Aşk İlişkileri Ömür boyu istediğiniz kişi ile evli kalmak mı sevgili olmak mı hangisi sizce? çılgınkızx1 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor sjsjsjsjsjsjsjs ömür boyu evli kalmak yoksa ömür boyu sevgili kalmak mı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ömür boyu istediğiniz kişi ile evli kalmak mı sevgili olmak mı hangisi sizce? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevgili kalamazsın ömur boyu ama evlenirsen neden olmasın 1 2 Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl tşkler cvpladığın için:):) Yorumla tetikci13 +1 yıl Rıca ederim Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. bu kızlar ne evlilik meraklısı ya, çocuk+iş+yemek+çamaşır+temizlik+bulaşık bunları yapacaksınız alooo !!! kalın sevgili sadece istediğiniz zaman bu sorumluklar olmadan görüşün. 0 0 Yorumla
BağcılarlıLazMimar Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl sevgili kalmak güzeldir rutinden kurtarır 1 2 Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl tşkler cvpladığın için:):) Yorumla BağcılarlıLazMimar +1 yıl rica ederimmmmmm Yorumla
deryalosangeless Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl ömür boyu evli kalmak 1 2 Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl tşkler cvpladığın için:):) Yorumla deryalosangeless +1 yıl rica ederim canım Yorumla
karamsssss Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Evli kalmak 1 1 Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl tşkler cvpladığın için:):) Yorumla
ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Flört etmek daha hoş flört dönemi gibisi yok çünkü 0 0 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evli kalmak sevgili ne ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evli olmanin ayri guzellikleri var 0 2 Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl ne gibi Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl sen kimsin ki ben seni takip bile etmedim Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Sevgili kalmak 0 3 Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl neden peki Yorumla emre00 +1 yıl Evlilik sevmiyorum Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl anladım Yorumla
_nfk_ Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Evli olmak. 1 2 Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl tşkler cvpladığın için:):) Yorumla _nfk_ +1 yıl Rica ederim. Yorumla
Deliмеlі_ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Evli kadınla ömür boyu yasak aşk yaşamak 0 8 Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl nasıl yani o bilmiycek mi anlamadım Yorumla Deliмеlі_ +1 yıl Kocası bilmeyecek Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl neden peki o platonik olmuyor mu Yorumla Deliмеlі_ +1 yıl Karşılıklı olacak zaten okuma özürlü müsün Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl benle düzgün konuş Yorumla Deliмеlі_ +1 yıl O zaman düzgün oku adam gibi Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl kes lan senden mi öğrenecem ya Yorumla Deliмеlі_ +1 yıl Benden öğrenecen Yorumla
Feyza233 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. kesinlikle evlilik 0 0 Yorumla
bimdekikncikapı Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 639 cevap paylaştı. Bekarlık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sevgili kalamazsın ömur boyu ama evlenirsen neden olmasın
tşkler cvpladığın için:):)
Rıca ederim
bu kızlar ne evlilik meraklısı ya, çocuk+iş+yemek+çamaşır+temizlik+bulaşık bunları yapacaksınız alooo !!! kalın sevgili sadece istediğiniz zaman bu sorumluklar olmadan görüşün.
sevgili kalmak güzeldir rutinden kurtarır
rica ederimmmmmm
ömür boyu evli kalmak
rica ederim canım
Evli kalmak
Flört etmek daha hoş flört dönemi gibisi yok çünkü
Evli kalmak sevgili ne ya
Evli olmanin ayri guzellikleri var
ne gibi