Sıkılmışken bir baktım hayallere dalmışım.
Size göre evliliğin en güzel tanımı nedir?

Hem arkadaş olduğun hem sevdiğin birisiyle daha çok vakit geçirmek, daha çok bir arada durmak ve anı biriktirmek. Bir hayat paylaşmak iste daha ne olsun.
Evet, çok güzel anlattın ☺
Evlilik bence güzel anılar biriktirebilmektir. Sevdiğimiz insanla beraber güzel vakitler geçirmek ileride geçmişe baktığımızda vay be ne güzel şeyler yaşamışız diyebilmektir evlilik. Ayrıca tatlı mı tatlı bir çocuk da evliliği daha güzel bir hale getirir, sevgiyle aşkla dünyaya gelen çocuk evliliğin meyvesidir. Çocuğun büyüdüğünü görmek, her anına şahit olmak, hayatımızın anlamıyla bir ömür geçirmek kadar daha güzel ne olabilir ki? Evliliği güzel yapan çiftlerin uyumu ve hayata olan bakış açısıdır. Her kadın ve her erkek evliliğin yükünü kaldıramaz, evlilikte eğlenmesini bilmek gerektiği kadar sorumluluk almayı bilmek de gerek.
Çok güzel tanımladin. ☺🌸
Teşekkür ederim çok ☺️🌸
Hayatın kişinin üstüne yüklediği yükleri başka bir kul ile eşit bir şekilde paylaşmasıdır bütün yükleri birleştirip ikiye bölmektir daha sonrasında çocuklar yani evlilik aslında gerçekten güzel bir şey fakat bir o kadarda zor
Cevap
9Cevap
Kışın beni sıcacık yapacak bir insan😂
😂☺
Evlilik yüreklere atılan sonsuz imzadır
Benim içinde tanımı görseldeki gibidir hüüğğ çok güzeller
Evet, baya.
Evliliğin tanımı da varmış😅
Evlilik evlenmek işte. Birbirini seven iki insanın kalan ömürlerini beraber geçirmek için birbirlerine verdikleri söz.
Kakların yarıya düşmesi, sorumlulukların iki katına çıkması
Huzur ve mutlu dolu çocuklarla beraber yaşlandığın bir ömür
birlikte yaşlanmak birlikte kanımızın birleşiminden bir insanı dünyaya getirmek
Baba olmak ve koskocaman bir aile olmak ☺️
Evlilik anlamını yitirdi gözümde
saygı ve sevgi🌺💫💭👼
Yanında huzur bulduğun kişi ile ömrü paylaşmaktır.
aile olmak
Foto çok güzel 😍🤭
Nafaka tazminat ve başkasın dan çıkan çocuk
Yol arkadaşlığı…
Baby
Ruhu tamamlamak
Şu görüntüyü ne zaman görürüm allahımm
Hayatı paylaşmak
Bedava karı dırdırı
ospdıadıqkdakmam
Uşak doğurmak
bebiş🤗