Kasıyer kız sanki uzaktan tartıyor beni sebebi ne olabilir, Şimdi bazı kızlar var kasıyer olsun hastanede olsun yolda olsun carsıda olsun aracta olsun önce inceden bi süzerler erkekleri belli etmeden, ama anlıyorum erkekte nelere dikkat edersiniz neye bakarsınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar cevap verin bea🙄
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar geberin mk
Kızlar erkekte neleri gözlemler kasıyer kız sanki beni gözlemliyor?
Onlarda öyle kank Abazanligin kimliği cinsiyeti yok Ben ne evliler , liseliler ve daha kötüsü çocuklu dullar gördüm Para içine numara , Instagram hesabı yazanlar 😅
İsim gereği sürekli gelen karı kız haliyle iletişim oluyor , meraba ile başlayıp devam ediyor sonra numara vb. Kapis 😉☕ Koşturma felan da yok ben işimi yapıyorum 😅
Ben sulanmiyom kank sulanirsan kaybedersin onlar geliyor soru soruyor ben yardımcısı oluyorm bikac gün sonra yine geliyor meraba dio kolay gelsin dio derken arkadaş oluyoruz İsim bende kalsın 😅
Nevşehirlisin demek Sizin oranın kızları baya oynakmış Para içine numara yazmak eskide kalmadımı bir kızın bunu yapması için çok aşırı yakışıklı olman lazım aşırı yakışıklı olman lazım ya da dilini çok iyi kullanan biri
Direk konuşanlar da var veya Instagram Facebook tıktık isteyenler de var utangaçlık olanlar yazıyor Yok yakışıklı felanda değilim sadece ağzım laf eder biraz da hazır cevap espiriliym 😅
Fazla geveze değilim cunki elin yasadıklarının bize faydası yok ortamdan haberim var neler dönuyor vb biliyorum Lakin her kız numara vermez Onları yeme ceken sensin Liseli kızlardan oldumu yazan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sanki biz izlemiyoruz karşılıklı bunlar
Benim müşterilerim ne izliyor beni ki. 😅
Siz abazalık tan izlıyorsunuz saadete gel 😂
Onlarda öyle kank
Abazanligin kimliği cinsiyeti yok
Ben ne evliler , liseliler ve daha kötüsü çocuklu dullar gördüm
Para içine numara , Instagram hesabı yazanlar 😅
Cokmu ograştın bunlarla sanalmı koşturdun
Ne sanali ya ergen miyiz biz direk konusurkm ben ayarlarım olur biter 😅
Öyle Bi konuştun ki sanki herkes senle beraber
Hım senin meslek ne bakalım
Herkes olmasa da istesek 1 ay da futbol kadrosu kurarız 😅
Koşturman fayda amaclı menfeat odaklı olunca kız tavlamak cok basit senin direk Bi kızı tavlaman imkansız liseli kızla nasıl diyolak kuracan sen
İsim gereği sürekli gelen karı kız haliyle iletişim oluyor , meraba ile başlayıp devam ediyor sonra numara vb. Kapis 😉☕
Koşturma felan da yok ben işimi yapıyorum 😅
Her gelen karıya sulanıyonmu mk işin neki
Her kıza yaşamak beni sıkar ben seçiçiyim
Ben sulanmiyom kank sulanirsan kaybedersin onlar geliyor soru soruyor ben yardımcısı oluyorm bikac gün sonra yine geliyor meraba dio kolay gelsin dio derken arkadaş oluyoruz
İsim bende kalsın 😅
Sonra ne oluyo
Beğendim ile devam ke daha ne olacak 😅😅
Para içine numara yazan kızlar liseli mi
Dullar bile var 😅yanında çocuğu ile
Olum trolmu sun sen pek inandırıcı değil
Sana yalan borcum mu var 😅 bunlar gerçek şeyler
Olabilir hayat meselesi mk napim ben sen nerelisin biraz pc sin 😂
Napim dion soruyon mk 😅 evet fırlama p"j biriyim konuşkan kızların hoşuna gider bunlar 🐻 gibi olma öğren bunları 😅
@urgupluyum
Nevşehirlisin demek Sizin oranın kızları baya oynakmış Para içine numara yazmak eskide kalmadımı bir kızın bunu yapması için çok aşırı yakışıklı olman lazım aşırı yakışıklı olman lazım ya da dilini çok iyi kullanan biri
Direk konuşanlar da var veya Instagram Facebook tıktık isteyenler de var utangaçlık olanlar yazıyor
Yok yakışıklı felanda değilim sadece ağzım laf eder biraz da hazır cevap espiriliym 😅
Hersey var Neyse bunların yaş ortalaması kac o önemli
Genelde benle yaşıt liseli sen hesapla 😅
Fazla geveze değilim cunki elin yasadıklarının bize faydası yok ortamdan haberim var neler dönuyor vb biliyorum Lakin her kız numara vermez Onları yeme ceken sensin
Liseli kızlardan oldumu yazan
Senin yaşın kac mk liseli misin
Profilimde yazıyor yaşım mk
Eee tıp ve fiziken öncelikli olanlar var tabii ama ben hiç bir zaman adım atmam onlar gelir seeve seve 😅
Meslek ne
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!