Sevgilinizle günde kaç defa konuşuyorsunuz we kaç saat?
Bugun sevgilime aksam 20:00 gibi yazdm cvp vermedi 4-5 sat sonra yazdı bende aradımda açmadı sonra tekrar aradım bi baktım internet kapalı sonra normalden ardımda beni azarlamaya başladı beklıyemıyormusun @mk biraz Sabir aricam dize kizmaya basladi bende cok sinirlendm uyordm diyor bilmem ne diyor sizce suclumuyum?
We uzak iliski yasiyoruz telefonda em fazla 1 sat konusur günde..
Bugun sevgilime aksam 20:00 gibi yazdm cvp vermedi 4-5 sat sonra yazdı bende aradımda açmadı sonra tekrar aradım bi baktım internet kapalı sonra normalden ardımda beni azarlamaya başladı beklıyemıyormusun @mk biraz Sabir aricam dize kizmaya basladi bende cok sinirlendm uyordm diyor bilmem ne diyor sizce suclumuyum?
We uzak iliski yasiyoruz telefonda em fazla 1 sat konusur günde..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Off ne bu bağımlılığınız ya sevgililik demek 7 24 konuşmak demek değil. İnsanları bir salın artık. İşiniz gücünüz mü yok anlamadım ki.
7/24 konuşmaktan bahsetmiyorum hic birseyi haber etmiyor uyicam dese aramam
Niye senin kölen mi o? Benimde hayatımda öyle bir ruh emici şahıs vardı. Niye haber vermedin niye söylemedin falan filan komik yani. Herkes her şeyi bilmek zorunda değil yani. Sevgiliden çok yer bildirimci resmen. Ruh emicilik bu, başka şey değil.
Tamamda haber etse aramam uyor diye
Sil bu salağı sıkılmış senden bitir direk ortada ilişki filan yok keyfi muamele var
:(
Senin de suçun yok bu çocuk cins başkasını bulur aldatır uğraşma
Öyle demee yaa
Sen bilirsin dene ve gör
bir rahat dur bi sakin ol, sürekli konuşacaksınız diye bi şey mi var ya. Yüz yüze konusun
Ben viyanada o türkiye
Biz günde 10dk falan konusuyoruz o bana trigonometri yapamadığı soruları soruyor ben de çözüyorum. Sonra I lovr you beybi deyip kapatıyoruz. Bu kadar rahat ol abi kasmaya gerek yok...
Evet ama ben uzaktayim onu göremiyorumda em azindan biraz konuşabiliz diye düşünüyorum
Şehir dışıysa biraz sıkıntı bro.
Evet :(((
Gözden ırak olan gönülden Irak olur. Belki şimdi biraz altı boş gelebilir bu dediğimin ama ileride daha iyi kavrayacaksın.
Anliyorum tamam ama yinede normal mi benmi sucluyum
Seninle alakalı değil bence insan istediğiyle olamayınca yanındaki yakınındaki şeylere yoğunlaşıyor.
Anladm ama bende öyle degl
nekadar saygısız bi sevgilin var. Bana yapsa merak ediyorum canım diyip yüzüne kapatır süründürürdüm
Bana yapsaydı öyle bir şey bir daha suratına bakmadan engellerdim. Eleman tam bir mal mk nesine katlanıyorsun onun
Seviyorum ama böyle olsunda istemiyorum
Uzaktan eğitim bile olmuyorki ilişki olsun.
Toplasan 1 saat falan 😂
Ama görüşüyorsunuzdur
Bırak nefes alsın cocuk
Zaten hep dişarda geziyor ediyor ben baska ülkedeyim nasil sıka bılırım ki
yokkı olsa fırsat buldukca olurdu..
1 saat yeterli sabah akşam
günde 0 saat
?
Darlama
Darlamiyorum sabahdan aksama kadar calişiyor sonra eve geliyor yemek ya dişari yafa spor gidiyor eve geliyor gec oluyor bu seferde uykum var dıyor
İhmal ediyor seni
…
Kendini hissettir ona
Nasil
Kadın olan sensin bilirsin
Bilmiyorm sevdigimi beli etmeze calişiyorum
Yakın ol
Nasil amaaa yakin davraniyorum zaten sevdigimi söylüyorum özledigimi yanimda olmak istedigimi
O ne demek
yazamam maalesef.
?
:D