24 yaşındayım ama 17-18 yaşındaki kızlara benziyorum. Boyum kısa minyonum. Biraz seksi kadınsı görünmek istiyorum ama yüzüm vücudum tamamıyla sevimlilikten uçuyor. Yaşıtlarım uzun boylu kadın gibi kadınlar, muhtemelen dikkat çekmediğimden kimse de adım atmıyor herhangi bir duygu beslemiyor. Ne yapmalıyım kadın gibi hissetmem ve görünmem için?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Feminen giyinebilirsin, topuklu ayakkabı giyebilirsin bacak boyu için, hafif bir makyajla güzel kadınsı gorunum olur
Önce kendini olduğun gibi kabul et seni seven sen olduğun için sevsin.
Günümüzde kimse böylesini sevmiyor iste
Ya bırak genel konuşma neyin varmışta sevmiceklermiş insanlar önce kendine baksın.
Genel konuşuyorum çünkü hiç beni seven de olmadı adım atan da.
Ayrica beğenilen takip edilen kadınları görüyorum sosyal medyada vs. Hepsinin neye ilgi duyduğu belli
Ya boş ver onları sen seni sen ilgilendirirsin. Başkasına bakarak yaşam sürülmez. Senden kötülerini düşünerek yaşa..
Ama bana ilgi duyan da yok
Konuşmak ister misin?
Sen bilirsin ☺️
33 yaşındayım bende ufak gözüküyorum 24 25 tahmin ediyäorlar. Kiymetini bil
Su an ilgi çekmiyorum seven eden olmuyor
Ben hep avanjaını gördüm yaş ilerledikce daha cok görüyorum
Umarim ben de görürüm
Boyuna göre birini kabul etmiyorsundur da o yüzden yalnızlığa oynuyorsundur
Kimse adım atıp da yaklaşmaya çalışmadı ki kimi neyi reddedeyim?
Niye etmesin ya şimdi ki arkadaşlar hep minyon tercih ediyor👍👍
Tam tersi olmasın? Bakıyorum sosyal medyadan erkeklerin ilgi gösterdiği kadınlara, hep kadınsı minyon olmayan dolgun kalcali goguslu en azindan çocuk gibi görünmeyen tipler.
Hep deme bence genelleme yapma çünkü o ne öyle hava yastığı gibi ya da kuru dal gibi
Olgun görünüşe sahip olmalısın
Giyiminntsrzın değişmeli
Ne giyersem giyeyim oyle durmuyorum boyum kısa minyonum diye. Suratım da cok sevimli
Normal güzel giyin
Önemli değil bu
Ama biraz spor yap kilo al misal konuşmaların davranışların olgunlaşabilir
Eğer kendini ifade edersen daha iyi analiz etmiş oluruz seni bu konuyu da aşmış oluruz
Konuşmalarım davranislarim olgun zaten. Tanıyan biri olgun olduğumu bilir. Ama görünürde oyle değilim işte. Spor düşünüyorum ama ne faydası olur bilemiyorum.
Minyon tipli görünmek de bi yönden avantaj diyelim yaşını belli etmeyen daha genç ama olgun davranan kişiliğin var
Sağlıklı beslenip
Yaşıt veya yaşıtların dan daha büyük kişilerle zaman geçir
Kiminle vakit geçirdiğim önemli değil. Kimi sevsem platonik olan taraf oluyorum.
Mühim olan en güzeli de kusurun olduğun gibi görünüp kendini belli ettiğin için bu halini sevdirmelisin
Ama kimileri sadece kendi tarzında kendi istekleri gibi olunmasını ister
Kimseyi platonik sevgi besleme insanları tanı öyle devam et
Konuşmayı istersen yazabilirsin
İnanın tanıdıktan sonra da öyle. Karşılık olmuyor ilgi duymuyor merak etmiyorlar. Sevgim hiç karşılığını bulmuyor. Çünkü ilgi çekici değilim.
Biraz iletişim ve tanıma aşamasında da konuşmak daha iyi öncelikle tanımak dertleşme sürecinde neyi sever sevmez bunları bilmek zamanla aştıkça alışınca gerisi gelir
İyi kötü her konudan seviyeli sohbet ettikçe kendine de benle sohbet eder cekimliliği vermelisin
Yani onlarla sohbet ederek kendi alanıma mi çekmeliyim? Bu benden hoslanacaklari anlamına gelmiyor ki. Hoşlarına giden biri olduktan sonra basta da oluyorlar direkt. Konuşmayla ortaya çıkan bir sey degil ki. Herkes tipe bakıyor
Ben öyle düşünmüyorum tiple fizikle değil sohbeti ilgi alaka ile her zaman konu ne olsa da konuşması çarlığı önemli bizim için
2. asama olarak evet. İlgi duymadığı biriyle kimse konuşmak istemez. Hoşlandığım bir adam vardı bana 1 hafta bazen 3 hafta sonra cevap veriyordu.
İnsanlar sadece kimileri kendi isteği olur veya cokca can sıkıntısı olursa can sıkıntısını gidermek için yazar hep ilgili düşünceli olan günü birlik düşünür yazar
Sen değerli görünmek istiyorsan ne kadar senin özel biri olduğunu hissettirilmek önemli
Niye hoşlanan biri sevdiğiyle konuşmak istemez mi? Illaha günübirlik mi düşünmesi gerekir? Demek istediğim ilgisi olan bir seyler yapma ihtiyacı duyar eninde sonunda. Etkileşim verir yazar eder vs ne bileyim. Uzun uzadıya konuşmak değil konu.
Seni anlıyorum ama işte kimileri sadece gönül eğlencesi olarak takılıyor
Samimiyet ciddiyetle şöyle böyle devam edelim diyen yok
Daha iyisini bulunca geri adım atıyorla
Bulan nasıl buluyor. Bakıyorum ya herkesin sevgilisi var ya evleniyor..
Bulan buluyor seçici oluyorla ya da bu bana göre istediğim gibi diyerek kabul ediyorla kimi ise farklı yolla elde ediyor
En güzeli de hayırlı olanı istemek gerekli
Zaten hayırlısını istiyorum. Ama hiç mi biri talep görmez yani. Ben oyum işte.
Gelebilir misin özele
Hayırlısı bizim için daha iyi olur
Kimseyi ne çok ne az olduğu kadar değerinde sevmek istemek söa kimseyi yaradan gibi sevmeyeceksin
kadın hissettirecek erkek olacak... ayrıca minyonlar candır
Onlar oyle gormedikleri için ben de hissetmiyorum.
gel... görüşelim
Bence sen bunu içselleştirdiğin için sana öyle geliyor. Belkide seni gördüğümüzde oldukça kadınsısındır.
Ufak tefek olmak çocuk olmak değildir.
Oyle olsa ilgisi olan da olurdu. Ama yok. Ama görüntü olarak çocuk gibiyim işte. Kadınsı durmuyorum. Dolgun falan hiç değilim.
Biz erkekler genelde kendimizden yaşça küçüklere ilgi duyarız. Senin dediğin gibi olsa daha çok ilgi uyandırırdı. "At gibi kadın" terimine uymuyor olabilirsin, bu da farklı bir övgü tercihi
Bence o erkeklerde belli bir yaştan sonra oluyor. Gerci zaten 30 yaş civarı biriyle birlikte olmak istiyorum ama küçük de olsa onların düşüncesi yine yaş almamış kadınsı tipler yine. Çocuk gorunumluler degil
Dediğim gibi yarı yarıya bu durum erkeklerde nerdeyse, at gibiciler ve masumcular var.
Masumcular da tipte sevimli birini isteseler de ikimiz de biliyoruz bu vücut için geçerli değil.. kimse cinsel çekiciliği olmayan birine ilgi duymaz. Kadınsı dolgun göğüslü ve kalcali kadınlar hep bir adım önde.
Senin tarif ettiğin at gibi kadınlar işte 😂 at gibi kadın sevmeyen çook insan var ki ama
Ben o listede nedense olamıyorum...
O listede olmak o kadar güzel bir şey mi sence 😂
Demek istediğim at gibi olmayan kadını sevenler. Onların sevdiği o olmayan kadınların içinde de olamıyorum demek ki
Hayır senin kendini tarif etmene göre masumcuların listesindesin 😂 ya sen erkek değilsin benden iyi mi bileceksin, 26 yıldır erkeğim
Masumcular nerede o zaman haha
Sen neden bana bakmıyorlar diye niye takılıyorsun, genelde herkes sosyal medyadan yürür olmuş. Instagram falan varsa ordan yazan eden takip eden vardır illa
Hayir işte yok. O bile yok. Boşuna mı yazıyorum bunlari
Sen nasılım sorusu sorsana bi 😂 olmayacak böyle, objektif şekilde bakalım yorum atalım sen de öğren
Herkes kendi zevkine göre yorumlayacak. Önemli olan birinin eh iste demesi güzel demesi değil. Seven eden yok kimse o derece bakmıyor işte
Sevmek başka bir şey ya, ama sevilecek biri olup olmadığının cevabını alırsın. Gerçi burada erkek bile kadın kılığına girse güzel diyorlar ama 😂
Demek ki sevilecek biri değilim.
Hayır, sen bunu dert edinmişsin sadece. Farklı bir kişiden görüş al, sağlıklı düşünmüyorsun bence 🙂
Biri evet sevilecek birisin güzelsin dese ne olacak? Biri olmadıktan sonra seven? Anlamadınız siz hala beni.
Ben seni anladım sen beni anlamadın. Sorun tipte değilse sorunu başka bir şeyde ararsın en azından. Mesela iletişimin iyi değildir veya insanlara sert yapıyorsundur tamamen sallıyorum, başka bir detay vardır.
İletişimimde bir sorun yok. Tanımaya niyetlenen biri olduktan sonra zaten bunu görecektir. Niyetli kimse yok adim atan yok diyorum ben. Neyde sorun var bilmiyorum ama görünüşte başka bir sey kalmadı geriye. Bu saydiklariniz vardır yaklasiyordur ama sen soylesindire geliyor. Gelen yok direkt YOK
😂 anlıyorum seni, sen bir nasılım sor ben sana söyleyecem. Ya şimdi aklım almıyor, ne insanlara ne teklifler geliyor yani onun için dediklerine ihtimal vermiyorum.
Ben de onu diyorum ne insanlara ne teklifler geliyor. Herkesin alıcısı var da benim niye yok. Ben de ihtimal vrremiyorum geriye sadece bu kaldi işte.
Hayır, kabul etmiyorum bunu 😂 ihtimal yok
Offff
Cidden off yani, sor şu soruyu al cevabı
Daha önceden birine göndermiştim şaşırmıştı. O da inanamadı. Sonuç olarak herhangi bir şeyi çözemedik. Bir sey olmayacak yani
Ya bak şöyle düşün, diyelim ki çok çocuksusun. Bu sevilmeye engel değil, ilgiye engel değil. Hatta iyi bir şey bu, 18 yaşında abla gibi duran insanlar var. Herkes başka açıdan bakıyor ve herkes şikayetçi 😂
Engel değilse niye olmuyor acaba diye sorguluyorum iste gene başa donduk
Kadere inanır mısın 😂 mutlaka sebebi vardır ama senin hakkında bir fikrim olmadığı için tanımadığım için bunu bilemem
Bahtsızsın diyorsun yani. Dogru bu da mantıklı. Yoksa neden olmasın yani.
Bilmiyorum diyorum, ama bence çocuksulukla sıfır alaka
Bence çok şanslısın minyon ve ufak göstwriyorsun onlar 35 den sonra yaşlandıkları zaman sen 20 lik çıtır gibi durucaksın
Ama bu şimdi kendimi yalnız hissetmemi sağlıyor. Herkesin bir alıcısı vardır lafı benim için geçerli değil herhalde. Çocuk gibiyim..
Lafım sana minyon ve ufak görünmek bence çok iyi
minyonlara zaafım var sevimli kızlar daha seksi geliyor bana kafana takmamalısın
yaşlanınca kıymetini anlarsın ufaklık xd
Şimdiden kıymetimi anlayan yok ama.
sen onlara göre daha genç ve güzel durcan
Yaşarsak evet. Artık ne doğurganlığım kalır 30umdan sonra ne de başka bir sey
ooo 50ye kadar yolun var
Bir kadın için çok zor ne yazık ki. Ben şu genç yaşımda böyle ilgi cekmiyorsam bundan sonra dönüp bakmazlar bana
24 yaşta genç sanırsın 40 yaşında mı hissetmek istiyon 😂
Yaş rakam onemli değil. Kadınsı gorunmuyorum. Hatta direkt yaşımı gostermiyorum
Ne güzel işte gerçi 18 ile 24 arasında pek fark olmuyor
Senden hoşlanan yok mu
Yokk
İnstagramdan yazanda mı yok?
Hayır..
Merak ettim suratını
Boyun gayet iyi az kilo al
Alamiyorum
Spor ve diyet yap aynı anda kilo almaya yönelik
Zekanı geliştirmen lazım önce.
Türban takabilirsin kafana mesela bu seni daha büyük gösterir
Tecruben var mı sekste
ne bilek görmeden bişi diemeyiz
Giyim tarzını değiştir
Nasil yapayım?
Daha kadınsı şeyler al kendine
topuklu giy
boy kilo?
Kilom 41 boyum 158
doktora gittin mi 50 kg olmalısın en azından
Hayir. Kilo alamıyorum. Aslında boyuma göre çok zayıf değilim ama bi fayda edeceğini zannetmem. Bu boyla ve yüzle yine çocuk gibiyim
Görmek gerek
Şans varsa