Çocukça ve canım birinden hoşlanıyorum sanırım?

Pek emin olmamakla birlikte belirtmeliyim ki daha önce kimseden hoşlanmadım, bu yüzden benim için tamamen yeni bir his bu. gel gelelim olaya, sanırım birinden hoşlanıyorum ama kişiliği hoşuma gitmiyor. Yüzyüzeyken o kadar değil de yazışırken aşırı çocukça davranıyor, garip şeyler yazıyor ve kesinlikle hoşuma gitmiyor bu tavırları. Ama yine de kendisi hoşuma gidiyor... bazen saçıma dokunuyor, temas kuruyor benimle. Her ne kadar garip hissetsem de bunlar da hoşuma gidiyor. Ama çocuksu tavırlarından ve kişiliğinde gördüğüm (mesela fazlasıyla sert bir homofobik olması gibi. İçinde homo insanlara karşı bu denli nefret olması anormal.) Bazı şeyler yüzünden soğuyor gibi oluyorum. Hislerimi anlamıyorum, hoşlanıyor sayılırım ama bu saydığım şeyler yüzünden gönül rahatlığıyla yaşayamıyorum hoşlantımı... ne yapacağım ben yardım edin ya
Güncellemeler
+1 yıl
Başlıkta klavyenin azizliğine uğramışım, -çocukça ve hafif canım birinden hoşlanıyorum- olacak...
Güncellemeler
+1 yıl
Neden site kendi kafasına göre yazdığım şeyi değiştiriyor ay çıldırıcam fjcpwnfnf
Çocukça ve canım birinden hoşlanıyorum sanırım?