Yani? Arkadaşım 1.95 öteki 1.87 digeride 1.90 sürekli kız arkadaşları var ama onları kız arkadaşları beni hep kanka olarak görüyor erkek yerine koymuyor bıktım ya
Sana 1,40, 1,50 de yeter. 1,60 bile uzun gelir. 1,75 üstü sipariş verip de tamah eder gibi yeterli demen tuhaf. Erkekler 1,40 kızı ne kadar ediyor ve eder, otur ve düşün derim. Bu hayatta boyun konusunda yaftalanmak istemiyorsan başkalarının boyu konusunda da hadsiz olmayacaksın.
offffff yanlış yere yorum attım. yukarda bana yazdığı şeye cevap verecekken senin bildirimine yazmışım. aynı anda bir kaç bildirim gelince karıştı. bana bıdık diyorsun ama ben kızım. kız dediğin minyon olur. erkekle kız bir değil. sen sanırım kazulet tayfadan olduğun için 1.70 olduğun için çekemiyrsun
Doğru söyluyor cunku 175 in uzeri erkek senı fino kopegi diye mi gezdirecek yanında madem sen ona bile burun cevırıyorsun hala o senı napsın 25 cm kısa kızı yanında Allah askına yaşın kaç senın ya parmakların mı yanlış bastı 23 e
@enthusiasticpq 23'üm. öfke problemimimn olmasının nedeni sizin gibi toplumdaki cehalet unsurlarıdır. benim yerimde olmadın. yaşadığım olayları bilmiyorsun. beni anlayamazsın. metrobüs hikayemi anlattığım soruya bak bir nebze algılayabilirsin belki. günde sınırlı soru hakkı olduğu için bütün başımdn geçenleri anlatamadım ama benim için bu tip olaylar gündelik yaşanıyor
Allah askına susar mısın artık sen konuştukca tepem atıyor. Sana öfke problemin mi var bile demedim dengesiz dengesiz alakasız seyler konusuyosun. Yaşadıgın olayla erkeklern boyunun alakasınıda çözemıyorum zaten gel sorularımı işgal et edebiliyorsan
Ya bırakın bunu. Bu zaten 2 metre erkekle bile evlense doğurucağı erkek çocuk en fazla 1.60 olur. Kusura bakmayın ama kısa boylu erkek istemiyorsanız uzun boylu erkeklerle evlenip onların genini mahvetmeyin
@enthusiasticpq tamam takip istedğimi kabul et bak sorularını nasıl işgal ediyorum. siz bana olumsuz yorum yapınce iyi. biraz da ben yapayım bu kadar cesursanız. gizliden yazmak kolay. benim profilim herkese açık. çekincem yok benim.
Boyun kadar beynin de gelişmemiş. Kimse senin avanak tavırlarını, s*lak triplerini çekemez, yeter artık. Adam olacak kapasite de yok. Engelleyeceğiz, başka çıkış yolu kalmadı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
elbette onun neyi eksik olabilir normal sonuçta 💫💭
Aşk olduktan sonra pekte önemi yok diyorum. Olabilir.
Sevmiştim ama yürümüyor boşluguma denk geldi sanırım
174 boyum 165 altı kızlar cevaplasını şimdi gördum. zaten bir erkekte 1.50 olmaz heralde 🙄
bilimiyorum ama herkes kendi boyuna göre biriyle olsun bence
boyum yuzunden beni sevmeyecekse bir kiz zaten o tur kizdan hayir gelmez sevmesin daha iyi
Sen az önceki kız görünümlü pu**şt erkek değil misin? Allah'ın hobbit görünümlü kaş**meri.
Hobbitt AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH
önemsemesen de: sevmiyorsunuz (ama sizler de genellikle kısa ve minyonsunuz, e bu durumda?)
Ben ten uyumuna bakıyorum aşık olabilmek için onun dışında boyu benden kısa olmasın yeter
ben 1.40ım. çok uzun olmasına da gerek yok yani. ama 1.75ten aşağısını istemem
PUHAHAHAHAHAHHHAHA haykırdımm😂😅😂😅
@sjwidil ahahahahah şuna bak la 1.75 erkek 1.65 lık kızı götürür seni naapsın
@aysebalci1 sana yazacağım yorumu yanlışlıkla öbür gelen bildirimin yorumuna yazmışım. buna cevabı alta yazdım.
@Turkuaz88 sanane? herhalde 170 erkeksin.
@sjwidil yoo bilemedin 170 değilim ki sana 170 bile uzun bücür :D
Kocam 1.77 mi ne
Bende 1.61
Çok aşığım yeminle
Dürüst olacağım, sevemem. Boy önemli bir kıstas benim için. En az 1.80 olmalı...
Ben erkeğim boyum 1.60
Yani?
Yani?
Arkadaşım 1.95 öteki 1.87 digeride 1.90 sürekli kız arkadaşları var ama onları kız arkadaşları beni hep kanka olarak görüyor erkek yerine koymuyor bıktım ya
Üzüldüm 😔 Peki ne yapabilirim senin için?
Birazda beni sevin
Seni olduğun gibi kabul edecek bir insan, yakın zamanda karşına çıkar umarım. Çok yürekten yazıyorum, inan bana...
Kısa derken? Kime göre kısa?
genel göre tabiki akıllım. 170 altı falandır
E kızdan uzun veya kızla aynı boydaysa sorun ne?
ben şahsen 1.40ım. bana göre çok uzun olması gerekmiyor. bana sorma. 1.75 üstü yeterli benim için
Sana 1,40, 1,50 de yeter. 1,60 bile uzun gelir. 1,75 üstü sipariş verip de tamah eder gibi yeterli demen tuhaf. Erkekler 1,40 kızı ne kadar ediyor ve eder, otur ve düşün derim. Bu hayatta boyun konusunda yaftalanmak istemiyorsan başkalarının boyu konusunda da hadsiz olmayacaksın.
ya ne diyorsun? sanane benim seçimimden? bıdık gibi erkek istemiyorum. kimse de istemez.
@QueenOfTheFate yorumunun eli olsada öpsek harbiden. 👏
Bıdık olan sensin maalesef.
@aysebalci1 lan bana bak rahat bırak. sorularıma damladığın yetmedi. şimdi de buradaki yorumlarıma mı damlıyorsun?
offffff yanlış yere yorum attım. yukarda bana yazdığı şeye cevap verecekken senin bildirimine yazmışım. aynı anda bir kaç bildirim gelince karıştı. bana bıdık diyorsun ama ben kızım. kız dediğin minyon olur. erkekle kız bir değil. sen sanırım kazulet tayfadan olduğun için 1.70 olduğun için çekemiyrsun
@enthusiasticpq ne alaka? neden öpüyorsun yorumun eli? nesi mantıklı açıklar mısın?
Doğru söyluyor cunku 175 in uzeri erkek senı fino kopegi diye mi gezdirecek yanında madem sen ona bile burun cevırıyorsun hala o senı napsın 25 cm kısa kızı yanında Allah askına yaşın kaç senın ya parmakların mı yanlış bastı 23 e
@enthusiasticpq 23'üm. öfke problemimimn olmasının nedeni sizin gibi toplumdaki cehalet unsurlarıdır. benim yerimde olmadın. yaşadığım olayları bilmiyorsun. beni anlayamazsın. metrobüs hikayemi anlattığım soruya bak bir nebze algılayabilirsin belki. günde sınırlı soru hakkı olduğu için bütün başımdn geçenleri anlatamadım ama benim için bu tip olaylar gündelik yaşanıyor
@enthusiasticpq ayrıca fino köpeği falan düzgün konuş. sorularını işgal ettirtme bana. kibar olalım, seviyeli tartışalım.
Allah askına susar mısın artık sen konuştukca tepem atıyor. Sana öfke problemin mi var bile demedim dengesiz dengesiz alakasız seyler konusuyosun. Yaşadıgın olayla erkeklern boyunun alakasınıda çözemıyorum zaten gel sorularımı işgal et edebiliyorsan
Komplekslisin. Ama kimseyıde begenmıyorsun masallah. Kendı boyundan kompleks yapıyorsun ama 175 üstü erkek istıyorsun enteresan
Ya bırakın bunu. Bu zaten 2 metre erkekle bile evlense doğurucağı erkek çocuk en fazla 1.60 olur.
Kusura bakmayın ama kısa boylu erkek istemiyorsanız uzun boylu erkeklerle evlenip onların genini mahvetmeyin
👏 bu da doğru
yav he he
@enthusiasticpq tamam takip istedğimi kabul et bak sorularını nasıl işgal ediyorum. siz bana olumsuz yorum yapınce iyi. biraz da ben yapayım bu kadar cesursanız. gizliden yazmak kolay. benim profilim herkese açık. çekincem yok benim.
Boyun kadar beynin de gelişmemiş. Kimse senin avanak tavırlarını, s*lak triplerini çekemez, yeter artık. Adam olacak kapasite de yok. Engelleyeceğiz, başka çıkış yolu kalmadı.
@sjwidil kendisi erkek galiba çünki tek yastığı şey paylaşımlarına uzun boylu kızları çekmek ve kısa boylu erkekleri hedef almak
Yok ya, alakası yok. Basbayağı kompleksli, çekilmez, kıskanç, haset ve kafayı yemiş bir hobbit. 23 ama aklı 13 bile değil. 3'te kalmış. Şizofren.
Biraz daha boy sorusu görürsem kusacağım
Önemli değilse ne yazicaz 😂
Kısa erkekler çocuk gibi gözüküyor
Ne alaka ya ne alaka.
Benim boyum 1.55 sevgilim 1.70 normal
Sen erkek misin böyle savunmaya geçiyorsun
Ya evet erkeğim ne var?
Boyum kısa olduğu için soruyorum.
Boyum 1.70 ve sevgilim 1.55
Cevap versene görüş sahibi neden kısa boylu erkekleri sevmiyorsun?
Kısa erkeği sevmiyorum diye bir şey yok.
Benim boyum 1.68 ve bir erkek 1.70 ise bana kısa gelir
Ya cevap versene
Bir erkeğin boyu kaçtan kısaysa asla aşık olmazsın?
Kız arkadaşın seni beğeniyorsa problem yok
Bir erkeğin boyu kaçtan kısaysa asla aşık olmazsın söyle
Aşk sadece boyla ölçülmez ki. Sevdiğim adam benden uzun olmalı bu kadar basit. İlla 183 üstü olsun demem
Orspu milleti beğenmez hiç bişeyi
Kısa boydan kasıt ne mesela
Boyu 180 'ın altında olan mesela?
178 altı olmaz
Neden?
Kısa çünkü
Boyun kaç?
172
Haklisin o zaman istemek de
Boya göre mi seviliyor
Sevgi uzun kisa diye ikiyemi ayriliyor
Ben 1.77 yim☹️
Sevebilirim
Severim tabi
Tercihim değil
İnanmıyorum açıkcası.
Mutlaka erkeksin ya da sırf gıcık etmek için yazdın.
Eger öyle değilse çık gizliden
Bayanım da kisa boylu erkegi napicam ben?
İşte bende sana onu soruyorum.
Mühtemelen erkeksin gıcık etmek için yazdın
Kisa boylu erkek tercihim değil. Gıcık etmekle alakasi yok
Ya canım mesela 1.60 boyunda bir erkek nasıl kısa mı senin için
Tabiki kisa 1.70 de kısa bir erkek icin.
Hayır.
Seversin
Allah bilir
severiz