Cinsellik konu etiketinden son anda bir sol yapıp aşka giren bu sorumuz için yanıtım: "Aşk tüm hücreler ile arzu etmektir." Başka türlüsü anlamsız geliyor bana. Uzaktan seversin o ayrı imkan dahilinde olmayan bir şey için beklersin. Aşk için bunu da göze alırsın. Ama yanında olduğunda bu mümkün değil.
Merhaba.. Aşk birinin ruhunu sarıp sarmalamak ve kıyamamaktır.. Bedensel olarak birini arzulamak aşkın getirilerindendir bana göre zaten.. Hani bazen bazı insanlar çıkıp diyorlar ya insan sevdiği kişiye dokunmaya kıyamaz diye.. Bence çok saçma.. İnsan sevdiği kişiyi arzulamadıktan sonra kimi arzulayacak pardon derim yani.. Aşk dokunmaya kıyamamak değildir, kırmamak için, incitmemek için mücadele etmektir, sarıp sarmalamaktır, yerine göre anne şefkatidir.. Her duyguyu içinde barındıran enfes bir olgudur aşk.. Keyifli günler..
Aslında bana göre ikisinde de birazdır. Aşık olduğun insanı tüm her şeyin ile zaten arzularsın. Dokunmaya kıyamadığın anlarda, tüm bedenin ile dokunmak istediğin anlarda olacaktır. Önemli olan nereye nasıl dokunduğundur.. Önce ruhuna dokunacaksın ki sonrasında tüm hücreler onun için ayağa kalkacaktır zaten. :)
Ask dokunmaya kiyamamaktir dersem tuhaf olur o dokunmaya kiyamamak lafi incitmek istememek demek aslinda. Yoksa insan sevdigine dokunur hatta en cok ona dokunur. Ben biriyle temas halinde olmayi sevmem yan yana otururken dokunulmasindan falan nefret eden biriyim ama erkek arkadasima surekli dokunurum. Eline, koluna, sakalina, sacina, durduk yere tutar öperim sarilirim cunku sevgi temas ettirir gozunun onun gozune degmesi bile dokunmaktir aslinda. Icin fokur fokur kaynar sevdigin yaninda oldugu zaman kalbinde bir kus olur sanki ucmaya hazir zor tutarsin o kus der ki birakta gidip ona konayim cunku ask boyle uzaktan sevmek degil bence. Bide insan arzulamadigi birine asik olamaz. Kokusunu icine cekmek istersin, saclarina dokunmak istersin, ellerini onun elleri isitsin istersin. 🌸
Aşık olduğum zaman dokunamam kıyamam.. felan diyenleri asla anlamıyorum. İnsan aşık olduğu insana dokunmayacaksa kime dokunacak? Benim için soyut olan aşkı somut hale getiren ve hissedilebilir yapan tek şey temastır, dokunuştur.
Aşk≠Seks anlamına gelmez. Seks aşık olmadığın biriyle de yaşanabilir. Arzularsın, duygulanırsın cinsellik yaşarsın. Ama o insanla her gün her an her şekilde tutkuyla sevişmek istemezsin.
Onun için sevişmek (sevişmede seks ola da bilir olmaya da bilir) ile seksi birbirine karıştırmamalı.
Ben kadınlarla sevişmeyi seven cinsel hayatı aktif ve sağlıklı bir erkeğim. Bence böyle...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Eğer biri sadece temas için (anladınız) sizi seviyorsa o aşk değildir, ama karşı taraf size dokunmak istemiyorsa sizi arzulamıyorsa o işte bir gariplik vardır. Çünkü aşık olduğunda öyle anlar olur ki bazen dokunmaya kıyamazsın bazen her hücresine kadar hissetmek dokunmak istersin.
Aşk bu ikisinin içinde çelişkinin dibini sıyırmaktır. Kişiye, yetişme tarzına göre ikisinden birini seçer ve adına aşk der insan. Yaşamak istediğini aşk diye yaşar.
Aşk tüm hücrelerinde arzuladığın kişiye hiçbir zaman kıyamamaktır onunla olup onun için Yaşamak ve Mutlu olmaktır tüm yönleri ile aşık oldun kişiyi yaşamaktır
Gerçekten bazı mantiktaki insanlari anlayamıyorum neden kiyamasin abi. Yani ben aşıksam o aşıksa niye kiyamasin abi bana? Kiysin yani. Lütfen kıysın. Dokunmaya kiyamamak olayını başka anlayın incitmemek anlayın aglatmamak anlayın. Kadınların anahaberlere çıkmasına sebep olan erkekler var. Hemde baya fazla. Çok erkek biliyorum *ld. rülen her kadına Allah bilir ne yaptı diye soran. Yoksa sevişmek kıymak değil yani kiymaksa varsın kıymak öyle olsun be
Kıyamamak olayını ben üzmemek, yıpratmamak olarak algılıyorum aşk bence arzulamak çünküm insan en çok sevdiğini çeker, onu hissetmek ister ve elbette dokunmak keşfetmek ister.
Aşk arzulamaktan geçer tabi dokunmaya kıyamamak sadece şiddet için geçerli olsun, lütfen insan sevdiğine tabi ki dokunacak kime dokunmayın başka kendime mi :D
Bazı kişiler var . yok seven dokunmazmış , seven sadece resim tablosuna bakar gibi bakar mış :D Tüm hücrelerinle onu arzulamak sevmektir. diğeri boş laftan başka bir şey değil
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Dokunmaya kıyamayıp deli gibi arzulamaktır. Bir kuşun kanat cırpışında ve yağmur damlasında bile onu görmektir aşk. Aşk nefestir jsjdjakajsjs daha fazla yapamayacağım tüylerim diken diken oldu 🤣 Arzulanır ya arzulamıyorsan aşık değilsindir
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgi güvenli ve süt limandır.
Aşk fırtınalı bazen tatlı bazen tatsız. Ve aşk, sevgi gibi kıyamamayı gerektirmez. Aşk bencildir. Ten uyumu vardır içinde arzular vardır çeşitli istekler ve gayaller barındırır. Büyülü gibidir.
Aşk dokunmaya kıyamamaktır tabii ki. Günümüzde maalesef kavramların içi boşaltılmış durumda aşk yeri gelince görmeden sevmektir hayatını yıllarını ona feda etmektir uğruna ölüme gitmektir.
Aşık insan butunluguyle onun olmak istiyor herseyiyle yani ama erkekler oyle degil zevkini alinca ona karsi hevesi kaciyor o ask hep taze kalsin isterse kadin dokundurtmicak kendine evlenene kadar