Aşk İlişkileri Sevgilinizle ilk defa görüştüğünüzde ilk buluştuğunuz yer neresiydi? ѕємραтιк_вєу Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aşık olduğun veya etkilendiğin kişi ile ilk nerede buluştunuz? Sevgilinizle ilk defa görüştüğünüzde ilk buluştuğunuz yer neresiydi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mekanınsahibinil Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl İş yerime beni almaya gelmişti 1 2 Yorumla ѕємραтιк_вєу +1 yıl Ordamı görüştünüz Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Evet. Beni alacaktı ve çıkacaktık ama sohbete dalıp iş yeri kapanana kadar oturmuştuk. Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Stadyum idi kendisi futbolcu olunca. Gerçi çok zaman önce olan birisinden konuşmaya gerek yok. 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı. Hiç sevgilim olmadı daha hiç buluşamadım maalesef 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İş yerime beni almaya gelmişti
Ordamı görüştünüz
Evet. Beni alacaktı ve çıkacaktık ama sohbete dalıp iş yeri kapanana kadar oturmuştuk.
Stadyum idi kendisi futbolcu olunca. Gerçi çok zaman önce olan birisinden konuşmaya gerek yok.
Saçma bir binanın altı fkfkdm
Cafede oturduk arkadaşlarımizda birlikte
Hiç sevgilim olmadı daha hiç buluşamadım maalesef
😂 sevgilim olmadı
Cafe
Olmadı...
okul bahçesi