Güncellemeler
+1 yıl
Tatil yerine gitmiştik. Sabah güle oynaya, öğlen ağlaya ağlaya gezdim. O derece hassas Bi çizgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
anlık bağırıp çağırabilir bunun sonucunda ayrılık olmaz bence
Bence biraz saçma ayrılman illa birseyler yaşanır kötü de olsa bağırdı diye ayrılmak çok saçma bence
Bunu normallestirirsem daha sonra daha kötü şeyler yaşanacak korkusu var. Bugün kendini kaybedip bağıran yarın elini kaldırırsa kendini kaybedip?
Aslında onun düşünmesi lazım bunu ama bağırmak herkes bağırıyor yani vursa anlarim da bağırmak bence normal olabilir tartışmalar da
Tartışma yoktu kavga etmiyorduk o an. Normal bir sohbetti ben de bu yüzden baya alındım
şu an sen olayı tam anlatmıyorsun yani ben bile kafam karıştı
Bak normal tatil yerine gittik. Masada oturup kahve içerken kendinde sevmediği bir şeyi söyledi. Modu baya düştü. Ben de ona moral vermek destek olmak için Bi şeyler anlattım elini tuttum yanağını sevdim. Sonra ortam yumusasin diye trip atıyor gibi yaptım. O an bana bağırdı Bi anda sesini yukseltti. 'tamam blablbla' diye ama baya ukalaca. Ben o andan itibaren 2 saat agladim neredeyse o tatil yerinde. Çünkü kavga etmiyorduk. Ve sevgilimin heeerr şeyini en ince ayrıntısına kadar düşünürken o ses tonuna bile dikkat edemiyor. Bu yüzden ayrıldım. Çünkü kendimi kaybettim Bi an sesim yükseldi dedi. Bugün sesi yükselenin yarın eli yükselir. İnsan sevdiğine çiçek gibi davranır kıyamaz. Kavga ediyor olsan karşılıklı bağıralım çağıralım
Aslında şöyle morali bozuldu yaptığın davranış doğru ama onun bağırma sebebi de normal yani sevmedigi bir şey olmuş ama halen onun etkisinde içinde tutuyor bu sırada yaptığın doğru senin katılıyorum ama normal bir şey bence durduk yere bagirmamis
Peki bu kişinin daha Eylül ayında bana kendini kaybedip 'sen mal mısın, paranoyak misin, git başkasını bul' tarzı şeyler diyip sonra kendimi kaybettim diye özür dilemesini öğrensen? O zaman basit gibi görünen bu tepkime daha çok hak verir miydin? Her kendini kaybediste böyle şeyler yaşanması korkuttu beni.
şu an seni haklı buluyorum senin yerinde olsaydım öyle dediği an engeli basar bir daha sormazdim bu arada yaşlarınız kaç
İkimiz de 22 yaşındayız. Onu çok seviyorum, şu an bin pişman yanımda ağladı bile. Ama böyle konularda çok hassasım zor olsa da bitirdim
şu an gerçekten sen haklısın ama o laflar da ağır geldi git başka birni bul falan ben olsam konuşmadım geçen bi kızla konuşuyordum bana dedi bir daha yazmasan tuttum direk engeli bastım af yok geçen bir kızla konuşuyordum baktım sürekli çevirim içi oluyor ama yazmıyor engeli bastım af yok tavsiyem uygula pişman olmazsın
Cok çok iyi yapmışsın. Kimsenin kıçını kaldırma. O laflardan sonra baya perişan oldu diye affetmistim ben dem bundan sonra senin gibiyim ayni
Olması gereken o zaten 👍 şu an konu kapanmıştır 😂
Niye bağırdı durduk yere şiddet de var mı
Kendiyle ilgili bir sorununu söyledi. Ben de ona moral destek olmak için konuştum hep. Lafım bittikten sonra sesini yükseltti bildiğimiz vuracak gibi. Ben de şiddetin başlangıcı bu diye ayrıldım. Çünkü kavga etmiyorduk hatta gayet onun tarafında olumlu bi tavrım vardi. Sürekli özür diliyor şimdi
Peki ne kadar oldu çıkalı
7 ay
3 sene de tanisikligimiz var
Peki cinsellik var mı
Cevap versene
Bencilsin demekki
Bencil mi. O an konuştuğumuz konu bile onunla ilgili bir konuydu onu düşünürken böyle çıkıştı
Olabilir sacma bir ayrılık cikartmissin orataya sen kendi derdine bakiyorsun sorsaydin neden bagirdin neden ofkelendin diye oysa sen ben boyle yaptim sen neden bunu yapiyorsun derken kendi durumunu gox onunde bulundurmussun
Sordum o da bi an bunalmış hissettim dedi. Ama anlatmak istediğim bunu normallestirirsem kendini kaybedip bağıran adam bir gün vurursa ne olacak
Abartı
Ama kavga anında değildik. Onu düşündüğüm hassas Bi andı
Sevilmeyi hak etmyosn
Bana sesini yükselten o ben neden haketmiyorum. Benim ona yaptıklarımı bilsen keşke
Keskeler peşini. Bırakmayacak
birazz
gereksiz kapris