Değişiyor. Bazen eli bıçaklı bir katil oldum. Bazense baş kahramanı. Beni seven ve benim yeterince sevmediğim kişiye katil oldum. Benim sevip, beni yeterince sevmeyen kişilerde ise kaybeden bir kahraman oldum. Bence aşkta kaybeden ve kazananlar var. Kazanmak karşılıklı bir aşkı elde edebilmek demek. Kaybetmekse sonunu göremeden ayrılmak ve imkansız aşka yakalanmak demek. Tek taraflı ya da yasak aşk gibi. Kazanmak önemli. Aşkın katili değil galibi olmak.
katil olmuşumdur.. kahraman da olmuşumdur elbet. insan sevince elinde bir bıçak oluyor bazen koruyor her şeyi bazen de öldürüyor her şeyi. İki ucu keskin bıçak zira aşk çok seversen seni de öldürebilir bazen sevdiğini de öldürebiliyorsun.. kontrol edilmeyen duygular tehlikelidir zira.. her şeyin aşırısı da zararlıdır çok seversen kalbini fazla açarsan o duygular dönüp seni yok edebilir.. birisinin çok sevgisine layık olmazsan da onu öldürebilirsin..
Aşkın kahramanıydım, maktülü oldum. Aşkın katili olmam ben dediğim gibi olsam olsam kahramanı olurdum oldum da ama aşkın maktülü oldum. Ne zaman gerçek aşkı buldum o zaman aşkın tekrar kahramanı olurum. Ama asla ve asla aşkın katili olmam.
Katili deyince de kendime haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum. Bir ilişki başlar ve yürütemediğimizden ötürü biter. Bitmesinin arkasında bir suçlu, masum aramamak gerekiyor aslında. Kahramanıydım diyemiyorum ama katiliyim de diyemiyorum.