Sevgilimle 10 gündür sevgiliyiz. Ilişkinin ilk 4 günü aşırı heyecanlı ve aşk doluydum. Ama sonra ona baktikca ne sevdigimi ne sevmedigimi anlamamaya basladim. Kavga edip ara verdik ne üzgünüm ne rahatim hicbisey hissedemiyorum. En son sevgilim 6 sene önce olmustu. Sizce düzelirmiyim yoksa hislerim geri gelmez mi? :(
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kankam o problem bendede var çözümünü bulursan banada iletirsen sevinirim
Kanka yüzlerce psikoloji videoları izledim hepsi normal diyor..
La napcaz o zaman biz. Bak yeminle ruhsuzlaştım artık. Hiçbi kız dikkatimi çekmiyor. He arada istiyorum şöyle olsa bitane ısırsam mıncıklasam diye ama herhangi bi çaba da gösteremiyorum. Sebebide geçmişte yaşadığım hayal kırıklıklarım düzelse diye bekliyoruz işte
Bende 6 sene bekledim kimseyi sevemedim. Bu cocukla ayni isyerindeyiz. Çok dua ettim bu cocuk hayirlisiyla benjm olsun diye... oldu... şimdide günlerdir stresten ölüyorum hislerime bişey oldu. Ayrilsam cocuk işi birakicak, istemiyorum... sevmeyi unuttuk galiba biz
Belki çocuktan kaynaklıdır bekle zamanla düzelir inş. En kötü çocuk iyi biriyse karakter olarak ilerde aşık olursun hemen ayrılayım diye düşünme. Düzgün insan bulmak zaten zor biliyon
Çocuk dünyanin en güzel seveni, en anlayışlı en efendi kişisi.. harika birisi ama benim hislerim yüzünden ilişkiyi bok ettik 1 haftada... inş duzelir kankim hic umudum yok nedense :(
Düzelir düzelir ben dua ettim arada tutuyor umarım bu seferde tutar. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun kardeşim
Amin çok teşekkür ederim. Moral oldun gece gece.. Allah razı olsun :)
Rica ederim ne demek şimdi yat uyu o zaman güzel güzel
Hahaha keske uyutsa... :)
😊 hayırlısı knk en kötü git mesaj at barış
Beni bekliyor zaten ayrilmak ya da devam etmek arasinda bi tercih yapmami bekliyor. Ben emin olmadan dönmek istemiyorum:)
Hmm o zaman iyice düşün taşın tüm kartları ortaya koy ona göre karar ver
10 günde yoğun aşk enteresan
Ilk 4 günü dedim :)
Hep aynı hataya düşüyorum ://
Geçici heyecan olmuştur
Bitti mi hislerim :(
Kendini test et ancak bu sorunun cevabını öyle bulursun.
Nasil test edicem?
Başka birisiyle konuşurken o yazdığında erteliyorsan bitmiştir.
ya da bir işle uğraşırken.
Ara verdigimiz icin konusmuyoruz ayrica ayni ofiste calisiyoruz hep biraradsyiz :)
Peki baştan alalım..
Aynı yerde çalıştığına göre muhtemelen önceden tanıdığın birisi.
Önce kendine şu soruyu sor ben neden karşımda ki insana şans verdim ya da adım attım.
Ondan etkilendiğin için mi?
İlgi aradığın için mi?
Bu soruya göre cevabını kendin bulursun.
Etkilendiğin için şans verdiysen o duyguların yeniden canlanır.
Ilk gördüğüm gün aşık oldum.. oda bana aşık olmuş ama ikimizde birbirimize hiç yüz vermemişiz ilgilenmiyoruz sanmışız. Birbirimize ilk açıldığımız gün hemen sevgili olmak gibi bi hata yaptık... cevabim hem etkilendim hem ilgiye ihtiyacim vardı.
Benim ilişkime benziyor. Bizde ilk görüşte aşık olmuştuk bir birimize
Eee... benim gibi hissettin mi hiç?
Hissettim..
Umarim sonu olumlu olmuştur... :(
Evet olumlu oldu tabiki
Nasil hislerin geldi.. uzun surdu mu? Size mesaj atmak istedim ama atamadim yaa.. cok ihtiyacim var
Özelden konuşmayı çok sevmiyorum..
Biz 20 defa ayrılıp yeniden barıştık
Bizim sevgimiz farklı gözümüz ikimizden bir başkasını görmüyor. Böyle bir soru sorduğuna göre onu kaybetmek istemiyorsun aslında. İçinde halen sevgi vardır. Belki kırgınlıkların mevcuttur. Kavga ettik diyorsun o adım atmıyorsa sen at. En azından konuş. Kavga sebebi kıskançlı mı?
Evet kaybetmek istemiyorum.. kavga sebebimiz ben bu hislerimi onada söyledim, ona ağır geldiğini söyledi. Aslinda o benimle konuşmak istiyor ama ben ara verip düşünmek istediğimi söyledim
Gercektwn asik olduguna eminmisn
Bilmiyorum.. ne onu sevdiğimi hissedebiliyorum ne de sevmediğimi...
Aynisini yasadim
Nasıl çözdün ya da nasil sonuclandi?
Uzun hikaye
Sonucu soylermisin
Olumlu
Istersen yazabilirisn
o kişi sana boş
Hayir onun sevgisinden cok eminim sorun bende
sana boş diyorum işte.. senin için boş... sen ona asla aşık olamazsın.. kafada bitmiş bikere
Hayir ya.. :(
neden insanlar bişeyleri kendine itiraf edemez?
Geri gelmez bitti o is
Deme...
Evet yazdım buraya
Zamana bırak.
Kaç yaşındasın ki
24
Hislerine hitap etmeli