Erkek arkadaşıma doğum günü sürprizi :) Lütfen okuyunn?

Ciddi ve uzun süreli bir ilişkimiz var ailesi ile yakında tanışıcam annemde bu durumdan haberdar.
Doğum gunu yaklaşıyor daha öncesinde hiç unutamayacağı bir doğum gunu olmamış benimde olmadı her anımı onunla yaşamak ve yaşatmak istiyorum :)
Düşüncelerim şöyle ;
Bir sepet hazırlamayı düşünüyorum üzerinde asılı kalpli uçan balon olan. İçinde kalp şeklinde kağıtlar ve ufak sevgi dolu yazılar :)
Hediye olarak gömlek almayı düşünüyorum.
Sepetin en altına onu koymak istiyorum.
Şekerler çikolatalar işte ıvır zıvır ne varsa olacak sepetin içinde :)
Bide ufak bir zarfın içinde bugün yapılacakların listesi olacak :)
Hediyeyi açması , notları okuması falan filan.
En sonunda onun için kiraladığım otelin adı oda numarası yazılı olacak. Otele geldiğinde girişteki gorevliler ona bir kağıt imzalatacak. Madde madde seni hiç bırakmayacağıma , hep seveceğime , her zaman yanında olacağıma vs vs söz veriyorum yazılı listeli bir kağıt :) Oda balonlarla süslü fotoğraflarımızın olduğu gayet romantik bir ortam olacak. Televizyon veya laptopta bizim resimlerimizden oluşmuş bir slayt ve arkadaşlarının doğum günün kutlu olsun videoları olacak. Ben otelin açık büfesinde önümde pasta ile onu bekliyor olacağım ve odadan çıkarken kapısına bıraktığım uçan balona bağlanmış notu görecek onu beklediğim yer yazılı :)
Böyle bir şey düşündüm sizce nasıl eklemem gereken ya da gereksiz bulduğunuz yer var mııı?
Güncellemeler
+1 yıl
Sepet kargo ile eve gönderilecek otelle ilgisi yok bunu belirtmeyi unutmuşum.
Otelde sadece girişte kağıt imzalatılacak ve büfelerinde pasta üflenecek :)
Erkek arkadaşıma doğum günü sürprizi :) Lütfen okuyunn?