Yakın arkadaş, iş arkadaşı, okul arkadaşı karımın etrafında bu sıfatlarla çok erkek var acayip rahatsız oluyorum ama müdahale etmeme izin vermiyor. Karımı nasıl onlardan uzaklaştırabilirim?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Karın izin vermediği sürece hiçbir şey yapamazsın. En fazla ayrılırsınız.
Yuh niye ayrılaykm karımdan sadece bu durumu düzeltmem lazım
Ayrılacak bir sorun yoksa düzelmesi gereken bir sorun da yok demektir.
İleride ayrılığa sürükleyebilecek bi sorun bu ve ben baştan çözmeye çalışıyorum
Ayrıntılı yorum yapmak istemiyorum ama evet, ileride bu durum sizi ayırır.
Ve bu durumu sadece karın düzeltebilir mi diyosun?
Karın izin verebilir diyorum. Sen anladığım kadarıyla rahatsızlığını dile getirmişsin, o da reddetmiş. Böyle bir pozisyonda senin yapabileceğin bir şey kalmıyor.
Böyle bu durumdan rahatsız olduğunu çok güzel bir dille Söyle
Kaç kere çok çok güzel bi dille söylediğimi bilemezsin ki artık bu konuda konuşunca bile kavga çıkıyo
Empati yapmali senin yaninda kız falan görünce o nasıl hissediyor
Onun bunu anlaması için iş yerinden bi kızla yakın arkadaş olmuştum ama ters tepti bak seninde karşı cins arkadaşların var bana niye karışmaya çalışıyorsun dedi🤦♂️
Allah yardım etsin knka
Eyw
çözdünmü reis 1 yıl olmuş ama bu tarz sorunları çözmek çok uzun zaman alıyor genelde
seni ilgilendirmez karin sinirini bilir
Şu aşırı özgürlükçü kafayada hayranım...
Bilir tabii ama onun sınırı bana uymuyo belki arkadaşları da onun samimiyetini yanlış anlayabilir bu yüzden uzaklaştırmam lazım onları
SENI ILGILENDIRMEZ :)) KARIN O SENIN KOLEN DEGIL SEN DE ONUN SAHIBI DEGILSIN
Sen bu tiplere bakma sahip çıkmazsan aldatılan adam olursun muhtelemen
@SirenHead napıcam @q eve mi kitliyim kadını
Eve kilitleme zekanı kullan bir patron edasıyla... Mesela biz çalışanları gereken maaşla besler arada havuç gibi ikramiye vb veririz gitmek istemez çünkü giderse kaybedeceğini bilir psikolojik manipülasyon önemli beceridir geliştirmeni öneririm
@SirenHead nasıl yani biraz daha açık olsana ne yapmalıyım?
Mesela erkeklerin olduğu kadın kadına olmayan bir ptamda koluna gir sende git bu tarz buluşmalar yerine onunla yemeğe çık sinemaya git evde romantik ortam hazırla ki kadının alternatifi olsun o aklfvlte yerine... Emin ol azalacakgır samimiyet son olaeakta karma buluşmakarda abartmadan ona sırnaş sevgini haykır... ki hem karının hoşuna gider hem çevredeki olası art niyetlilere gözdağı
@SirenHead çoğu zaman benim haberim olmadan gerçekleşiyo bu buluşmalar eve geliyo aa bizde işte falancayla bi kahve içtik veya eve geliyorum masanın üstünde not aşkımmm yok şunun hali çok kötü aldatılmış bilmem ne bizimkilerle onu teselli ediyoruz. İşine çomak sokmıyım diye gizli yapıyo
Bu dediklerimi engellemez en azından ilk kısmını... Zatwn ilk kısmı uygula farkı göreceksin
Boşandın mı nasıl izin verebiliyon aklım almıyor
Aralarında bişey olacağından mi şüphe ediyorsun.. tek bir kişi fazlaca gözüne batıyor mu
Evet
Kim bu ne olabilir ki
Aralarında ne olabilir ki
İş yerinden bi adam aralarında bi mğnasebet olmasından korkuyorum
Çok mu samimiler
Öyle gibi
Neyden rahatsız oluyorsun tam olarak
Genel olarak arkadaşlarından rahatsızım ama bi sebep sunmam gerekirse samimiyetlerinden rahatsızım
Arkadaşlarının cinsiyetinden mi rahatsızsın? Seni rahatsız edecek kadar nasıl bir samimiyetleri var.
Sık sık buluşmalar yazışmalar. Yan yana gelince sarılıp öpmeler. Evli bi kadına uygun değilama anlatamıyorum ona
Sarılıp öpüşme biraz fazla evli bir kadına değil evli herkese biraz fazla ama onların arasında ki ilişkiye de bağlı
Aralarındaki ilişkiyi bilemem fazla işte. Yok onlar benim abim sayılır falan bende bi zamanlar onun abisiydim bak şimdi noldu
Senin yok mu sanki hiç arkadaşın? Eşine güveniyorsan bunları söylemen anlamsız
Var ama karşı cins o kadar samimi olduğum arkadaşım yok. Hatta samimi olduğum karşı cins hiç yok
Herkes senin gibi olmak zorunda değil ki. Ortaya ya eşine güvenmediğin ya da kendine güvenmediğin tablosu çıkıyor
Eşime de kendime de güveniyorum erkeklere güvenmiyorum çünkü içlerindeyim ve kafalarından neler geçebileceğini biliyorum
Sen de erkeksin o zaman sokağa çıkarmasın sıksın seni eşin. Eşini kendinden soğutursun haberin olmaz. Kimse kimsenin kafasından geçenlere müdahale edemez evlendi diye arkadaşlıklarından da vazgeçmez sadece sınırları olur
Demek karın yaşananlardan memnun. Sıkıntı büyük.
Yaşananlardan memnun derken anlamadım?
Etrafındaki erkeklerden memnun
Ne demeye çalışıyosun açık konuşsana bi sen
Karına güveniyorsan gerisi bomboş
Güveniyorum ama erkekleri de biliyorum onun samimiyetini yanlış anlayıp aklını çekmeye çalışabilirler
Emin ol bir kadın samimiyetin dozunu niyetini anlar. Eşini tanimiyorum fakat boyle bir durum olduğunda mutlaka araya sınır koyacaktir sonuçta yetişkin insanlarsınız ve siz eşinize guveniyorsunuz. Negatif düşüncelerle kafanizda kiyamet senaryoları kurmayın kendinizi yipratmayin.
Çokmu kıskanıyorsun
O nasil bi soru? Kıskanıyorum rahatsız oluyorum ne farkı var. Nasıl bu durumu düzeltirim
Karına güvenmezsen evlilik yürümez kardeşim
Ben karıma güveniyorum ama asıl o böyle hareket ederse evlilik yürümez
Baş başa kalmalar olmuyorsa kafana takma derim
Oluyo maalesef arada öyle buluşmalar
Peki giderken nasıl giyiniyor o buluşmalarda
Her zaman ki giyinişiyle?
Özel bir giyinme yok yani
Yok be öyle olsa evden çıkarır mıyım onu
İiy o zaman kaç yaşında eşin
Napıcan
Merak ettim
Etme