Bir erkeğe "cinsel olarak" zorla sahip olup, ondan çocuk yaparak evlenmek zorunda bırakan bir kızın kurbanı olan erkek var mı?

Troll değil, inanmayanlar zahmet edip okumasınlar ve lütfedip yorum yazmasınlar, sadece paylaşmak istedim, hem benim gibi böyle bir şey yaşayan erkekler olmuş mu merak etttim, hem de erkeğe bunu yapan kızlar olmuş mu bilmek istedim…

Benim başıma böyle bir şey gelecekti neredeyse... Bir kız arkadaş vardı, bana aşık olduğunu söylemişti ama ben onunla farklı dünyaların insanları olduğumuzu söyleyip geri çevirmiştim sevgili olma teklifini, kız aylarca her fırsatta teklifini yineledi ama ben hiç geri adım atmadım. Günün birinde beni aradı ve kendi doğum günü kutlaması için ortak arkadaşlarla evine davet ettiğini söyledi, ilk başta önemli işim var gelemem desem bile diğer arkadaşların ısrarıyla kabul ettim. Yaklaşık 10 kişilik bir gruptuk ve çok eğlenceli bir kutlama oldu. Misafirler gitmeye başlayınca, ev sahibi olan kız ona yardımcı olmamız için hem benim hem de bir kız arkadaştan daha kalmamızı rica etti, kabul ettik ve etrafı toparlamaya başladık. İşler bittikten sonra ev sahibi kız kahve içelim sonra gidersiniz dedi, iki kız mutfağa geçtiler, ben yalnız kaldım.

Kahvelerle geldiler, sohbet falan, bir anda ev sahibi olan kız ağlamaya başladı. Derdini sordum neyin var falan, diğer kız ise hem sakin hem de tedirgindi yani onun neyi olduğunu bildiği belliydi ve anlatmasını istemeyerek geçiştiriyordu ve bana "haydi sen git artık ben onu teselli ederim" gibi şeyler demeye başladı. Ben de ısrarcı olmak istemedim yani belki kızsal bir konu ya da çok özel bir şey olabilir diye ayağa kalktığım anda, ağlayan kız da ayağa kalkıp bana sarılarak ve ağlayarak itiraf etmeye başladı, meğer iki kız anlaşmışlar yani kahveme ilaç koyup uyutacaklardı ve sonra ev sahibi olan kız ben uyurken bana zorla sahip olacaktı, uyandığımda hiçbir şeyden haberim olmayacaktı yani bayıldığımı söyleyeceklerdi. Daha sonra kız gebe kalıp doğum yaptıktan sonra çocuğun bana ait olduğunu söyleyip, onunla evlenmek zorunda bırakacakmış.!
Güncellemeler
+1 yıl
Doğum günü bahaneymiş yani son anda vazgeçmişler. Şok yaşadım yani tırstım ama yine de sakince sordum "sizi vazgeçiren şey neydi" diye, bana dedikleri şey şuydu; "keşke bu kadar iyi biri olmasaydın, keşke bize hep iyi davranmasaydın, keşke en ufak bir kötülüğünü görseydik, işte o zaman bu planımızı kesin yapardık, senin abartılı iyi olman bizim ayarlarımızı bozdu ve malum kız benimle evlenmeyi deli gibi istiyor olsa bile KIYAMADIK sana dediler..
Güncellemeler
+1 yıl
Hayal kırıklığı içinde sessizce ayağa kalktım ve "rabbim sizi affetsin" diyerek kapıya yöneldim, kız arkamdan koştu ne olur affet ve bana bir şans ver gibi bir sürü şey sıraladı ama ben tek kelime daha etmeden bir hışımla çıkıp gittim...
Bir erkeğe "cinsel olarak" zorla sahip olup, ondan çocuk yaparak evlenmek zorunda bırakan bir kızın kurbanı olan erkek var mı?