3 haftalık mesaj, sesli sohbet sonrası gerçekte ilk buluşmadan 1 gün önce neden buluşmaya arkadaşlık niyetiyle geliyorum demiştir?

3 hafta konuştuk tek gördüğü profil resmim vb whatsapp profili. Başka resmimi net görmedi. Samimi muhabbetimiz oldu keyifliydi 2 saat telefon konuşması sesli yaptık vb. Daha çok mesajlaştık gece yarılarından sonra ve gün içinde.

Fakat 3. haftanın ortasında ilk buluşmadan önceki akşam daha beni gerçek hayatta görmeden bana şunu dedi:

''Ben yarın ki buluşmamıza arkadaşlık niyeti ile geliyorum, bazı konuşmalarından benden hoşlandığını hissettim yani arkadaştan öte ama ben arkadaş niyeti ile geleceğim buluşmaya''' dedi.

Ben de sordum bu bir ''baştan daha görmeden görüşmeden reddetme veya istememek mi?'' diye sordum. Oda ''Reddetmek değil, alakası yok. Reddetmek için bir teklif olması gerekir sonuçta''. ''ben sadece ilişki kafasına artık zor giren bir insanım kolay kolay o kafaya giremiyorum ve olumsuz bakıyorum bu tür konulara artık'' dedi.

Buluştuğumuz da ise yine bu konuyu açtım seni tanımak anlamında dedim arkadaş niyeti ile geliyorum diye dedi. Kız 29 yaşında ama evlenip boşanmış 1 yıl önce ve Ocak ayından beri ilişkisi yok. Son ilişkisinden beride hiç bu ilişki kafasına haline kolay kolay giremiyorum.

Fotoğraftaki halimi beğenmediği için mi daha gerçekte bile görmeden arkadaşlık niyetiyle geliyorum mu dedi sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Birde ek olarak "bana yürümeye çalışan erkekleri başımdan savıp hep uzaklaştırdım" " " facebook'tan bana sadece merhaba diyip mesaj atsaydın dönmezdim görüldü yapıp bırakırdım öyle yapıyorum çünkü. "" geçmişte aynı okul çevresinden aynı semtten bahsederek ilk cümleni kurup mesaj attığın için arkadaşlık isteğini kabul edip konuşmaya başladım dedi.
3 haftalık mesaj, sesli sohbet sonrası gerçekte ilk buluşmadan 1 gün önce neden buluşmaya arkadaşlık niyetiyle geliyorum demiştir?