Üç dört yıldır sevgilim yok kız arkadaşlarım hep evli ya da sevgilisi var onlarla takılıyorlar ben de hep yalnızım neyse sevgiliyi gectim arayan soran ilgilenen istiyorum oda yok karsıma dogru düzgün birisi inanki cıkmıyor yalancı cıkıyor ümit verip terk eden hep cıkıyor napacagım mutlu olmak istiyorum artık ağlamak değil ben anca sosyal medyadan arıyorum yani instgramdan mutlu edecek adam gibi biri ama bulamıyorum maalesef kendi yasadıgım yer küçük ve bekar yok görücü gelen de yok yokta yok napacagım bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
2 kiz sevdim iksiide terk bıraktı
Terk etme sebepleri de yok
Soruyorum senden yok
Onlarda baska şehirdeydi zaten 5 gün önce terk etti diğeri herkes mutlu biz neden mutsuzuz
Bilmiyorum bilmiyorum cok mutsuzum cok her gün ağlamktan biktim bi kere yüzümü güldüren mutlu eden cıksa cokmu ha cokmu
Ben ağlamam ama moralim hep bozuk acıyorum resimlerine iyice aşık oluyorum ona iyice bağlanıyorum ama terk etti ne edecem ben ☹️😭
Merhaba sanaldan çok zor birine güvenmek ama yanlış düşünüyowun kendi hqyatını yaşa arama özgüvenli ol kendisi olur o işler çalışmıyormuwun bi yerde
Evet zor sanaldan napcam bilmiyorum
Nerdesinki sen çalışmıyormusun
Hayır
Okul falan ne yaptın
Sende tercih defis kizlar secgili ol bakalim degisicek mi eger olursa soeun erkeklerde sende değil
Nasıl kızlarlamı sevgili olayım lezmi yani olayım
Lez olma dene olursa soeun erkekledde sende değil desim
Bende zaten sorun yok valla erkeklerde emin ol
Ozman uzak dur hayatini mahvetme kadinlara acil deerim aoeunsuz yasa
Utkp edermisin arkds olrz isdrsnz
İnstagram olayına hiç girme bence nasibin nerdeyse elbet gelir
Gelmez umudum yok be knk
Bende öyle diyodum ama geldi yani
Bırak takma kafana bi gün hiç beklemediğin bi anda önüne birisi çıkar iyi ki geç olmuş dersin 🙂
Arkadaşlarının arkadaşlarına baksan?
Evli onlarda
O zaman sosyal platformlardan devam belki çıkar biri :))
Cıkmıyor hep yalancı sahtekar cıkıyor benimsin alacam seni diyor adam iki günde değişiyor begendiğim oluyor konusmuyor benle
Denemeye devam başka alternatifin yok gibi ne yazık ki
Yani sosyal medyadan mı hep deneyecem bulana kadar cıkana kadar yeni birileriyle mi tanıscam
Ama ben bazen cok cabuk inanıyorum begendiğim cocuk falan olursa benim olsun istiyorum of ama olmuyor
Küçük bir yerde yaşıyorum demişsin. Başka alternatif ne olabilir bilemedim. Sosyalleşmeye bakmalısın bol bol yoksa biri seninle nasıl tanışabilir ya da tanıyabilir?
Yalnızım arkadaşlarım hep eşleriyle takılıyor benimle değil babam her yere izin vermiyır ve küçük sehirdeyim nasıl sosyalleşecem
Bende bu yüzden sosyal medyadan şansını denemeye devam etmeni söyledim
Sosyal medyadan tanısıyorum zaten senelerdir ama yok bulamıyorum valla bak bıktım yalnızlıktan cidden zaten napacam bilmiyorum
Bende bilemedim inan ki
Kaslı erkek sever misin
Geç olsun iyi olsun takma kafana
Cıkmıyor be knk cıkmıyor
Bir yerde var kısmetin mutlaka sabırlı ol
Sabırlıyım yıllardır bekliyorum yaş oldu 25 cıkmıyor az kaldı 30 a
Sabırlıyım yıllardır bekliyorum yaş oldu 25 az kaldı 30 a
Çıkmıyoo yani
😔 karamsar olma ve ben napim o zmn öleyim
Yanii bence birazz zaman a birakk
Bıraksam nolcak olmuyor kimseyle yaş oldu 25
Olsun bende yirmi dört yaşındayım napimm bunu sorun haline mi getireyim kendine hobi edin onlarla uğraş zamanla zaten her şey yoluna girer
İstersen tanışalım
Libido çok alan yok