Kpop idolune cok baglandim?

arkadaslar hyunjin diye bir idol var. neredeyse dort yildir takipcisiyim ve cidden ona cok bagliyim. ona soylenen en ufak kotu soz cildirtiyor beni, onu sevenleri kiskaniyorum. o agladiginda agliyorum, o guldugunde guluyorum. en kotu zamanimda yasama tutunmami sagladi. bir ara ustune atilan iftira yuzunden dort ay boyunca gruptan ayri kaldi. o dort ay bana iskence gibi geldi neredeyse her gece hyunjin'in videolarini izleyip agladim. geri dondugu gun aksama kadar ciglik atip agladim. onu bir gun bile gormesem ne yapacagimi bilemiyorum. ona bir sey olursa ne yapacagimi bilemiyorum. onu o kadar cok seviyorum ki, herkesten ve her seyden korumak istiyorum onu. ona sıkıca sarilmak, yaninda oldugumu hicbir zaman yalniz ve kotu hissetmemesini soylemek ve saclarini oksamak istiyorum. su hayatta en deger verdigim kisi o. eger bir sey gerceklestirmek istiyorsam kendime degil, hyunjin'e soz veriyorum. cunku kendime verdigim sozleri tutamiyorum ben hep bosa cikiyor. ama hyunjin'e verdigim her sozu tutuyorum. onun sayesinde bazi seyleri duzeltebildim, onun sayesinde yasiyorum. hyunjin yuzunden tum dengemi kaybediyorum, ne yapacagimi bilmiyorum.
Kpop idolune cok baglandim?