Evet daha önce böyle bir başlık açtım ve bir kiz öyle brisey yok sadece espri falan dedi ama kizlar gercekten de 1,70 erkekleri sirf boyundan reddetmiyor mu Kim haklı o kiz mi ben mi?
Haklısın, ama şunu söyleyebilirim kadınlar erkeklerin yarısı kadar bile görselliğe bakmıyordur. Görsellik boy pos dışında kadınların ilgisini çekebilecek zibilyon tane şey var.
Öyle bir şey demedim alınganlık yapıyorsun. Diyorum ki seni seven bir insana dünyanın en yakışıklısı olarak görünürsün zaten. Sevmeyen biri için çok yakışıklı olsan da bir şey ifade etmez.
Çok yakışıklıylada flört ettim orta tip biriylede isterse mükemmel olsun kanın ısınmıyorsa devam etmiyor muhabbet benimle aynı boyda olan erkekler kendileri kompleks yapıyor hele topuklu giyinince
Hayir ne alaka bi topuklu bit giysem ya da topuklu ayakkabi giysem ya senle ayni olurum hatta seni bile gecerim o yuzden hosuma gitmiyor yaninda rahatca topuklu giyebilecegim biri olmali...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Asıl erkekler acaba 1,50'lerle birlikte olur mu? Bu soru sorulmalı.
Bunlar bazen konuşurken yukarıya ses gelmiyor, eğilmek zorunda kalıyorum.
Onu bilmem de gerçekten sevene hiçbir şey farketmiyor orası kesin.
Sevnesi için beğenmesi gerek ama
Haklısın, ama şunu söyleyebilirim kadınlar erkeklerin yarısı kadar bile görselliğe bakmıyordur. Görsellik boy pos dışında kadınların ilgisini çekebilecek zibilyon tane şey var.
Bak çoğu kiz bana katılmış
Gördüm, ama çoğu kızla değil seni olduğun gibi seven tek bir kızla beraber olursun. Şahsi düşüncem tabi ki.
Ve kadinlar tam tersi görselliği daha çok önem verir
Yani diyorsun ki senikimse sevmez, anca içini severler
O kadar mi ümitsiz vaka ya
*disini begenmez
Öyle bir şey demedim alınganlık yapıyorsun. Diyorum ki seni seven bir insana dünyanın en yakışıklısı olarak görünürsün zaten. Sevmeyen biri için çok yakışıklı olsan da bir şey ifade etmez.
Seven insan mi var 20 yaşındayım 17 18 19 yaşındaki kızların tek derdi yakiskli ve zengin erkek , ne anladık bu isten?
Seven oluyor da sevenler de terkediliyor.
Yanlis kisiyi sevmesine o zaman, bizi seven oldu sanki
Tipim iyi bil sayılır ama sirf boyum 170 diye seven kiz olmadı
Boyum 170 fark etmez ama kendisi sorun ederse bunu istemem bende özgüveni düşükse
Hayatimda ilk defa fark etmez diyen bir kiz gördün
Çok yakışıklıylada flört ettim orta tip biriylede isterse mükemmel olsun kanın ısınmıyorsa devam etmiyor muhabbet benimle aynı boyda olan erkekler kendileri kompleks yapıyor hele topuklu giyinince
Kompleks sahibi okur tabii hayat boyu asagilaniyoruz
Benim hiç sevgilim olmadı olmuyor da istememe rağmen 20 yaşındayım
Yani erkekler uzun olmali algısı var ama naparsin sevince bi boy büyüğünü alayım allahım diyemiyorsun
Sevgi falan mi kaldı insanlar sadece dış görünüşe bakiyor p yuzdne sevgilim olmadı zaten lisayim diye, tipim kötü bile değil
Spora yazıl benim kuzen baya kısaydı bokstan sonra 180merdiven dayadi
Boy uzamam durmuş doktor dedi,20 yaşındayım hem
Dene bir ya nolcak hem vücudun gelişir
Uzamasi imansız kemik gelişimi durmuş bunu doktorlar tespit edebiliyor
Vücut gelisse ne olur boy 170 olduktan sonra
Doktorlar anlıyor mu hangi bölüme gitmiştin
Ya anlıyorlar iste hem 21 yaşına gireceğim bu yasta boy mu uzar Allah aşkına 4 yıldır 1 cm uzamadim
Ne kızıyorsa be bana
Uzamaz diyorum hala aynisini diyorsun
İyi tamam uzamasin çevremde uzayanlari gördüğüm için demiştim
Yoruyorsun
Tamam
boyum 1.58. sevgilim 1.70-75 olsun isterim
Çoğu kiz en az 180 diyor
ben de tam tersi boy farkını sevmiyorum
Yuzde 0.5 lik dilimdesjn
Evet çoğu erkeği boydan dolayı reddediyor kızlar
Birde yalan diyorlar
Siz üzülmeyin diye öyle diyorlar
Olur belkide
pek tercihim olmaz boyum 164
Butun kizlar öyle diyor site bak aramızda 7 cm var sende hayir diyorsun
150 155ler icin iyi bence boyun cok da dert etme
Bi sik$tir git ya sanki onlar çok farksiz sen 1,64 Sun ya 190 lara layıksın
Hayir ne alaka bi topuklu bit giysem ya da topuklu ayakkabi giysem ya senle ayni olurum hatta seni bile gecerim o yuzden hosuma gitmiyor yaninda rahatca topuklu giyebilecegim biri olmali...
Bahaneye bak sanki topuklu giymek zorunda, boyle davranıp sonra neden aldatiluyirum neden hiç sevilmiyorum falan bırakın ya
olur olanı çok gördüm
Sirf boydan reddediyorlar dimin
ne diyon mk türkçe konus
Bırak şu ezikliği
Ben olmam boyum 168
Butun kizlar hayir diyor