Tabiki de var. Başta sevdiğin insan olmak üzere, aile üyelerim ve sevgili dostlarım var. Onlarsız hayat benim için olmaz. Tatsız tutsuz hastahane yemeği gibi olur. Nefes alırım ama gerçek manada yaşayamam, gülemem eğlenemem. Ne yaparsam ve nelere sahip olursam olayım, yine ben onları ararım. Aklım hep onlarda kalır. İyiki varlar, iyi ki ben onları tanımışım. Hayatımın bir döneminde bana güller açtırdı hepsi.
O insanın benim hayatıma girmeye şansı vardı ama girmedi belki cesaret edemedi belki istemedi belkide herhangi başka bir şey vardı ama girmedi bilmiyorum neden imkansızdı galiba belki de değildi belkide ben yeterince istemedim istediğimi gösteremedim belkide yaptığım hataları zannettiğim kadar küçük değildi belki de o biraz fazla takıldı belki de sevmedi sadece bilmiyorum belki de yıldızlarımız barışmadı belki o benim için fazlaydı belki ben onun için fazlaydı mı bilmiyorum ama bir şekilde yani olmadı ileride olur mu bilmiyorum zannetmiyorum ama bildiğim tek şey işi var unutabileceğim zannetmiyorum kolay kolay
Hayatımda sen olmazsan, eksik olurum ben gibi cümleleri kurduğum tek insan girdi. Gerçekten ondan öncesinde kimseye bu lafları söylemedim. Evet, öncesinde sevgilim oldu, sevdiğim biri de oldu. Lakin giden gitsin en fazla üzülüyordum, sonra o üzüntü kısa sürdü. Hiç "sensiz eksik olurum" gibi lafları söylemedim. Bunu tek kişiye, gerçekten aşık olduğum kişiye söyledim. O gerçekten olmasa, kalbim yarim kalır, eksik kalır.
Olmayan insanlara çok üzülüyorum her insanın hayatında böyle bir kaç insan olmalı hayatın tadını her şekilde çıkartırız ama onlarla daha bir güzel çıkartıklarımız, kimimizim kardeşi kiminin sevgilisi ya da kankası adı ne olursa olsun yeterki varlıkları ile o koskoca boşluk dolsun... Gülmenin eğlenmenin yanı sıra derdini üzüntünü bile doya doya çıkardığın kişilerin yokluğunda içindeki bıraktığı o boşluğun verdiği üzüntüyü bile seversin.
O yok doğru o yokken sen varmısın de bende yokum aklım fikrim onda ne yaptı nasil iyi mi beni düşünüyor mu diye kendi kendimden geçiyorum 😔sen olmazsan bu hayatın hiç anlamı yok😔ben hep akli senden kalan biri😭
Aslında hayatta kimseye muhtaçlığımız yok ama sevdiğimiz birini kaybettiğimiz de gerek ölüm gerek ayrılık büyük üzüntü duyoruz. Olmazsa olmaz dediğim kişilerin hiç biri yok şu an anlıcan oluyor oluyorda biraz tatsız tuzsuz oluyor.