4 sene once sanalda tanisdim asla umut vermedim hep dedim birak diye neyse ki sekilde hep yazdi konustuk fakat ben buna hic foto atmadim ama yarim yuzulu falan attim hic guvenmiodum. 4 sene oldu sevio bni. gecen sene braktm konusmayi 1 sene oldu bugun yazdi o yarim yuzumu hala saklio fotoyu cok korkuyorum nefret ediyorum ondan ateslisin her halinden beli diyo kim bilir napio fotomu bana ulasamiyo ya kudurdu kedi ulasamadigi cigere mundar der. Bosaldim falan gibi canım seyler yazdi hic boyle degildi cok korkuyorum napcak folarimi? Yarim yuzum gorunuyo fotoda ama olsun. Ya pesimi birakmiyo napcam?
Arkdslr 2017 subatta tanisdim dusmuyo yakamdan Allahim fotolarimi silsin kac kez dedm sil yemin etti silmemis sapik saplantili
Arkdslr 2017 subatta tanisdim dusmuyo yakamdan Allahim fotolarimi silsin kac kez dedm sil yemin etti silmemis sapik saplantili
Güncellemeler
+1 yıl
Yardim
Güncellemeler
+1 yıl
Engelledim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Cumhurbaşkanlığı iletişim merkezine şikayet et elemanı, evinden alsınlar..
Yüzüm yarım olarak attım dediğin fotoğraflar çıplak mı?
Sacmalama yüzüm diyorum
e sadece yüzünle ne yapabilir neden bu kadar telaş yapıyorsun elinde seni tehdit edecek bir şeyi yoksa hiçbir şey yapamaz. fotoları silip silmemesi önemli değil. ne yaparsa yapsın normal fotolarsa.
Ama belki bakip sapikca seyler geciyo aklindan ben onun yuzunden gunaha giriorum
Normal fotoğraflar o şekilde her yerde var onun düşünmesi ile günaha girmezsin, o foton olmasa da düşünürdü sana böyle yaptırmak için. Amacı sana acı çektirmek.
Pislik sapik herif
Her yerden engelle onu hiç bir şekilde haber almasindan senden bazı insanla vardır ruh hastası tarzında hastadır ve bu fesde de sapik dolu uzak dur derim
Canim engelledim fake hsp acti
Şu an kimse mesaj atamaz kapattim instada ya kurtuldum sabdim 1 sene olmus hala sapik
Ozaman komple kapat fesi bir kac sene kullanma bişey kaybetmezsin yani bu durum daha beter
CNim sevdigim cocuktan mesaj bekliom
Numarası yokmu çocuğun
Yapman gereken bu durumu polise anlatman kardesım en yakın zamanda polise gıdıp anlatman o kurtarır seni ancak
Bu kisiyi gercek hayatta tanimiom. sanal ama rahatsiz edio msjalri kapattim Şu an kimse mesaj atamasin diye
Ev adres bilgilerini hakkında konustunz mu? Hangi sosyal mecrada tanısrınız
Facebokta sonra instaya gectik ayni ulkede degiliz ama bilio hangi ulkede oldugumu yarim yuz fitolarimi saklio
Korkmana gerek bısey yok hesapları kapatıp 0 hayatına baslaya bilirsin yarım yuz fotolarda hıc bırsey yapamaz merak etme sen bu tip insanlar tek bir kısı de yogunlasmazlar birden fazla kısı vardır bu tur sapıkların elinde ama sen hemen sosyal hesapları kapatman gerekir
Hayir sadece bana takik. 4 yildir. 1 sene once yazma dedim yazmam dedi 1 sene oldu konusmadik yazdi yine az once ve bunlari dedi hesabi kapatamam cunku ayrldgim cocuktan mesaj bekliom kapatsam hesabi bana ulasamaz
Korkma hiçbirsey yapamaz içini ferah tut
Fotolarimi silmio
Erkek olupta olgun konuşan biri ilk defa görüyorum gerçi 30 yaşlarda abimiz
Silmesin çok önemli değil bak her yerde insanların birsürü fotoğrafı var bu korkudan uzaklaşın artık sana zarar vermek isteyen yolda yürürken de fotoğrafını çekebilir öyle değil mi? boş ver muhatap olma zaten siler ama sende muhatap olma artık onunla
@kastamonuguzeli abi dedin beni kaybettin 😏
Abla mi deseydim anlamadim
Teyze deseydin diyorum ya da nine
Sen dede demedigime şükür et ya da amca
Onları da de tam olsun bari
Amca doğru dio
Savcılığa gidiyorum de belki akıllanır
Gitmicegimi bilio
Bende öyle bi halt yedim artık allaha emanet
Senin ki nasil
Attım boy boy resim canım gibi
Nasil attın çıplak mi
Sana nerden yazıyo
Instagram
Hesabın gizliyse engelle gelen yabancı takip isteklerini kabul etme kurtul
Yaptim
vaybeeee
Ne
her onune gelene vermeseydin sende kendi dusen aglamaz :)
Ahlaksiz
Iftiraci
ahahah iftiracimi 4 sene icinde dini konulardan mi bahsettiniz? :D
O dadandi diyorum