Valla aglamaları üzülmeleri bana zevk veriyor ama sadece Türk kızları acımıyorum yani 😀
Rus kızları üzülmesin göz yaşlarına kıyamam
Rus kızları üzülmesin göz yaşlarına kıyamam
Olgun düşünen biri buna ihtiyaç duymaz etik gelmez ama sadistliğinizi yani ego mastürbasyonu yapıyor ve hoşunuza gidiyorsa bir kere o tadı aldıktan sonra doyumsuz olmuş olabilirsiniz. Yoksa bu hareketlere ne gerek var elde var sıfır sonuçta normal düşününce...
Olgunlukla alaksı yok olgun biryim sadece Türk kızlarına düşmanım
Rezil olmalarını istiyorum
Türk kızları ile kötü bir anınız var yoksa ne diye rezil olmalarını isteyesiniz ki. Ancak aşağılayıp bir kızın ölümüne neden olabilirsiniz. Riskli ve ciddi bir durum esasında biz uyaralım sonra ağzınız yanmasın.
Var oluşunuz bile sinirimi bozuyor ego kendini begemişlik canım hepsi türk kızında o yüzden sinirimi bozuyor türk kızları
Bişi olmaz ben psikolojik baskı yaparım öldürürse de kendini öldürsün
:D İçini döktün iyi ettin de, bir gün çetin cevize çarpma mahkemeye verir vs. Allah korusun, hayırlı günler.
Bişi olmaz ben el bile sürmem kızlara
Türk kızları bunun babasını …. Bunu çok süründürmüşler. Var bi kuyruk acısı ondan
@ReddandBlackk terbiyesiz
iki ucu oklu değnek...
Yalnız ben sizi şimdi tanıdım resimden sürekli hemşire nasıl olunur sorusunu ben soruyordum hep cevap bekledim sizden m4la dönmüştüm beklemekten o zamanlar aklıma geldi şimdi. Esasında o kadar kötü biri değildiniz, umarım bu kalp kırıklığınız ya da siniriniz geçer. Sağlıcakla kalın.
Oldun mu hemşire
Yok olmadım kpss deneyeceğim o olmazsa öte dünyaya geçmeyi planlıyorum hayırlısı. :D
Hemşirelik kolay kazanmak ya biraz çaba göster kazanırsın
Hemşirelik yapacak psikolojide yok kafa da yok vazgeçtim. Bir şekilde ilerleyeceğim bakalım, sağ olun.
Bence vazgecmemelisin ama sen bilirsin
Esasında ben her şeyden vazgeçtim bir beklentimde yok öylesine yaşıyorum bir iş bulsam yeter onun için çabalıyorum bakalım sorular sorup kendi m4llığımı avutuyordum kusura bakmayın o konuda, cevabınız için teşekkür ederim.
Anladım bence vazgecmeyinede 😀 sen bilirsin
Cevap
4Cevap
Genelleme yapmayı ne zaman bırakacaksınız her milletin iyisi de var kötüsü de. Üç beş kişi görüp genelleme yapmayın.
Senin gibi birini üzülmeye değer bulan kızda ağlasın zaten ya
Ahshd çık kızı aglattım devam edicem
Hayırlısı be
Aynen kezo
bizim erkeklede tek rus kizlarin centilmen bu dünyada
Senin tipini ….. Bu tiple sana kim bakar olum zaten. Beş parasız, çirkin, cahil çomar seni
Sjdjf
Hak eden bir kişiyse normaldir değilse ağır sağlık problemlerin var demektir.
Çok ayıp yaptığın
Yo değil
Nie hesap kapadın sen
Sende mi manita yaptın dkkff siteden
Seni rahatsız eden varsa söyle döveyim
Tamam gel 😀 beklerim rahatsız eden olursa
boş ver takma dkjff
Aferin 😀😌
Hayır son derece normal
Biraz sıkıntı sanırım
Bence değil
Zaten öylesine sordum