Anksiyetem var ama ayni zamanda kiz arkadaslarim cevrem olsun istiyorum nasil olabilir buyuk sehirde yasiyorum illaki sosyal olsam firsat var ama boyle zor oluyor zaten geleli cok olmadi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
olmasın mk önce psikiyatriste git tedavini ol sonra çevre yaparsın
Keske oyle kolay olsa psikiyatriye git duzel ama oyle kolay degil psikiyatri ilac veriyor gitgide ilaclarin dozu artiyor sonra ilaca bagimli hale geliyosun psikolog desen cok pahali devletin psikolog hizmeti berbat
Anksiyete öyle abartilacak bir durum değil la. Sanki veremli gibi konuşmuşsun. Anksiyete olduğunu millete anlatirsan daha hicbir kiz sana bakmaz baştan kaybedersin.
@kingkong321 knk anlatmaya gerek yok konusunca belli oluyo kendimi ifade edemiyorum zor bi durum yasadigim icin biliyorum
Bende de anksiyete vardı fakat birisiyle iletisim kurma yönünde gayet özguvenliyim. Benim sıkıntı yaptığım durum gelecek, sınav kaygısı filan. Öbür türlü kizlarla konusmak, tanışmaya cesaret etmek konusunda gayet rahatım:)
Tabi bendeki bu rahatligin sebebi uzun zamanli tecrübeden geliyor. Ilk bir kiza açildigimda ellerim titriyordu😅
@kingkong321 sonra deneye deneye mi duzeldi
Begendigim kizlarla tanismaya calistim hep. Reddedildıgim çok oldu ama bana bu özguven olarak yansidi:)
Eğer kendini ifade etmekte çekiniyorsan bunu aşmanin yolu "kendini ifade etmeye çalışmak". Bu durumun uzerine giderek bunu duzeltebilirsin
psikiyatriye gidip düzelmeyeceksen nasıl düzelmeyi düşünüyorsun o zaman? adam senin hastalığını öğrenmek için 6 yıl okumuş üzerine tus gibi dünyanın en zor sınavında türkiye derecesi yapmış, 4-5 yıl uzmanlık eğitimi alıp yeterlilik sınavını da başarıyla vermiş en az 1-2 yıl zorunlu hizmetini de yapmış gelmiş sana bakıyor. eğer baştan bi kıza anksiyetem var demezsen ilişki boyunca hem kendine hem de o kıza çektirirsin kaldı ki bi anormallik gören normal her kız zaten kaçar senden. kendi iyiliğin için diyorum önce tedavi ol kendi başını da kızların başını da yakmadan düzel sonra çevre yaparsın. sevgilin senin terapistin falan değil çünkü
Bu Kizin son dedigi eger gercekten durumun vahimse kiza zarar verecek durumdaysa bence bunun için tedavi ol. Ama benim durumum öyle önemli degildi ben psikiatriye gittim şuanda e nabizda ilaç kullandigim ve raporum gözüküyor. Polislige basvurayim dedim sıkıntı olma ihtimali varmiş. Bu sebeple psikiatriye gitmiş bir insani damgaliyorlar haberin olsun.
Aslinda sen cevre yaparsan bir ortamin olursa zaten anksiyeteden kurtulur biraz özguvenli olursun. Psikoloğa gitsen zaten o da sana sosyalles, spor yap vb şeyler diyecektir.
1 hafta once psikiyatriye gittim dedim ki ilac şart mi hayir sadece terapiyle psikologla da atlatabilirsin dedi istersen ilac vereym dedi istemedim ilacsiz da duzeliyor ilacin yan etkileri var trttddyy psikologa zaten baslayacam ama durum biraz skntı sandigin kadar kolay degil cunku bu net bi durum degil dusunce yapisi karakter yapisi ve bu anskiyete virüs gibi bas edilmesi zor bi sey ha cozumu var illaki ve vcozecegime de iyi bir terapi alsam inaniyorum cozerim
Ben sana söyleyeyim terapi, ilac filan bunlar seni sadece kisa süreligine iyi hissettirir. Iş senin kafanda bitiyor. Bazi şeyleri kafanda büyütme. Sen gidip de bakanla veya bir ünlüyle iletişime gecmeyeceksin siradan insanlarla iletisime gececeksin. Yani kekelesen ne olacak veya bir kelimeyi diyelim yanliş telaffuz ettin ne olacak yani. Zaten sana değer veren insanlar sen utangac da olsan kekeme de olsan onlar senin yaninda olacaktir. Ama seninle olmak istemeyen insanlarla sen agzinda kuş da tutsan fayda etmez.
@kingkong321 tesekkurler yazdiklarin cok yardimci oldu cok sag ol
Rica ederim
Klasik olacak biliyorum ama psikologa gidebilirsin en azından yardımcı olacak biri olur
Bunu denicem bi sekilde ama duzgun psikolog bulmak lazim
Bence de denemelisin. Youtube'da Beyhan Budak diye bir psikolog var ona bakmanı tavsiye ederim
Sıkı takipcisiyim zaten
Dediğim gibi videolardan yararlanmaya çalış, umarım en yakın zamanda bu sıkıntıdan kurtulursun
Tesekkur ederim kardesim
Olmasın boş ver
Niye?