Kınamak için yazmıyorum, kınadıgım an basıma gelecek biliyorum. Kafasının karışık olduguna inanmıyorum, size o şekilde anlatıyor olabilir. Aynı sekilde kız arkadasıyla dalga gecmesi de öyle... Madem öyle ayrılsın? Evli degil sonucta öyle degil mi? 6 aydır neden süründürdü sizi? Cinselligi aranızdan cekerseniz yanınızda kalacak mı? Siz su anda askın etkisiyle icinde bulundugunuz durumu göremiyorsunuz. Belki siz iyi niyetlisiniz, kadınların asktan gözlerinin kör olabilecegine inanırım, çünkü bir kadın asık olmadan cinsellik yasayamaz, ama bir erkek yasar. Ortada net bir sey var, karsınızdaki iyi biri degil... İnsanın canını acıtan en kötü sey, hayallerinin yerle yeksan olması... Size umut kırıntısıyla kimsenin büyük hayaller kurdurup yıkmasına izin vermeyin... Yapmayın bunu kendinize. Sonra size, sen biri oldugunu biliyordun, bile bile geldin, kendin istedin deyip o alıstıgı kızla evlenirse eminim canınız acır. Ayrıca bugün onu sizinle aldatan, yarın sizi bir baskasıyla aldatır. Kendinize size gercekten asık birini bulun. Bunları söylemeden gecemedim asıl sorunuza, kusura bakmayın ileride üzülmenizi istemedigim için. Kırmamak adına olaya mümkün oldugunca sizin acınızdan bakmaya calıstım.
Soruna gelirsek erkekler sıgınacak, rahatlayacak bir liman arıyor benim anladıgım. Biraz anne, biraz sevgili, biraz arkadas olmalısınız ona. Anılar önemlidir, bol bol anı biriktirin. Çok özenerek ugras isteyen bir yemek yapın ona mesela, alelade bir naylona koymayın, özendiginizi belli edin. Sıkıntılıyken ilgiyle dinleyin, akıl verin. Kısacası ona deger verdiginizi belli edin.13 Yorumla
Soran+1 yılKeske cevabini daha once gorseydim. Soylediklerinde cok haklisin. Cok tesekkur ederim ilgin icin :)
Soran+1 yılDogru diyosun.. Anladim canım tesekkur ederim..
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen 2 yıldan daha fazla tanıdığı kız mısın? ve cinsel birliktelik derken 2 yıllık sevgilisini mi aldatıyor?
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet 2 yildan fazla tanidigi benim. Aynen aldatiyo.
Cevap sahibi+1 yılHerşeyi geçtim... 2 yıl az bir süre değil ve o kızı seninle aldatıyor... Bu hiç ama hiç hoş bir durum değil... Ne sen buna izin ver ne de onu kazanmaya çalış bence... O adama bu saatten sonra güvenme. Yaptığın şeyden de vazgeç diğer kıza da yazık onun yerine koy kendini bir düşün..
Soran+1 yılOnun yerine koyamam cunku ben sevgilime git baska kizlarla yat demem mesela . Cubku baska kizlarla yat diyecek kadar seviyor olamam
Cevap sahibi+1 yılbaska kizlarla yat diyecek kadar seviyor olamam derken? o kız niye öyle bir şey söylemiş sen neden seviyor olamam dedin
Soran+1 yılSeviyor olamam dedim cunku sevgilim varsa cinselligi benle yasar baskalariyla degil. Evlenene kadar yaoamam ke dimi hediye pakati gibi shncam anlayisim yok.
Soran+1 yılO kiz evlwnince yapar diye oyle dedi heralde
Cevap sahibi+1 yılTamam kız ilişkiye girmek istemiyor olabilirde öyle demesi de saçmalık! Neyse boşver orasını... Yine de ayrılmalarına sen sebep olursan bu çok üzücü bir durum. İleride sen onunla birlikte olursan senin ilişkini de etkileyebilir. Yaptığını hiç doğru bulmuyorum söylemezsem içimde kalırdı. Soruna gelecek olursak aynen böyle devam edersen zaten senin olacak gibi gözüküyor.
öncelikle sevgilisi varken başkasınıda seviyorsa aslında ikisinide sevmiyordur öylesinden uzak durulur. ikincisi hadi ikinci için birinciyi boşverdi. e peki yarın öbür gün üçüncü içinde ikinciyi boşverebilir. açıkçası erkeğin duygulaında iş yok bence. ya da ilkindeki eksikliği ikincide görmüş olabilir. ya da birisini eğlencesine tutuyor olabilir. özetle üzme ihtimali bol olan ve uzak durulması gereken bir erkek türüyle karşı karşıyayız.
10 Yorumla
+1 yılBura da sorulaçak soru;
Gerçek den kafası mı karışık,
Yoksa kafası karışık görünümüne bürünen mi?
Bu soruyu direk kendine doğrultup irdelemeli ve cevabı bulmalısın.
Lakin tutarsızlık her daim olduğu gibi bu konuya da uğramış dostum.
İyi bir değerlendirme için sağlıklı düşüne bilmeli insan.06 Yorumla
Soran+1 yılHmmm bazen rol yapiyo gibi geliyo ama son konusmalarinda sanki akli karisikti. Cunku sevgilai kaza yapti ve buna ragmen gorustuk hatta arkadaslariyla takildik kizli erkekli.
- +1 yıl
Soran+1 yılNeyse ya cok hoslaniyosa ayrilir.. ayrilmazsada iliskisinin adi olmadigi surece onla da yatarim eglenirim gzl vakit gecirirm
- +1 yıl
Tabi ki de yaşam senin dostum,
Tercihlerin-kararların sana ait.
Bir başkasına anca saygı duymak düşer.
Lakin bura da sorduğun soru mevcutluğun da sadece fikir paylaşıyoruz.
Soran+1 yılTamam ama yardim etmiyosun kii..
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen vermeye devam ettikçe değişen bişey olmucak. cinsel açlığını senle gideriyo. sende seks objesi olmaya devam ediyosun. sana dönmesini seni tercih etmesini boşa bekliyosun. ne zaman arzuladı o zaman seni tercih etmiş gibi davrancak , ama sonra seni tekrar ortada bırakcak. kullanılmak mı kullanılmak mı karar senin.
110 Yorumla
Soran+1 yılAma neden ozel seylerini anlatiyo.. ozel seyler soruyo.. birlikte tatile cikmak istiyo. Beraber yemek yapiyoruz.. arkadaslarla takiliyoruzz... sadece seks yapmiyorz
Cevap sahibi+1 yılsen sorunda senden bahsetmemişsin, ortaya bir soru atmışsın bende bundan yola çıkarak ordaki kahramanın sen olduğunu düşünerek yorum yaptım, kendinden itiraf ettin sen olduğunu.
demekki seninde kıllandığın şüphelendiğin ya da hoşuna gitmeyen bişilerin olduğunun farkındasın. özet olarak, kullanılıyosun, sadece birlikte bişiler yaparak merkezdeki seks unsurunu gölgeleme metodu uygulanıyo. sana önerim. bundan sonra cinsellik namına zerre bir şey yapma ve cinsellik girişimlerine asla karşılık verme, bundan sonrada böyle olacağını kesin bir dille belirt, bakalım sonuç ne olcak. eğer bişeylerin senin istediğin gibi olacağına inanıyosan bu dediğim yap sonucu gör, tercih hangi yönde olcak netleşir.
Soran+1 yılKullanilmiyorum. Aksine ben ona sadece seks icin gorusuyoruz neden bunlari bunlari sa yapiyoruz diykrum. Senle sadece seks yapmam istemiyorum diyo. Fikrin icin tesekkur ederim ama dayanamam.
Cevap sahibi+1 yılsen seks bağımlısımısın?
Soran+1 yılOyleyim galiba.
Cevap sahibi+1 yılbunu illaki o kişiyle sürdürerek gidermek zorunda deilsin. başka fuckbody bulabilirsin kendine. eğer maksat sadece seks ise
Soran+1 yılSeciciyim. Ve o kisiye guveniyorum. Herkesle yatmam..
Cevap sahibi+1 yılhangi manada güveniyosunuz? seçici olmak gerekir zaten.
Soran+1 yılHer manada.
Cevap sahibi+1 yılyaşın kaç? her manada güvenebileceğin tek o kişi yok. başkalarıda vardır emin ol.
+1 yılyanında mutluysan sıkıntı yok. ama cinsellikle beni hiçbir kız tavlayamaz o ayrı bir konu. sadece dikkatimi dağıtır. senin yanında huzur buluyorsa seninle olacak. eğer sana gelmiyorsa ona huzur vermiyorsun, sadece veriyorsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılYanimda huzurlu :) ama diger kizla neden birlikte hala? Yani acikca ona sevdigimi soylemedim hatta kiskandigimi. bile inkar ediyorum falan hicbisi bilmiyi
- +1 yıl
o yüzdende senin yanına gelmez. o kızla birlikte olmaya devam eder. çünkü zaten senden istediğini alıyor. çocukta şeytan tüyü varmış çok ballı :D
Soran+1 yılAynn balli..
- +1 yıl
:)))))
eleştiri istemiyorsun ama şöyle düşün ne diye insanlar taktik versin sana? çocuğun ilişkisi varken araya girmişsin herşeyi normal kabul etmeye başladınız ikinci olmaya ne kadar meraklı kadın var sitede ya?
12 Yorumla
SoranNeden direk beni elestirdin ortada bir suclu var ben degilim. Bakmak istegin yerden bak. Iigeceler
Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. valla zor bir durum hepiniz için ama o çocuğu bırak. çünkü o çocuk eninde sonunda birincisine dönecek. ilk başta o kızı bırakıp senin olsa bile yine ona dönecek büyük ihtimalle.
03 Yorumla
Soran+1 yılneden
+1 yılBu mevzu çok tanıdık geldi. Yorum yapmaya çekindim. O nedenle kamer genç in suladığı çiçeklerin türünü öğrenmek için google a geçiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılTecrube varsa soyle
+1 yılkardeş iki sevgilinin arasına girilmez. adamın aklını bulandırma o çıkığı kız öğrense seni dünyası başına yıkılır hiç bulaşma derim. soğut kendinden. başka diyeceğim yok
10 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaBunlar hep ahlaksiz dizi sonuclari. Boylesine mezhepsin nasipsizz ilisker mi ur lan. İnsan asik olursa olurr birisiyle o ne ole terbiyesiZZ İNSAN
23 Yorumla
Soran+1 yılDok abi icinii dok :D nereye gidiyo bu genclikk.. ah ah..
Soran+1 yılBen guldum.
Olmaması gerekir ve olduysada ikinci kız sadece uçkur rahatlatır
00 Yorumla
+1 yılHerşeyi yaşamışsınız zaten. Buna rağmen hala istediğin olmamışsa fazla da zorlamamak lazım.
03 Yorumla
Soran+1 yılIstegimi bilmiyo ki
- +1 yıl
Onu kastetmedim zaten. Bu konu da kendinle savaştığın fazlasıyla belli oluyor.
Soran+1 yılHmm :) peki
duygusal olarak mi yoksa cinsel olarak mi daha cok cekiyo o kiz seni?
09 Yorumla
Soran+1 yılCinsel ama sevgilinin bilmedigi seyleri bile biliyo sikintilarini dinliyo yaninda gzl vakit geciriyosun
Soran+1 yılYalniz 2. Kiz benim. Ben sen o erkegin yerine kendini koy anlami da yazdim. Yalnis mi anladin?
Soran+1 yılHehehhe ya iste o erkegin yerinde olsan 2. kizi tercih etmen icin o kizin napmasi lazimm onu soruyorum. Cunku akli karisik..
Soran+1 yılO zaman kesin ebnim. Zaten ben onu aklini karistirdim :D diyorum senj sevse baskalarina gitmene izin vermez falan diyorum.. e oyle ama ;)
Soran+1 yılOzelden yazdm...
Gizli Üye(36-45)+1 yıliki yıllık ilişki düzgün bir ilişkiye benziyor. 2 yılık tanıdığım ve sonrasında 6 aylık ilişki yaşadığım kızın aklına niye geç gelmiş. sevgilimle beraber oluşumumu kıskanmışda birden beni sever olmuş :)
00 Yorumlabakirelik stercih sebebi degil de 2ci olmamayi senin kabul etmemen lazim...
07 Yorumla
Soran+1 yılEtmiyorum zaten kendi bile sevgilsiyle dalga geciyoo. Bence number 1 benim o sadece aliskanlik. Elbet biter cunku cok monotonlar. Ben ise her zaman heycan verici
Soran+1 yılDogru doyosun ama oyle dusnme neyse tskler..
Soran+1 yılHaklisin ama sartlar boyle. binde herseyi bilmiyosun o kadar onyargili olma ama haklisin anlatttigim kadariyla bakinca biraz bana atarlanabilirsinde neyse Tesekkur ederim iyigeceler :) umarim sende gonlune gore bulursun
+1 yılyuva yıkma dostum yuva yıkanın yuvası olmuyor derler
04 Yorumla
Soran+1 yılYuva mi var ya
- +1 yıl
mutluluk var yıllık emek var. kolay mı geldiler sanıyosun o duruma. bir düşünmelisin ben napıyorum diye
Soran+1 yılBen mi dusunicem erkek dusunmuyosa ben napiyim sanki evliler..
- +1 yıl
sen düşünücen tabi erkege kalsa 10 kişiyi birden idare eder
Böyle birşey yapmayacağım için benden hoşlandığını söyleyen ikinci kızı o gün hayatımdan çıkarırım.
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten cok sevseydi ben olmazdim
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlum o ne len sen nesin lezmisin biyenmisin yoksa ara bozan kara kedimisin çorbanın ynına makarna yapmışın soruyu tebrikler canısı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çorba olmuş , ben ikiliyorum ufaktan. bay :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok fazla dizi izlemenin gençler üzerindeki etkisi böyle birşey.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe yapmak gerekir diye sorulurken, benim anladigim şu; rakip kızı unutturacak neler yapılmalı?
Cevap: madem kutuyu açtırmışsın bir adım öncesin. O iş için kendine bağlaman kolay olur. Ince işler anlarsın.
Soran+1 yılTesekuurler :) ;)
Valla ben anlamadım kimin eli kimin cebinde. Ama bir tiren olayi var gibi 😆
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkisinide kızıda terk ederım kafa dınlerım bu ne l*n dallas gibi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKizlarsoruyor Linç Ekibi..
Yerlerinize!01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. AkLımda..^_^.. DeLi.. SoruLar
00 Yorumlasoru nu güncelle bişe anlaşılmıyor kii
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi sen 2. Kız mı oluon
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet.
Cevap sahibi+1 yılIlk kızdan ayrılmasını söyle ya da kendin git bizzat kıza de böyle ilişki yaşama
Soran+1 yılHaklisin
Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı. Salak defol hayatini bok götürüyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendini sevdiği için hiçbir şansın olamaz.
00 Yorumla Ulen ne senaryo yaziyo millet yaa
012 Yorumla
SoranGercek abi
Soran+1 yılHayir yaaa.. ben 2. kizim ve cinsel arkds dost hersye mevcut . 2 yilllik iliski var ama monoton. o erkegin akli karisik.
Soran+1 yılEvttt
Soran+1 yılBelkide
Soran+1 yılTam...
Soran+1 yılHayir..
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen eşcinsel misin anlamadım ki durum ne
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir ya 2. kiz benim iste. Bir erkek olarak sen yazdiklarimi oku
Cevap sahibi+1 yılsen knedini değerlendirebilirsin uzaktan kendine bak nasıl görünüyosun ve emin ol evlenceksem senle değil onla evlenirdim çoğu erkekte böyle yapar
Soran+1 yılBakire diye anladim. Ama herkesin cinsellik anlayisi ayni digil neyse tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılbakirelikle lakası yok bunun kişilik olarak kasteddim ben
ben soruda takıldım ondan cevap vermıcem sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKendin karar vermelisin
00 YorumlaKullaniyo seni
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. aşkı memnu gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılHehe biraz oyle oldu
Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Cirkin sey bunlar
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!