İçime dert oldu bu söz shsh
Hayatında olduğun birinin aklında olmamak.. olduğunu sanmak..((
Düşündüm ki ilk aşkı olursam böyle acabalarım olmaz sjd
İlki olacağım erkeği nerden bulabilirim hıı :/
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ümidini kırmak gibi olmasın ama belirli bir inanca körü körüne sahip değilse lise üniversite ya da asker dönüşü ki buraya kadar bile beklemez ama mahalle baskısıyla yapmak durumunda kalır bu ücretli bir de biraz meraklıysa kesin denk getirir bir yaş sonrası kendini kadına saklayan erkek bulmak imkansız bulduklarında dediğim gibi inanç konusuyla kendini sakınma durumu olmuştur seni ister mi sen onu ister misin hepsi muamma
Bende öyle istiyorum da bulamam bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiç aşk acısı çekmedim aşk hayatım olmadı aşk geçmişim yok eski sevgilim yok aynı şekilde bende hiç sevgilisi aşk hayatı olmamış aşk geçmişi olmayan bir kızla sevgili olmak aşk yaşamak istiyorum ben onun ilki oluyum o da benim ilkim olsun ama hayal maalesef
www. ilkiolacağınızerkek. com adresinden istediğiniz özellikler ile kapınıza teslim şeklinde tedarik edebilirsiniz. Kasım fırsatlarını kaçırdınız diye üzülmeyin. Efsane Aralık fırsatları 8 olur 9 olur dana büyür öküz olur sloganı ile böyle de saçmalamaya devam ederim ve sizde okursunuz. :D Yok öyle bir dünya :D
Aklindaysa eğer ilk aşkı kişinin, onunla yaşamak isteyipte yasayamadıkları kalmıştır bence aklında. Aynı kişi tekrar karşısına çıksa eminim aynı duyguları hissedemez. Kişi değil, hisleridir aklında kalan. Aslında özlem duyduğu hislerin sahibi sen de olabilirsin. İlkler belki cümleye başlangıç gibidir ama sonlar noktasıdır o cümlenin... Neden onun noktası olmayı hafife alsın ki?
Cevap
46Cevap
İlk insandan başla sister 🤣🤣🤣
Burdayim🙂 saka bi yana gercekten hic yapmadim. Gerci yapma sansim olmadi ama parayla yapmakta istemem. 21 yasindayim belki ondandir. Sense biraz zor bulursun. Benim gibiler genelde cok utangac olur ve ya bazi sorunlari vardir o yuzden bakir kalmistir. Tercih etmessin yani.
Birden fazla kişi ile deneme yanılma yöntemine yönelenlerin uydurması bu söz. Aşk için , ilkinin hayatında kalabilme durumuda oldukça yüksek bir ihtimal.
ilki olacağın erkeklere sen bakmazsın baktıklarınında ilki değilsindir kural bu. aynısı kız erkek içinde geçerli...
Öyle bir şey yok ve saçmalık kimse kimsenin ilki veya sonu olmak zorunda değil bunun bilincinde olmak önemli bence bir ilişkide sonsuza kadar tek bir insana takılıp kalamazsın bence
İlk aşk önemli ama bu devrin içinde sözünde insan çok zor bizde istiyoruz öyle olsun böyle yapalım ama sanki birer lüx.
Selam Hayırlı Sabahlar .
Her zaman İlk olmak ilk Olduğun kişi ilede Mutlulugu Sonuna Kadar Taşıyarak Sürdürebilmektir Mutlu Olmak
Bence çok saçma. Sen uyumlu, kafanın uyduğu birini bulursun ilki değil sonu olursun olur biter. Takmayın kafanıza böyle şeyleri 🙂
Kedi seversen bebeklere asiksan sinema oyun gezmeyi seversen poncik bir kalpin varsa durustluk saygi karakter senin icin onemliyse olabilirsin
Her tarafı bencillik kokan bir yazı
Peki sana aşık olan ne diye aşık olsun?
Bencil bir kadın uğruna bütün kalbini, gönlünü harap mı etsin?
Çok zavallı düşünceler
onu zamanında bulcaktın senin yaşında zor bulunur artık
Buradan da bulabilirsin buradan da bulunuyormuş duyduğuma göre
Herkes ilk olmak ister; ilk aşk, ilk öpücük... Oysa ilk geçicidir. Sahip olduğun hangi ilk hâlâ senin, hiç düşündün mü? Oysa kimsenin beğenmediği sonda durum biraz farklıdır. Ondan ötesi yoktur. Heyecandan avuçlanının terleyerek tuttuğu ilk elle değil güvenerek sımsıkı tuttuğun son elle girersin mezara.
İlk değil son olmak mesele...
bende geçici olmadı xd
Ne güzel...
Ya aklında oldugun birinin yanında olamazsan ne olacak
Bnde ilk evlenecegim son kadini ariyorum. Sansimiz bool olsun
BİM ya da A101 e bakabilirsin, ama merkezde ayakaltı bir market olmasın. Sorumu soruyorsunuz dalgamı geçiyorsunuz anlamadım milletle, şaka gibisiniz
İlkleri yaşamış bir kadın ilki ılacğı erkek isterse abes kaçar
Öyle erkek ararsan hiiç bulamazsın ben söyleyeyim şimdiden en iyisi seni seveni bulmak hem ilki olursa sevmesinide beceremez
Sen sevgi hocam olurmusun?
Bulamazsın
hem bulma boş ver
senden önce hayatı tecrübe etsin
İçine dert olmasın eskiler senin ilişkini etkileyecekse o erkekle çıkma eğer ilki olmak istiyorsan bu biraz zor olur çekingen insanlar falan olabilir
İlk değil, son olmak önemlidir.
bu devide zor ya🌺💫💭👼
İlkker unutulmaz bi sekilde hatirlaniyor hep, biryerde gorunce canlaniyor hersey
Yaşı uçaklara bak gençler hizli
Bu devirde bulman çok zor
Benim çoçukluk arkadaşım
İlk olnak önemli değil. Son olmak önemli.
Yoo benim aklımda son aşkım var
Sabret, Allah Geciktiriyosa Güzelleştiriyodur.
bu soruyu kimse bilmiyor
Önemli olan sonu olmak
Yeni doğmuş erkek bebeği bulabilirsin
Oyuncak mağazalarında 😬
Ya o da aynı şeyi isterse?
İlan ver... Rapor alip gelsinler
Mağaralara iyi bakman lazım.
Sen onu bulsan bile o seni bulamaz
İlk okul veya orta okuldan belki bulursunuz.
ilkogretim okulu yokmu yakinda
Aaaa ben olurum ya 😊
Vereceğin her erkek ılkin olacak bulmak kolay
hayatıma girecek kadın ilkim olacak benim.
Bi tane çocuk bulup büyümesini beklersen bulursun
Onlar 15 yaşında
Facebooktan ara
Pazardan:D
Daha doğmadı sjsjs
Vardır illa bir yerlerde aramaya devam et
Sevgilin olmustur bence
Bulamazsin ama belli olmaz
Arayan bulur.
Buyrun benim :D
burada bulabilirsiniz ❤️😂
Yurt dışında