Diş doktorrumfan hoşlanıyorum da bundan aylar once randevuya gittigimin aksami instadan yazmistim tabi bos hesapla cunku bir Instagram'ım yok kullanmiyorum. Yine de ismimden kim oldugumu anlamistir diye düşündüm, bu ara tekrar yazdim ama yine cevap yok. Takip isteklerini siliyor yani instagrama giriyor hatta bilerek kullanici adima “cevap verecek misin” falan yazip gonderdim bu defa, istegi sildi. Ama mesajlarima hicbir tepki yok engellemesi gerekmez mi niye engellemiyor garip geldi o yüzden soruyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kullanıcı adını değiştir; agresif periodontitis koy bak nasıl dönüyor hemen
O ne demek bana laf mı söylediniz 😁😅
Bu nir diş eti hastalığı. İlgi alanına girecek bir konu, ordan yürürsün
kullanıcı adını niye beni engellemiyosun diye değiştirip istek atıp öğrenebilirsin bence
Hahhahahah dalga mı geçiyosun kız beni güldürdün 😂
Abi ergen misiniz ya 😂😂 hareketlere gel
Napalım kanki 118den adamın numatasını alıp mı yazayım sapık gibi kgjsjdk
Onu yerine yüz yüze geldiğinde muhabbet kursan iş ilerlerse sosyal medyaya geçsen daha iyi olmaz mıydı
Kız devley hastanesi zaten 5 dk içinde girip çıkmanla bir oluyor konuşturmuuprlar bile muayene odasında iki doktor 3-4 masa başı çalışan dahası kapıda bekleyen hastalar öyle bir şans yok yani
Tamam sen o arada dişlr igili sorunlardan gir muhabbeti ilerlet
Ben de öyle düşünmüştüm ikinci gidişimde oturunca merhaba dedim sorun neydi dedi kgshjdjdj bir önce naptığımızı sordu yani. Devlet hastanesinde dişçiler biraz böyle lafı ağza tıkayıp biran önce işi bitirio gönderme kafalarındalar
Öyle öyle ilerletmeye çalış muhabbeti ama dozunu kaçırmadan
Baya baya hoşlanıyorum yazdım adama kaç defa kfshjsjd şimdi gidersem ters davranırsa çok üzülürum rezil olurum yalan mı? Napıcam ya : (
Sen olduğunu anlayacağını sanmıyorum. Eski sevgilisi bile sanmış olabilir
O da doşru ama yazın ilk yazdığımda randevumun olduğu günün akşamı yazmışrım. Anlamıştır kim olduğumu ya da ertesi gün bakmıştır diye düşünşyorum
Keşke düşünmeden hareket etmeseydin. Bu arada burcun en başak mı?
Ne*
Sence saat 14:45 e mi randevu alayım 13:15 e mi çabuk cevap ver kız
Burcum kova. Evet ama bu konuşarda çok tecrübesiz ve utangacım 😞 şu an ayın 16sına randevu alıcam da inş vazgeçip iptal etmem o zamana kadar 😄
Bi de ya evliyse ya da sevgilisi varsa diye korkuyorum yoksa çok da çekinmezdim bu kadar
Öğle arasına kaçta giriyorlar?
Utangaç olduğuna emin misin :D
12-1 arası herhalde.
Yani acaba yemekten sonra mı kafası mutlu olur yoksa çıkışa yakın saatte mi
Yani öğle molasından öncesne denk gelirse fazla konuşamayanilirsiniz
Dişimle işgilenmesi de önemli bu arafa yoksa boşuna mı gidivem randevuya khsjdks
Yok öğle arası 12-1 arası. Bi 13:15 te var bir de 14:45
Tabi ama o 2. planda :D
Kaça alayım şimdi biri çeyrek geçe mi üçr çeyrek varı mı
Ya sen daha iyi bilirsin. Sence hangi saatler boş olur? Hep aynıysa fark etmez al birine
Doktorunuza not ekleyebilirsiniz diye bir bölüm var kshjsjsk tabi o bölümü ramdevuları düzenleyen o kadın görüyor 😂
14-45e alıyorum o zaman. Ama çıkış saatine yakın yani yorulmuş bunalmış olmaz mı bilemedim
Nolcak al gitsin ya :D konuşacak olan her türlü konuşur
Aldım 14:45 e. Valla hiç konuşacağımızı sanmıyorum ama en azından güzelce giyinip gideyim aklında kalırım belki kfsjxk ya sevgilisi varsa ya evliyse diye tereddütlüyüm çok utanırım o zaman 😞
İşte onun için dikkatli ol bir de yüzük var mı bak ona
Ya aslında ikinci gittiğimde eliyle dişim hakkında bir şeyler anlatmıştı karşıma geçip ama aptal kafam bakmadım eline 😭 daha doğrusu tüzük var mı diye bakmadım algılama olmadı o yüzden 😭 ama evli olsa da işe gelirken takmıyor olabilir çünkü sürkli eldiven giyip çıkartıyorlar sonra eldiveni yırtma ihtimali vs givi şeylerden dolayı. Bilmiyorum evli olsa da instasından falan belli olmaz mı ya
Hmm o zaman ben de bir şey diyemem her türlü ihtimali göz önünde bulundurmak lazım
Engellemek ergen işi
O zaman niye cevao dahi vermiyor. Kibarca geri çevirebilirdi
Gerek duymuyor demekki cevap vermeye. Cevap vermemekte bir cevap bence
Kırıcı ama 😞 beğebmemiş mi acaba beni tani hatırlıyorsa
Hatirlayacagini sanmam gunde 100 hatsaya bakiyorlar