Sevgilimin ailesi gelin güvey oluyor?

Merhaba arkadaşlar. Dün sevgilimin ailesiyle bir konu konuştuk. Ailesi ev alacakmış biz evlendiğimiz zaman oturalım diye. Evi de şu an oturdukları semtte alacaklarmış o semt de gerçekten çok güzel benim de oturmak istediğim bir semt. Ailesi çok tatlı modern çağdaş hoşgörülü bir aile asla öyle kaynanalık yapayım vs insanlar değiller ama şimdiden böyle işlere girişmeleri beni gerdi. Ben evden çalışıyorum normalde diyelim o semtten uzak bir yerde tam zamanlı çalışacağım ne malum ya da ev istediğim gibi olmayacak belki. Ee şimdi daha sevgiliyken ben seçeyim evi diyemem aslında biliyorum onlar aslında oğullarına alıyor evi bana özel değil benle evlenmez başkasıyla evlenir onunla oturur vs de ama bana sanki beni çok sevmişler çok istiyorlar o yüzden bana özel alıyorlar gibi lanse ediyorlar ben de sevmeyecepim bir ev olursa bunu onlara nasıl söylerim bilmiyorum şimdiden gerildim bir de yani daha sevgiliyiz daha söz nişan bile yapmadık neden size alıyoruz diyosunız oğluma alıyorum de bana da sorumluluk bindirme. He ben bu evde oturmam kirasını alır başka yerde otururum da diyebiliriz ama makul sebep olmazsa kırılırlar gibi geliyor Ay bilemedim şimdiden sevinmem gerekirken gerildim kimse kırılıp gücenmesin diye bana yardım edin lütfen
Sevgilimin ailesi gelin güvey oluyor?