedi paranın önemi yok önemli olan beraber olmak sevmek umut vaat etmek yalan soylememek guvenmek. Zevkleriniz birse ayrilma cocuktan. Yaziktir fakir insan severse tam sever üzme çocuğu
+1 yılHayatta her şey para değil yani kendisi evde bir tost yapip sana harika bir piknik yapabilir bunun gibi ucuz ve de eglenceli bir şeyler yapmiyorsa o doğru kişi değil
09 Yorumla- +1 yıl
O zmn dusuncesizdir romantik değildir
- +1 yıl
Bence seviyorsa ugrasis küçük hediyeler alir
- +1 yıl
bir ara benimde öyle olmuştu zamanla gecti
- +1 yıl
Xper 24-48 saat içinde hesabimiza yansiyormus :))
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. bidakine ısmarLama yede cik disari :) abur cubur seviyosaan at canatana bisiler yee :) hayatta ismarlamam o.. bikereyline mahsus olur..
02 Yorumla- +1 yıl
neden böyle düsünüyorsunuz ki erkek arkadasının durumu iyi değilmiş. kalkıp oraya buraya yemek yemeye götüremez. Fakirler ölsün mantığı mı bu anlamadım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
48Cevap
aşk devreye girince kalpler gözler eller duygular paylaşılıyorsa maddi konulardada ayrımcılık yapmamak en güzelidir. tabi işin suyu çıkmadığı sürece. yani cepte olsa bile bazen ufak şeyleri bayanlara ısmarlatmak onlara kendilerini iyi hissettirir ama her zaman değil. buradaki ufak denge korunduğu sürece problem yok.
10 YorumlaBence aç kalın ama sen ısmarlama her zaman en azından sürekli olmasın ya da az para gidecek yerlere gidin bu onun gururuna çok dokunur sırf u yüzden kendini yetersiz görür bence o boğazına hakim ol
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe var bunda? Hesabı erkek ödemek zorunda değil ki. Hani kadın erkek eşitliğiydi ne oldu?
35 Yorumla- +1 yıl
Maddi durumu çok kötüymüş. Anlayışlı olman gerekir. Ve neden para ödemek zorundasınız gidin bir sahilde parkta falan oturun. Bunları senin düşünmen gerekir.
- +1 yıl
Erkek düşünür, erkek yapar, erkek öder, erkek taşır. Erkek kadın demeyin de biz diyin bir kere de
bunu sorun haline getirdiysen o senin sevgili dediyiğin kişi sevgilin değildir artık. başka birşeydir mesela mahmuttur
32 Yorumla- +1 yıl
Ahahha cok iyiydi :D
+1 yıladam seni kullaniyor
sende ona aciyorsun
sevgi nereded peki?13 Yorumla- +1 yıl
bu iliskinin gelecegini göremiyorum
+1 yıl1 ödersin 2 ödersin senin paran onun parasi onun parasi senin paran birbirinize destek olun ama normal bir erkek her seferinde sana ismarlatmaz insanda birazcik gurur varsa yediremez kendine calisir da sevgilisine ailesine katkida bulunur..
00 Yorumla
+1 yılTam tersi olsa memnuniyet icerisinde iliskinize devam ederdiniz ama. Kadın kisinin durumu iyi ise ısmarlasın bu onu enayi yapmaz. kendinde söylüyorsun sevdiğinin durumu iyi değil. bu aranızda sorun olmamalı mutluysan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılya güzel kardeşim. şöyle düşündüm ben. benim maddi durumum olsa kız arkadaşımla mekana gitmeye çekinirim sen mi istiyosun gitmeyi? sen istiyosan eyvallah. çocuk neden çalışmıyor peki. ama paranı yemiyorsa cidden seviyorsanız bunu sorun etme
011 Yorumla- +1 yıl
oha len :S çalışmıyo mu bu
- +1 yıl
kardeşim bir buçuk yıl çok fazla değil mi ama helal olsun sana
- +1 yıl
düşünmesi lazım. ben o çocuğun yerinde olsam senle evlenirdim harbiden bak
- +1 yıl
aranızda ne oldu bilemiyorum ama neden bıraktı ki seni
- +1 yıl
ver bakalım kardeşim
Seviyosan sorun yok devam et bence ne zaman ne olacağı belli olmaz belki bir gün süpriz yapar şaşırtır seni güzel şeyler yaparsınız :D
00 Yorumla
+1 yılBir kaç yorum okudumda genelde seni kullanıyor demişler, ne yani geneldede erkekler ısmarlar ozaman kızlarda bizi kullanıyor :)
00 Yorumla
+1 yılCok biliyosan acikma ya. Bana sunu al mi diyor sanki. Ne miymiysiniz. Sevdigin kisi o senin. Gun gelir sende olmaz o yardimci olur ne var bunda?
00 YorumlaMaddi durumu kötüyse ya dışarda onunla beraber yemek yemeyecek onu mahçup etmeyeceksin ya da ödeyeceksin neyi var para bu sonuçta elinin kiri onun tasasına mı düştün :)
00 YorumlaParasi mi yok illa disardami yemek zorundasin gotur ewe bir yemek yapin beraber yiyin :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılKızım yat uyu az ye durumu kötüymüş sende destekmisin köstek mi ben anlamadım evde yede buluş yoksa yok ne yapsın adam
06 Yorumla- +1 yıl
Yok bacım her konuda arkandayım ama bu konufa degıl bir erkek bunu gurur meselesi yaparsa ezilir altında yapma destek ol ben demiorum her defasnda hesabı cek ama zor duruma koyma
- +1 yıl
Calışmıo mu ki?
- +1 yıl
:)) işe girince düzelir sabret
. biz yıllarca ne kızların karınlarını doyurduk yemekler ısmarladık bir kere erkeklerin konu açtıgını gördün mü?
05 Yorumla
+1 yılCanim sende evden yemek yiyip git mesela benimde vardi oyle biri yemek yiyip gidiyordum birsey istermisin dediginde hyr diyordum onun yaninda boyle seyler yapma sakingururu incilir. s
00 Yorumla
+1 yılDavul dengi dengine de hani sevgi diye bisey varya o bu dunyayi guzel kılan
Onun bunlari dusunmesi lazim bir kiz ne kadar da zengin olsa az cok
bilmesi lazim sevgili olmanin gereklerini yakisiklilik tabi yere kadar00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVallahi gönlü bol bir kızmışsın :)
Akşam akşam gülümsettin11 YorumlaBisey yapma. Maddi durumu kotu diye mi ayrilacaksin adamdan?
10 Yorumlahesap ödeme adeti olmayanlar genelde kızların parasını yer. ben genelde misafir ettiğim hiç kimseye hesap ödetmem. param yoksa gitmem
00 YorumlaBiz hep alman usulú yapariz arada da içimzden geldkce birimzdn birimiz öder bazen de o çogunu ben azını ya da tam tersi öderz bu ideal bir durumdur
03 Yorumla
+1 yılHerkez babadan zengin olmuyor ya devam eder susarsın ya da yoluna bakarsın
10 Yorumla
+1 yılBu durumdan faydalanan biriyse şutla ama cidden durumu kotu ve senın ısmarlamandan cekınıyorsa sıkıntı yok bu tarz seylerı kafanıza takmayın derim
10 Yorumla
+1 yılcocuğun parası yok ne cimrisin utan utan insanlık ölmüş
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı. Seni bişeyler ısmarlatmak için kullanıyosa ayrıl ama durumu yoksa öde bişey olmaz
00 YorumlaSeviyorsan bunu dile getirmiyor olman gerekiyordu. Belli ki bu durum canını sıkıyor, bu ilişki yürümez.
00 Yorumlaseviyorsan idare edersin de bir gün evde hazırlayabilirsiniz bir seyler illa dısarda cok para harcamanıza gerek yok :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğer verse arada oda elini cebine atar. Böyle tiplerden Hayır gelmiyor söyliyim. Gördüm yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yapcan adamda para yok para için sevgili olduysan ayrıl
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHissetme bacım bu para önem verme ben sevgilisiyle aç yatanlar tanıyorum ama mutlular para önem verme!
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç adam utanıyodur
Cevap sahibi+1 yılAyrıl ozaman bacım hangi şehir izmirse söyle biz hidek konuşak gençle
Cevap sahibi+1 yılAma o seni sevmiyor kabullen ve git ayrıl çocuktan
Cevap sahibi+1 yılTamam hadi git şimdi ağla seni kullanmış bunuda sen görememişsin bunu düşün 45 dk ağlarsın
İstemiyorsan paralı birini bul. olsun bitsin. hesap vermekten kurtulursun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı. Senin kararın buraya sorulması gereksiz... sağlıklı fikirler çıkmaz pek... kendin tart topla çıkar karar ver
10 Yorumlasenin seçimin ya ısmarlayacan ya da zengin birini bulacan o kadar şekerim hayat bu ):
00 Yorumla
+1 yılBİRİ yer biri bakar kıyamet bundan kopar tabı sende ısmarla bişeyler sevgiline hep sen tıkınma ya:DD
00 Yorumla
+1 yıldurumu yoksa nabıcaksın ya bırakıcaksın ya da devam
00 Yorumlaanormal bir durum değil. aslında birde o erkeğe sor sen.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilinin hesap numarasını ver biraz para göndereyim.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılöğrenciysen simit al o zaman.
bızler ısmarlıyınca centılmen sızler ısmarlayınca enayılık oylemı efenım :D
00 YorumlaSende ısmarlama aç kalın:) Nerden buldun kızım o çulsuzu:)
00 Yorumlaısmarla gitsin hacı. avangart ol sende.
18 Yorumla
+1 yılOlsun birazda biz ismalarlayalim
10 YorumlaYani ben olsaydım gurur yapar ayrılırdm.
10 Yorumla
+1 yıladam ol l*n dee :D o anlar
02 YorumlaEn iyisi ayrıl
Yoksa alışır03 YorumlaAynen devam, hayat müşterektir.
00 YorumlaYemek yemesidiginiz zamanlar nereye gidiyorsunuz
05 Yorumla- +1 yıl
Baya olmus , benim de 3 senelik sevgilim var bana odetmez, arada der banka uzakta cunku dolmus parasi versene der, bende veririm aramizda para lafi olmaz, mesela o. ogrenciyken. gitmezdik pahali yerlere ise girince kendi goturdu vede ben hic aciktim demedim yaninda. Bence sen sureklide odeme. bir kizsin sonucta hicmi para almiyo
Dışarıda yemek yemeyin sizde şart mı...
00 YorumlaHep senin ödemen kötü herşey karşılıklı
00 Yorumla
+1 yılOnda gurur yok ya da senin kalbin beynini yeniyor
00 YorumlaIsmarla iste kizim, gozutoktur zaten cocugun.
00 YorumlaGülü seven parasız sevgiliye de katlanır
00 Yorumla
+1 yılaynen devam ne yapsın çocuk
00 Yorumlaısmarlamaya devam et napıcan çocuğun durumu yoksa
10 Yorumla
+1 yılBunu çekinmeden yapıyorsa yol ver derim
00 YorumlaSevgililer arasında para muhabbeti olmamalı
00 YorumlaHer zaman derim en iyisi zk dır
00 YorumlaOlabilir
00 Yorumla
+1 yılsayısal loto oynasın ya da trav. sokağı?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBiseymi yapmalısın ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhaha ısmarla nolcak :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParanı yiyor haberin yok. Yaptığı tm bir piclk.
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem