Evet olmaz misiniz boyu 171 olunca,
Olmuyorsaniz neden olmazsınız
Olmuyorsaniz neden olmazsınız
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
173 sevgilimin boyuu hic kimseye degismem boyunu posu
171 de gayet guzel sevgili olunur sonucta kizlarin boy ortalamasi belli 157~158 kiz 190 mi bulacak ideali 170~175 zaten o boylar icin aksi halde egreti duruyor
Üstteki hotsauce nin yazdığına bakar misin
Herkesin dedigine bakma hele keyfini kaciran insanlarin dedigine hiic bakma Turkiyedeki kadin boy ortalamasi ortada 171 o ortalama icin gayet uygun bir boy deve cüce gibi gözükmekten iyidir bence.
Bir kiz şey demisti bana cinsel çekim sevgili olmak için önemli, kisa boylu erkekle cinsel çekim olmaz dedi
Benim boyum 1.68 zaten. Haliyle 1.71 erkek bana kısa gelir
Sen çok mu uzunsun 😂 gören aeni 1.85 sanacak
@burhandeja15 ben de anlamadım vallahi
@burhandeja15 Size göre bir kadının uzun olması için 1.85 olması lazım yani
Dıs görünüş önemsiz isterse 1.60 olsun iste 1.70
Bu dıs görünüşe giriyor ondan boy saçı kapalı açık fark etmez
Sadece benimaldatmason ihanet etmesin ve yarı yolda bırakmasın iyi kalpli olsun istediğim bu boy önemsiz
Ama benim isteğim böylr ömürlük biri ama sen geçici 1-2 ay kullanımlık istediğin icin dıs görünüş boya önem veriyorsun demi
@burhandeja15 Ömürlük istiyorsak her detay önemlidir. Bu hayata 1 kere gelme hakkımız var ve ömrümü paylaşacağım adamın çoğu özelliğine önem veririm
Ondan sonra yok iste ozguvensizlik falan diyorlar ozguvensizsin diyorlar arkadas kizlarin yuzde 90 i en az 180 diyor ben nasil rahat rahat konuşayım bir kızla
Peki neden geçici istiyorsun simdlşk. ? Diyelim 15-20 sevgilin oldu ilerde evlendin biriyle diğer sevgililerin yolda görse yediğün haltları hatırlar falan
Genel olarak diyorum tek sana değil
Bence ömürlük seçmene gayret göster
@burhandeja15 Geçici birini istediğim nereden çıktı? Tartışma yaratmak için çok zorluyorsunuz 🙂
boy 1.70 yaprak 18 cm
nerde oran -orantı
:)
Niye olunmasın
Cinsel çekim olmazmış bir kiz oyoe dedi bana ☹
Onla ilgili yorumum yok ama sevgili olunur yani
Çoğu kiz en az 180 diyor bence o kiz hakli
Kriter meselesi bu
Evet iste boy önemli kriter çoğu kiz için
Herkesin kriterleri öyle büyük büyük olur zaten ama aşk gelince her şey yalan olur benim kriterim de zengin adamdi bak asgari ucretli calisan sevgilim var cok da seviyorum mesela zenginligi umrumda degil. Mesele bu işte.
@Shenshakraq Bir kiz şey demisti bana cinsel çekim sevgili olmak için önemli, kisa boylu erkekle cinsel çekim olmaz dedi
İşte beklentiyi de çok yüksek tutmamak lazım bence yani böyle kriter belirlendi diye insanın karşısına o kritere sahip biri gelecek diye bi kaide yok. Karakter önemli ya daha çok, kimin ne olduğunu bi zaman sonra anlıyoruz çünkü
Bu bir kanun ya da kural değil bu kız için öyle olabilir ama herkes için aynı değildir.
@Shenshakraq kiz genel dedi araştırdım google da cidden onemliymis cjnsel çekim falan baktım hep
@Shenshakraq yani mesela her kiz biriyle sevgili olurken baktığında öpmek isteyecegi birini tercih edermiş yani gözüne hos gelen , ten uyumu deniyormuş buna
@Shenshakraq yazdığım dogru mu ya umarım yalandır hchdhs
olurum
Diger iki kizin yazdıklarına bakar misin
okudum ne diyim Allah herkesin kalbine göre versin😒😔🙄
Bir kiz şey demisti bana cinsel çekim sevgili olmak için önemli, kisa boylu erkekle cinsel çekim olmaz dedi
hayatımda duyduğum en saçma cümle olabilir🙄
Neresi sacma ki araştırdım cidden cinsel çekim onemliymis google da falan baktım
kısaların cinsel çekiminin olmadığı saçma
Kizlar uzun ve iri erekk severmiş, kisa kadinlarin cinsel cekimi olir tabii
zevk meselesi ben mesela iri erkek sevmiyorum