Bence sana en yakın İşkur şubesine gidip daha detaylı bilgi almalısın. Meslek edindirme kursu için seçilmişsin. Onlar daha detaylı bilgi vereceklerdir. Kurs şartlarını da öğrenmiş olursun..
Süreci bilmiyorum, sonuçta bir şekilde kursla ilgili bilgileri size ulaştırırlar diye düşünüyorum ama işvereni de arayabilirsiniz. Hem bu iş konularında sizin harekete geçip sorup soruşturmanız daha iyidir. İşverenin gözünde pozitif bir imajınız olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence sana en yakın İşkur şubesine gidip daha detaylı bilgi almalısın. Meslek edindirme kursu için seçilmişsin. Onlar daha detaylı bilgi vereceklerdir. Kurs şartlarını da öğrenmiş olursun..
Ya beklediğim bir iş icind i ama
Tamam, sonuçta kursa hangi günler gideceksin, başka neler yapman gerekiyor bunları sana ilgili İŞKUR şubesi açıklamalı.
Biz bir grup goricez oraya işverenler de açıkladı bize. cagormislardi.6 Ay kurs olacak diye. işveren Ler aramaz mi yani
Süreci bilmiyorum, sonuçta bir şekilde kursla ilgili bilgileri size ulaştırırlar diye düşünüyorum ama işvereni de arayabilirsiniz. Hem bu iş konularında sizin harekete geçip sorup soruşturmanız daha iyidir. İşverenin gözünde pozitif bir imajınız olur.
Evet doğru bugün gitmedim yarın gidip bakarım sorarım. yani 🙂
Şimdiden hayırlısı olsun 🙂
Teşekkürler 🙋☺️
ne kursiyeri
İş tekstil
gitsene
Giricem bı yarın