Neyse geceniz güzel olsun.
Sevgilisi olan birisi seni evine davet etse gider misin?
Neyse geceniz güzel olsun.
Arkadaşımsa giderim gidiyorum da ne olacak sanki. Bana da geliyorlar. En yakın arkadaşım erkek farklı şehirlerde yaşıyoruz. Geldiği zaman kovacak mıyım. Kalıyor da evimde ben de öyle sorun etmeyin böyle şeyleri bu kadar. Karşı cinse sadece aşk meşk anlamında yaklaşmayın. Eve gitmişim gitmemişim ne olacak sanki ya 🥺🙄🙄😒
Ne güzel söyledin.
Ben teşekkür ederim.🤗
Merhaba.
Ne olursa olsun gitmem bu teklifi alırsam o kişiyle arama mesafe bile koyarım onu üzmeden, çünkü insanız nefis sahibiyiz karşımda ki insanın niyeti, temiz olabilir ama ben kendi nefsime yenilirsem ve onu da yanlışa sürüklersem, bundan dolayı korkarım ama dışarı da görüşebilirim kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın en güzele emanet olun.
Eğer yakın bir arkadaşım ise birde kardeşim dediğim insanın sevgilisi ise gitmem tabiki fakat yeni tanıştığım biri ise ve bana sevgilisi olduğu halde yok çekip davet ediyorsa giderim anı taçlandırırım her anlamda 🔥
Kadın erkek fark etmez çok fazla tanımıyorsam başka kişiler yoksa yanımızda birinin evine gitmem. Eğer belli bir süredir tanıyorsam cinsiyet fark etmeksizin gitmekte bir sıkıntı görmüyorum.
Cevap
72Cevap
Ne işim olur elin adamının evinde..
Bu soruya bayanlardan alacagın cevap gitmem olur erkekler ise garip garip cevaplar gelir bana soracak olursan bayanlar gitmez erkelerin hepsi gider
Normalde birinin evine gitmem için binbir ısrar gerekliyken bir de sevgilisi olana niye gideyim ki?
Neden sevgilisinin kafasını karıştırayım?
Benimle görüşecek bir konusu varsa dışarda ya da telefonda söylesin , kısa kessin uğraşamam.
Sevgilisi evinde değilse giderim nolcak sanki üst üstüme mi yatcaz
Güzel düşünüyorsun.
Ne amaçla gidiyorum ya da evde başkaları da olacak mı? Akrabam bile olsa sevgilisi olan genc bir adamın evine gitmezdim eger yalnız olacaksak. Hem sevgilisi boşu boşuna şuphelenecek hem de ben dogru bulmuyorum gecerli bir sebep yoksa
Öncelikle karşı cins mı degılmı bunu belirtseydın keşke. Ayrıca hemcinsimin sevgilisi olsada gidilir, karşı cınsın evine sevgılısı olmasada gitmem, nokta. Davet etmezsen sevınırım artık sorularına bro.
IQ seviyesi düşürecek bir soru, bu nasıl soru jjsjsjsjs
Vay be tespite bak sen. 😄
AFERİN sana. 😄
Soranda daha büyük etkiler bırakıyor demek, üzücü
Vaovv ciddi misin sen? Ahh bir de söylemek istediklerini anlatmaya türkçesi falan yetse. 😄
soruyu saçma buldum sevgilisi olan birinin evine gitmemem için sebep yok
Evet saçma. 😄
Hayır gitmem karşındaki resmen bacım yapıyor sevgilisine aldatıyor ilerde kocasınada aldatır veya senin kız arkadaşın başka erkeklerle aldatsa sen ne yapardın
Kimse kusura bakmasın gitmiyorum ben bu zamanda kendime bile güvenmiyorum😂 adam evli olsa bile o Evde Tekse ben yine gitmem gerek yok yani
kiz iyi huyluysa giderim gicik biriyse gitmem yani ayni ortamda olmasini benimle istemem cunki laf sokar falan benimle alay eder sinirlenirim kizlarada birsey soylenmiyor zarif mahluklar.
Giderim ama gitmeden önce ararım haber veririm sevgilisine. durum böyleyken böyle senin haberin var mı sen gelecek misin müsaade var mı oturalım bir iki çay içelim vs vs vs
Kız ise evet. Erkek ise, karşı cinsten arkadaşları varsa evet. Yoksa hayır. Ama biraz da samimiyete bakıyor
Önemli olan beni seviyor muyum sevmiyor muyum önemli olan bu onun sevgilisi olmuş olmamış ya da evli olmuş olmamış önemli değil
Bu durum o insanla olan aradaki samimiyet ve hukuka bağlıdır.. Hemen her daveti aksi yönden almamalı..
normalde de evine gitmem sevgilisi olması şart değil...
Hayır gitmem, empati yapıyorum benim şayet sevgilim olsa, sevgilimin evinde bir erkeğin olmasını asla istemem. Ayrılık sebebidir bu.
Benim sevgilim olduğunu bilmesine rağmen eski sevgilimin benim evime ısrarla gelmek istemesi 🤦
Seni becermek istiyor, üzgünüm...
Gerçekler acıdır
En azından farkındasın.
Giderim sınırımı korurum ve niyetini çözmeye çalışırım
Güzel.
Sevgilisi evine gelip gidiyorsa cinsiyet farketmeksizin hayır. Gelip gitmiyorsa evde davet eden kızsa ve tanıyosam giderim erkekse ihtimal yok :d
Hayır gitmem. Sevgilisinin boşu boşuna şüphelenmesini istemem. Ama sevgilisi de evde varsa belki olabilir. Hem kızlarla daha iyi anlaşırım ben.
Mecburiyet olmadan bir kızla yalnız başıma bir evde kalmam
Başıma iş alabilirim dokunmadım desem de dokundu olur tehlikeli bir durum
Ben bir kere sevgilisi olan bir kızın evine televizyonunu tamir etmek için gitmiştim :D Çıkışta kızın sevgilisiyle karşılaşmıştım :D
Niye gideyim ki ateşle barut yan yana gelindiği nerde görülmüş 😅
Giderim gittimde evli veya sevgili olan bireylerin evine illa bişey pay çıkartmamak lazım
giderim neden gitmiyeyim amacı baskaysa gitmem tabii. amac disina cikarsa yapıstırırım bir tane
Sevgilisi evdeyken giderim de. Yanlizken gitmem.
Sonra pompaliyla kovalarlar.
Sevgilisi olan nışanlı olanlar sevgılım var demzki yok derler her zaman cok dualarını almışım 😜
Gittim zamanında, ancak hayatımın hatasını ettim. Türkiye'de yapılabilecek bir şey değil.
Bu kadar ayrinti soruyu çokmu düşünüyorsunuz tabiki hayir Tepki çekilir Aldatma olarak görülebilir?
Doğru en fazla 4 yerinde bıçaklanma ihtimalin var abartılcak ne var sanki
O eve girildiği anda, sevgili olan şahıs öğrendiği takdirde, kafasında güven problemi oluşur. Istediğin kadar iyi ol.
Iyi olanlar başkalarının acı çekme ihtimalini de düşünür...
Bu devirde sevgilisi olmayan birisi de davet etse gitmem açıkçası
Sevgilisi olup olmaması önemli değil bana ne gözle bakıp nasıl yaklaştığı önemli ama yine de gitmem
Arkadaşımsa giderim bizler arkadaşlarımıza gideriz ve sevgilileride bizleri bilir.
Hayır ben insanların evine gitmiyorum. Sevgilisi olan hayvan davet etse de gitmem
Sevgilisi varsa benimle ne işi var. Hiç sevmediğim hareketler uzak dururum.
Sevgilisi olsa da olmasa da gitmem. Sadece kız arkadaşlarımın evine giderim.
Dedikodu ve iftira hazmedemem bu sebeple tek gitmem...
Kızsa giderim erkekse gitmem ve erkeğin bana yakınlık derecesi önemli kuzen çok yakın arkadaş vs vs
Yani erkekse kişi sorun yok ama kızsa yapamam be sanmıyorum
Sevgilisi olan biri beni evine neden davet ediyor, buna bakmak lazım.
Her erkeğin evine zaten gitmem. Yıllardır tanıdığım ve güvenmiş olduğum bir arkadaşımsa giderim. Gitmişliğim var yani. canım sevgilisi de kafasından kurmuştu. Orası ayrı. Sanki kendi gitmiyor. 😂😂Kişi nereden bilirmiş acaba? 🤔😅
her sevgilisi ya da eşi olanın evine gittiğimiz zaman sevişiyormuyuz ne alaka. tabiki giderim. oda gelir.
Evet ama kötü insanlarda hala var. İçine sinmiycek birinin evine gitmemek gerekiyor güven vermeyen yani.
Tabiki de adamın evine gitipde sevgilisine göz koycak halim yok yanlış olur
Giderim ama iş sevgi ile ilgiliyse tabi gitmem. gittiğimde de belli bir sınır çizer. ona göre davranırım. çünkü aşk benim kırmızı ve kutsal bir çizgimdir.
Karısı olan biriyle günlük evlere çok gittim.
İyi yapmışsın.
Her kız ve erkek illa sevgili olmak zorunda değil iyi biri ise neden gitmeyeyim her karşı cinse sevgili gözü ile bakmıyoruz ya
Niye böyle tuhaf sorular soruyorsun
Canım öyle istedi. 😄
İyi cevap vereyim o zaman. İyi insanlar neredeyse hiç yok, iyi görünen insanlar var.
Anlıyorum.
Giderim ama arkadaşımsa yoksa gitmem sonuçta yakın olmadığım birinin evinde ne işim var
Tamamen onun kişiliğine bağlı o kendine yedirebiliyorsa neden olmasın...😉
Niye gidiyorum onu anlamadım davet amacı ne olursa olsun kalsın
Sevgilisi varsa neden davet ediyor ya evde sevgilisi beni dövecek ya da ben onu...
hayır gitmem o kız için bacım erkek için ise güzel kardeşim olur bana göre
Kimsenin evine gitmem o devir geçti kimseye güvenilmez
Yav tek ise gitmem sevgilisi evdeyse giderim ama uahauahuaha
Giderim niyetine göre tabiki ama arkadaş ortamı olarak yanlız gitmem
Asla gitmem. Kendimi onun sevgilisi yerine koyup empati yaparım.
Ne alaka gitmem tabi devir kötü bide yanlış anlaşıldigini düşünsene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?