Geçtiğimiz yıl aradığı aşkı bulanlar, hala flörtten bir adım öteye geçemeyenler, sabahlara kadar Müslüm Baba dinleyip acı çekenler... Sen bunlardan hangisiydin? 🧐💘
2021 yılında aşk hayatının özeti hangisiydi?
love, love, love! 🥳Aşk acısı çekenlerle birlikte ağlayabilir😭, ilişkisi iyi gidenlere bir tebrik gönderebiliriizz.👏 O yüzdeen yorumlarda buluşalım! 👇
Aşktan elimi ayağımı çektim, kapattıık! Ben aşk diye bir duygunun var olduğuna inanmıyorum, bugün gerçekten aşk duygusu varsa neden öncelik olarak insanların maddi durumu ya da herhangi bir ev araba maddiyat söz konusu oluyor. Ya da işi geliri olmayan adamlar neden bekar kalıyor? Haydi bunları da geçelim bugün çok seviyorum aşkımdan sevgimden ölüyorum diyerek evlilik yapan insanlar en küçük bir sorun bir sıkıntı olduğu zaman kendilerini boşanma mahkemelerinde buluyor, bu yüzden de gerçek aşkın ve gerçekten Allah rızası için aşk evliliği yapıldığına inanmıyorum. Birde normal hayatta bile insanların samimiyet duygusuna inancım yok ki aşk hayatında inancım olsun. Açıkçası beş altı yıldır hayatımda kimse yok olmasını da istemiyorum çünkü ben bedensel fiziksel engelliyim öyle bana aşk engel tanımaz sevgi engel tanımaz sözünü söylerler ama aşkta engel tanır görüntüde engel tanır maddiyat da engel tanır, 2021 ya da önümde var olan diğer yıllarda çok fazla insan kalabalığı sevmediğim için böyle bir derdim yok.
Bunun yanında günümüzde ki ekonomik gerçekler ve enflasyon miktarları bunun yanında dolar ve altının aşırı derecede yüksek olması insanların düzgün bir evlilik hayatı aşk hayatı yaşamasını imkansız hâle getiriyor, bugün evlilik yapayım deseniz bile ev eşya saçma sapan takı israfı ve kimin meydana çıkardığı belli olmayan gereksiz masraflar örf adet adı altında erkekleri sömürmek insanların aşk anlayışı olmuş durumdadır ve bunun yanında artık kadına yönelik şiddet olayını çıkar ile kullanan kadınların olduğunu söylemek de mümkün, erkekler senelerce çalışıyor bir ev alıyor en küçük bir kavgada sıkıntıda evden uzaklaştırma cezası veriliyor bu da İnsanları daha fazla düşman ve tahrik ediyor farkında değiller. Aynı şekilde belki fiziksel olarak erkekler kadınlardan güçlü olabilir ama psikolojik olarak her kadının değil bazı kadınların takıntı durumları söz konusu olduğu için devamlı olarak erkekleri bunaltıcı şekilde sorunlar çıkardığı için erkekler de sinir küpü olduğu için hep erkekler suçlu oluyor ama şunu unutmayın ki kadınlar kadar tehlikeli varlık yoktur ve buna benim annem bile dahildir.
“Kısmetim bu yıl açılmıyor” seçeneği tam da bana uygun 😄 Hoşlandığım biri olmuştu ama uzun zaman geçti aradan kaldı gitti öyle, nasip değilmiş diyelim bir süre konuşuldu edildi sonra bir baktık yavaş yavaş birbirimizden kopmaya başlamışız soğuma geldi uğraştım olmadı gerçekten uğraştığıma inanıyorum ama bir türlü o aradaki soğukluk geçmedi, değer verdiğim kişi sanki beni kendisinden uzaklaştırmaya çalışıyordu öyle hissettim eski konuşmaları yoktu ben de sonunda bıraktım kendi haline ve öylece sohbet bitti. Şansım yaver gitmedi ama umudumu yitirmedim bir gün ben de birini çok seveceğim diye hala inancım var..
Merhaba adminim, Aşk hayatım bu sene garip geçti. Kah güldüm, kah ağladım, kah ayaklarım yerden kesildi. Lakin genel olarak bakınca aşk dolu bir yıl geçirdim. Kalbimin ortasina bir adam geldi kuruldu, yerini hiçbir şey doldurmadı dolduramazda. Umarim yeni senede de böyle aşk dolu bir sene geçirebilirim, ayaklarım yerden kesilecek kadar.
Iyiydi bence. Kah güldüm, kah ağladım. Sene biterken mutlu olma evresini yakaladım sanırım 😍 Bu yıl benim için güzel bitecek gibi. Umarım 2022de de soluksuz sürer her şey. Ilk günkü heyecan ve güzellikte.
Belirsiz ama değil hayatım gerçekten şöyle gerçekten adam gibi adam diyebileceğim birisi girdi sevgililik değil ama flört gibi bir şeydi gerçekten ilgi duydum gerçekten sevdim belki de bilmiyorum ama hiçbir zaman öyle kötü bir şey düşünmedim sadece değer verdim şu an konuşmuyoruz ama benim için hala değerli bu yüzden karışık olan seçeneği İşaretledim eline sağlık bu arada çok güzel Bir soru olmuş.♥️
Selam nildat💛 Şimdi şöyle ki bu sene aşk hayatım güzeldi. Çok mutlu olduğum çok aşık olduğum bir seneye başladım. Ancak sonu kötü bitti. Ama yine de bu sene çok aşık oldum kısmına oy verdim. Sonuçta gerçekten aşkı bulduğum her ne kadar sonu kötü bitsede böyle bir seneydi. Halimden memnunum böyle işte 🤷☺️.
Merhabalar, 2021 yılı sanırım herkes için kötü geçmiş olmalı, kimseyi mutlu göremedim.😂😂 kendi şahsım adına konuşacak olursam aşk hayatım çok inişli çıkışlı oldu, sürekli alttan alan taraf oldum ve yorucuydu. Ama seçeneklerden birini seçecek olursam şayet , bu hiç kuşkusuz F seçeneği olurdu. Aşktan elimi ayağımı çektim, kapattık.!😂😂
ulan şöyle bi düşününce bu senede ne aşık oldum. Ne aşık olan oldu. Ne sevenim var ne sevdiğim. Bom boş kup kuru bir sene daha geçti bu yılda sapız. Adam akıllı biri bile çıkmıyor karşıma ancak bu kadar olur yani. En kötüsüde herşeyim var bi sevdiğim yok umudumu daha şimdiden kaybettim ben yok resmen yok yani kısmetim dünyanın en kapalı kısmeti. Daha 19 yaşındayım millet her ay değiştiriyor sevgili bide bana bak
Çoook uzun yılara dayanan ve evlilik ile sonuçlanan bir ilişkim var :) Üzerine birde tatlı mı tatlı bir kız ohhhhh kaymaklı dondurma. Tabi ki bu zamana kadar büyük çabalar gösterildi. Herkes kalbindekini yaşar inşallah.
Bilmiyorum ki çözemedim hala😂 Hani hayatına biri girer alması gereken yeri alır ama her an da gidecek gibidir. Çok tuhaf bir ikilemdeyim. Tek sorun var aslında, o ortadan kalksa çok iyi ilerler😬
Valla efendim eski eşim kaçıp gittikten sonra.. Başka bir kadınla bırakın yan yana oturmayı muhabbet bile etmedim.. Artık hayırlısı diyelim.. Dilerim herkese hayırlı eşler nasip olur..
2021 yılının başına sapım gibi Ortalarına ayrıl barış karmaşık ilişki Sonuna yok abi ben aşktan elimi ayağımı çektim bu iş olmayacak gibi sjxjj 2022 nasıl geçecek şimdiden merak ediyorum 😂
Aramızda bir muhabbet varmış demek ki, kendi düşünceni doğruymuş gibi lanse etme. Sana yapılmadı bana yapıldı o da, saçma veya değil buna bırak ben karar vereyim.
E görebilir? Sakınılacak bir şey zaten yok. Benim görüşümün altına yazmış, dolayısıyla bana yazmış. Sen gör veya görme ne önemi var bunun? Ve lütfen benim görüşlerimin altına yorum bırakma, bir görüşün varsa bunu ayrı şekilde paylaş “soruya” görüş bırak bana değil. İyi günler.