Sevgilimden birkaç gün önce ayrıldım aldattığı için sırf konuşalım diye eski telefonumu ona göndermiştim şimdi başka karilara yazmak için kullaniyo sizce istemelimiyim parayla hiçbir alakası yok ama 1000 lira vermiştim göndermeyi teklif etti ben istemedim canımı çok yaktı sizce kalsın mi yoksa telefonla parayı isteyeyim mi asla amacım para değil ama bana küfür hakaretler etti simdide hayatına başkalarını aldı bunu sindiremiyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
git yanına böyle yalandan aklını alacakmış gibi. Sonra tokatı bas iyice döv dayak manyağı yap telefonu al ve kaç
tamam
İste normal sartlarda ayrılınca hediye isteme konulari bana cok ters ama aldatma olunca farkli, tamam
Hediye değil ki asla bende hediye olsa istemem sadece kullanması iletişim kurabilmemiz için gönderdim ama ben dışında bütün herkesle konuşmuş ben ondan istiyorum tleefonu satar ihtiyacı olan birine veririm en azindab
Kufur etmistim tamam diye çevirmiş uygulama😄 kesinlikle iste bir seyini birakmao herifte
Gerçekten asla öyle paramı ver telefonu mu ver diyemiyorum naisl dicem
Mesaj at telefonu ve miktar neyse onu yaz gönder onları de. Aldatirken utanmiyor da sen niye isterken utanacaksin
Orası öyle de karakter meselesi
Enayi misin iste tabi
Ne bileyim para konusu hiç umrunda olmadı şimdi istemek bana tuhaf geliyo
Ya telefonu iste ya parasını
Bende senin gibi malım kanka almam geri.
Bı yandan benim telefonumla başka karilara konuşmasına dayanamıyorum ama bı yandan da istemek çok garip geliyo
Aynı şekilde hissediyorum %100
Parayı zaten isteyemem ama telefonu isteyeyim mi sence çünkü başkalarıyla konuşması canımı acıtıyor satar birine veririm parasını en azından
İsteme boş ver benim ne altınlar ne tektaşlarım gitti sil içinden kimsenin olmadığı bir yere git bağırarak küfür et iyi gelir.
Konu para degil ki sadece telefonumla başkalarına yazmasi canımı scitan aklına bile gelmemesi
Tamam maddi şeyleri sil kafandan abi konu para değil maddi derken maddeleri boş ver kafandan çıkarmazsan ıstırap olur sana
Bende verdiğim altını satar kendine jartiyer alır başka erkeğe show yapar diyemi düşüneyim bırak boş ver belasını bulur bunu da görürsün sen
İlahi adalet var zaten ondan şüphem yok şu an benim canım yanarken mutlu başkaları var hayatinda insanlar çok kötü gercekteb
İnsan olduğum için utanıyorum kapıda köpek olmak insan olmaktan şereflidir, ilahi adalete inanıyorsan sıkıntı yok sabret
Sabrediyorum zaten öyle bir insandan intikam almak mantıksız çünkü kapıma gelip yalvarıp barisip 1 ay bile geçmeden aldatıp küfürler hakaretler eden bı insandan ne gibi intikamın olabilir ki sadece sorularim var aklımda
O soruları da sil kafandan hayat o kadar kısa ki kendi kendine mutlu olman lazım elinden geldiğince yaşamak istediğin şeyleri yaşamalısın kimseye bağlı kalmadan kendine bile
Deniyorum sadece neden yalvarıp kapıma geldi aklı disardaysa neden düzene giren hayatımı mahvetti agladi yalvardı bu kadar kolay mı insanları duygularıyla oynamak bana vakit yokken herkese vardı ayrılalım der demez heryerden sildi bunu anlamıyorum
Anlamayacak bir şey yok kardeşim işte
orman çocuğu
Al tabiki kizim niye kullansin senin telefonunu
Ayrılırken fonderirim dedi bende kalsın demiştim şu an istemiyorum ama çünkü başkalarıyla konuşmasını sindiremiyorum
Ee bi zahmet
Sence sadece telefonu mu yoksa parayida istemelimiyim
Ne var ne yok iste
Parayı istemek garip geliyo bana çünkü ben kendim verdim borç olarak ta drgil ayrılırken söyledi telefonla parayı ben zaten o an küfür hakaret yerken kalsin demiştin ama şu an istiyorum telefonumu
İste tabiki haketmiyor bir şey
Bilmiyorum çok tuhaf aç gözlü gibi hissediyorum öyle de ama asla para umrumda değil yemin ederim yardıma ihtiyacı olan birine vermek daha mantıklı geliyo
Al neyin varsa
iste moruk