Efenim çok mutluyum, sınavlarım bitiyor. Kah yeri geldi kaldım, yeri geldi yine kaldım. Amma güzel kaldım.😅 (Şaka şaka güzel geçenlerde oldu.)
Sevdiğinizin fotoğrafını cüzdanınızda taşır mısınız? Ya da odanızda bulundurur musunuz?

Sevdiğim biri yok ama olursa elbette fotoğrafını cüzdanımda taşımak isterim. Telefonda galeride ona ait bir fotoğraf olması farklı cüzdanda taşımak farklı, bence yanında cüzdanda taşımak nereye gidersem gideyim yanımda ondan bir şey olduğunu bilmek bana iyi gelirdi diye düşünüyorum. Seveceğim kişi benim fotoğrafımı cüzdanında taşır mıydı bilemiyorum tabi onun tercihine kalmış ama ben taşırdım.
Kesinlikle, güzel bir düşünce.☺
Kesinlikle, umarım herkes cüzdanda fotoğrafını taşıyacağı kişiyi bulur 😊
İnşallah:) amin
🙂
Cevap
12Cevap
Taşımam telefonda olması yeter
Her zaman yanımda bulundururum
Bende cüzdan yok kartlık var. Ama isterse galerim de onun isminden oluşan bir albüm yapabilirim.
Vuhuuu havalı ama o niye istesin? Senin yapman lazım.😄
Bravo 😄
Olabilir ama artık telefonlar var. Zaten cebimizde birsürü fotoğrafımızı taşımış oluyoruz. Bence işlevi azaldı.
Olsun be, cüzdan da ya da odanda bulundurmak daha farklı.
Yok taşımam😄O taşımak isterse asla vesikalık fotografımı vermem korkup kaçar cunku🤣
😂😂😂
Hayır, taşımıyorum.
Eski sevgilim vermişti onu taşımıştım. Ben istememiştim yani, gerek duyduğum bir şey değil.
Yüreğime kazırım, telefon profil resmim olur ha cüzdanımda saklamam, insanın sevdiği gözünün önünde olmalı..😌
Galerimde fotoları var cüzdanim da yok
Nasip olmadı diyelim.
İyi olur ben sürekli telefondan açıp bakıyorum
Cüzdanımda yok ama telefonum resimleri ile dolu
Gömleğin cebinde taşırım tam kalbimin üstünde
Eşimin fotoğrafını taşıyorum.
elbette
Olabilir :)
Taşımam
Hayır tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?