Evliyim 2 sevgilim var benim gibi olan var mı?

Ben eşimle çook severek evlendim çok zorluklara katlandim onun için evlendim bir hafta bile oturmadım evimde çalismaya başladim asla gocunmadım bundan ama eşim çok değisti evlendikten sonra çok rahat bir insan oldu yolda laf atsalar duymamazliktan geldi arkadaşlarindan bana asılan oluyodu frk ettigi halde hala o arkadaslarini eve çagiriyodu. Tamam bana güveniyo olabilir ama insanda az erkeklik gururu olur. gece yarisi bisey olsa bir yere gitmek zorunda kalsam asla beni göturmezdi tek gitmek zorunda kalirdim. Adamin biri benimle ters ters konussa hakaret etse eşim asla sesini çikarmazdi. Akrabalarina yalakalik olsun diye evlerine gönderip temizlik falan yaptirmaya çalisirdi çok canım artik. tani ben asla gitmezdim. Hiç bir zaman sahip cikmadi bana. biriyle taniştim çok sevdim konusmaya basladik 2 senedir birlikteyoz eşimin aksine o beni sahipleniyodu. tartistik sevgilimle ben ona dedim ki kim seni sevsin tipsiz falan dedim ayrildik. tipsiz degil zaten sinirden öyle dedim kıskançlık yaptim o anki sinirle soyledim Gitti başkasiyla çikti canımi çok yakti sonra geri geldi ama hiç bisey eskisi gibi degil. hani hala seviyo ama aramiza çok soğukluk girdi. ben onu hala çok seviyorum oda seviyo ama benden çok uzak kaldi ve başka biri girdi hayatima ona karşi hissettigim aşk degil o iki sene çiktigim kisiye aşigim eşimi zerre kadar sevmiyorum. şu an iki sevgilim ve eşim var ama hiç birinin bir birinden haberi yok eşimde ayda bir iki kere birlikte oluyorum iki senelik sevgilimle haftada en az iki digeriyle olmuyorum zaten sadece gezip eğleniyoruz. ama hiç birinin birbirinden haberi yok amaaannn olmasinda zaten erkekler bunu hak ediyo aldatmadigim zaman kıymetsizdim şimdi hepsine de az ilgi gosteriyorum first olmuyo. daha kıymet veriyolar demekki aldatmak gerekiyomus.
Evliyim 2 sevgilim var benim gibi olan var mı?