Güncellemeler
+1 yıl
Başlıkta klavyenin azizliğine uğramışım, -çocukça ve hafif canım birinden hoşlanıyorum- olacak...
Güncellemeler
+1 yıl
Neden site kendi kafasına göre yazdığım şeyi değiştiriyor ay çıldırıcam fjcpwnfnf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Homo mu? Ne yani? gay mi?
Kişi gay değil ancak böyle insanlara fazla nefret besliyor...
Anladım, ne diyor peki?
sıradan bir homofobik ne diyorsa onları işte, enteresan bir şey yok
Yapıcak bişey yok, eldekiyle idare ediceksin
aslına bakarsan diğer insanlara karşı saygısı olmayan birine yaklaşmak bile istemiyorum. eldekiyle idare etme durumunu da bu yüzden kabul etmiyorum, içimdeki bu hoşlantımsı şeyi nasıl yok edebilirim diye yardım istiyorum bir nevi. var mıdır öneriniz efenim? aşk meşk işlerden hiç anlamam, bu çocuk ilkim hoşlantı konusunda... cidden şaştım kaldım yav
Hoşlantımsı dediğin şey daha henüz başında olduğun şeydir. Niye bu kadar büyütüyorsun, daha olaylar alev almamış sakin ol
çünkü ilk defa böyle bir şey yaşıyorum, korkuyor olmam normal, bunu bitirmek istiyor oluşum da. yani en azından ben öyle düşünüyorum xd aman neyse, biraz da işleri akışına bırakmak lazım.. sonra karar veririm ne yapacağıma
İlk defa mı birinden hoşlanıyosun?
evet
Ama ergen çıktı , üzüldüm şimdi
ergendenmı hoşlanıyorsun
yani ergenlik yaşı geçti fakat ruhu ergen diyebiliriz, inanın bu durumdan memnun değilim şu içimdeki hoşlantı benzeri şeyi söküp atabilsem keşke
sadece tıpıne ılgın var ama hata yaptırır
tam olarak tipi değil aslında. fazla pozitif, iyimser ve şeker tavırları da var. beni kendine çekiyor gibi hissediyorum bazen. yani elbette tipi de büyük etken ancak pozitifliği asıl beni etkileyen şey. çünkü ben durgun, kendi haline belki de biraz depresif sayılabilecek bir insanım :')
senin tek ilacın ılgı başka bir şey değil :)
eh bilemiyorum artık
dertleşmek ıstermısın