Selamlar! Aşkın gözü kördür der birçok kişi ve aşık olunca sevdiğinin dediği her şeye inanır ve kanar peki siz aşık olduğunuzda her konuda çabuk kandırlır mısınız? #movie_colic
Aşık olduğunuz zaman her konuda çabuk kandırılır mısınız?
Zor aşık olan bir insan olmamın temelinde acaba muhatabıma ne kadar çok yakınlık hissetsem de analitik zeka ve gurur, özsaygı çerçevesinde bakışım mı var? Farkındalığım yüksekken, mantıkla hareket edebiliyorken aşık olmuyorum zaten. Kandırmak da, kandırılmak da hiç tarzım değil. Ben aşık olursam zihnim kalbimden ayrı konuşmaya devam eder eminim. Günün sonunda panorama masası kurulur. Zihin ve kalp münazaraları başlar. Zihnim bana ideal doğruyu emreder. Kalbim zihnime isyan bayrağını çeker. Bir de şu var;insan karar alarak aşık olmuyor. Bencil ve egoist bir yönelişle herkes herkesden hoşlanabilir fakat aşık olmanın acayip bir gizemi var. Bu çok derin bir konu...🦄🍀🍏⭐❤️
Aşık olduğum zaman çok yufka yürekli oluyorum ve evet çoğu şeye de kolaylıkla inanıyorum, ya da inanmayı seçiyorum. Mesela gözümün önünde olan bir yanlış var, ya da ne bileyim bana yalan söylüyor ben görüyorum ama yine de onun ağzından çıkana inanıyorum. Halbuki zaten gözünle görüyorsun, daha niye inanıyorsun. İşte bunlar aşık olunca kaybetme korkusundan oluyor. Ben aşık olunca tam aptal aşık oluyorum.
Bu yüzden aşk pis kaka e-e-e-🤮🤢 Sen şimdi niye öyle yapıyorsun belki aşık oluyorum ben 😒😏niye aklımı bulandiriyon manitayı bırakayım senin yüzünden 🥺Bi de aşk fenomeni 😔🥺😒🤣🤣🤣🤣🤣
Gerçekleri söylüyorum adam 50 kişiye gidiyor herkesin gözü önünde gelip seni seviyorum sana aşığım diyor kadın hop kollarında ya ne gurursuz insanlar var bunları gördükten sonra aşk fenoluğunu bırakacam az kaldı zaten 😂😂
Ivit olabilir 😁 Hayır ya ben manita olsa söylemem ki , öğrenince benim manitam olduğunu herkes manitama asilir sırf bilerek 😒malum sitede meraklısı çok. Benim manitam olacak adam zaten aslan gibidir tenezzül etmez de neyse 😏😒anlayana 😁😁🤣🤣
Aşkın ne kadar sahte, bı tiyatro olduğunu gördüğümden beri aşık olmuyorum. En son aşık oldugum kız bı inat için başkasıyla sevgili oldu şu an nisanlilar.
Ben artık her türlü inanmış gibi yapıyorum. Bide baya anlıyorum kim ne yalan söylüyor. Ama çaktırmıyorum. Çaktırsam ne olacak ki. Karşımda otursun yeter benim için