Anneme sevgilimi anlatmıştım ciddi olduğumuzu falan güvenip anneme söylemiştim bişey saklamamak için ama oda gitmiş babama söylemiş bugün disardaydim eve geldiğimde babamın surati çok kizgindi sonra salona girdi otur koltuga dedi noldu dedim oturdum anlamıştım binevi öğrendiğini sonra bağırmaya başladı kimle konuşursun nasıl yaparsın diye üzerine yürüdü tokat attı kolumu sıktı morarana kadar yaklaşık beş dakika hatırlamıyorum pek vurdu annem ayırmaya çalıştı gücü yetmedi bende tabi aglayarak vurma dedim tekme attı acıdan artık hissetmiyordum kendimi bırakmıştım öyle dövdü ki beni acı hissetmiyordum bı süreden sonra , sonra defol git benim böyle bir kızım yok diye bağırdı odama geldim henüz bilincim bile yerinde değil sanki
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Klasik Turk ailesi. Oglunun sevgilisi olsa yine dovecek miydi yoksa cebine para koyup aslan oglum mu dicekti? Seni cok iyi anliyorum😔 aynisini yasadim. Hemde 28 yasindaydim. Kolumun morluklari gunlerce gecmemisti. Sonradan pisman oldular ama is isten gecti ayrilmistik ztn. Sonuc ne dersen ben hala bekarim o ise evlendi. Bilmiyorum belki hayirlisi boyleydi ama o yedigim dayaklarin hicbirini haketmedim cunku yanlis bise yapmadim. Yinede yiyosun o dayagi iste...
Her ne olursa olsun böyle şiddet uygulaması çok yanlış. Eğer istersen aile şiddeti önleme ve izleme merkezi var 183 no araştırabilirsin. Biraz kendini dinlendir kulaklıkla müzik dinleyebiliyorsan dinle. Belki biraz olsun iyi hissedersin..
https://youtu.be/hn3wJ1_1ZsgŞuanda şoktasın, öncelikle sakin ol ve iyi şeyler düşün şuanda sadece bu psikolojiden kurtulmaya odaklan
İyi düşüncegim ne varki
Şimdi ilerideki hayatını düşün bugün olanları unut ve bugünün birgün unutulup gideceğini herşeyin yoluna gireceğini, ve sana bir meditasyon videosu önereceğim kulaklığını tak ve bunu yap daha sonra buna bir çözüm bulursun
Keşke yapabilsem bana ayrı diye zorluyor
21 gün önce nişanlımdan ayrıldım diye soru yazmışsın bugünde sevgilimden ayrıldım babam dövdü diyorsun ya bu kizlar ne kadar yalancı olmaya başladı hey Allahım.
Ah ulan be söylesen suç sölemesen suç sen çocuk değilsin sonuçta ne demek şiddet ya ne insanlar var
Sinirlerine hakim olması gerekirdi seni yanına alıp kızım şu şü davranışları desteklemiyorum şöyle yapman gerekir demesi gerekirdi.
Şiddet çözüm değildir.
Hiçbir zaman benimle oturup konuşmadı öyle.
Konuşmak en etkili çözümdür. Şiddet çözüm getirmez sonuç doğurur bu sonuç ise karanlık bir gelecek doğurmaktır. Sen yarın öbür gün evlendiğinde çocuklarına bu şekilde davranma.
Asla nasil anne baba olmamam gerektiğini öğrendim hep.
Hep güçlü ol , asla pese etme hayat böyle zorluklar çıkarır karşına bu zorluklardan ders almayı başarmak ileri götürür seni ileri giden insanlar kazançlı insanlardır.
Kaç yaşındasın Allah askina 20
yaşında küçük bir çocuk değilsin kendini topla lütfen istesen evlene bilecek bir yaştasın kimse karışamaz
Kötü bir şey yaomadiktan sonra bu tepki ne
Zoruma giden şeyde bu sadece konuştuğum biri var dedim bu kadar
Sıkma canını emin ol güzel günler seni beklyor
Umarım öyle olur
Geçmiş olsun yaşın kaç?
20
Evlilik yaşına gelmişsin artık babanın bu şekilde davranması çok yanlış..
Çok zoruma gidiyor yemin ederim
Kaç yaşındasın
20
normal
Kızı dövmesi normal mi? Dilinizi kim kopardı? Bu dil size niye verildi?
Çok yedin herhalde dayak normal geliyor şiddet sana
@Berketatlıtuğ bunlar insan değil mağara insani