Biz bir bırakırsak hastaneyi acaba size kim bakacak
Sağlıkçıların çok kazandığı efsanesine inanan var mı?
Biz bir bırakırsak hastaneyi acaba size kim bakacak
Kız kardeşim sorumlu hemşire. Kamu hastanesinde. Kazancı ülke şartlarına göre iyi fakat hak ettiğini kazanıyor mu? Asla! Sağlıkçıların yaşadığı sorunları yakından biliyorum. Kesinlikle haklısınız. Kız kardeşim hemşire olmasaydı da anlardım. Göz var, izan var. Her sağlıkçıya yaşı ne olursa olsun saygı duyarım. Asla sesimi dahi yükseltmem. Çünkü; neler yaşadıklarını biliyorum ama ülkemizde insanların empati kurma yeteneği neredeyse yok.
Teşekkürler ama toplum cahil ve empatiden yoksun
Maalesef öyle...
Ya bırakın arkadaşlar ülkede herkes fakir artık. Ukrayna'da IT firmasında çalışan bir arkadaşım var.
Kızın şu an, bonuslarla aldığı para 1500-1800 doları buluyormuş. 800 dolar maaş veren Fransız şirket 1000 dolar da bonus veriyormuş kendisine
Şu anki kurla 21600 lira eder. Kız da IT seaching gibi, hemen herkesin yapabileceği, bir ayda öğrenebileceği bir iş yapıyor.
Tamam Ukrayna'da da herkes bu paraları kazanamaz biraz da şanslı ama, Türkiye'de bu işleri yapanlar da bu paraları alamıyor. Firmaların yöneticileri bu paralar alıyor yahu Türkiye'de.
Ne yazık ki sağlıkçıları perişan ettiler ülkede eskiden doktor olacak denilir bir forsu vardı ağırlığı vardı şimdi ne para kazanabiliyor de değer görüyorlar. O sağlıkçılar olmasa hepsi birer birer dökülecek ama insan nankör işte işi düşmeden değerini anlamıyor.
Erdoğan'ın en büyük başarılarından biridir bu. ''Doktorları hepinizin kulu ettik kulu'' türü bir imajla aldı yürüdü biraz.
Cevap
4Cevap
Tıp okuyan ben... 6 sene sürün, uzmanlık yap sürün, dünyanın en zor 2. sınavına çalış sürün... 36 saat nöbet tut sürün...
Dangalak bir hasta yakını gelsin hayatının içine sıçsın kimse de arkanda durmasın...
Seni o kadar iyi anlıyorum
Aslında öyle g. rizekalılar sağlık imaknlarindan men edilecek hiçbir doktor hemşire ilgilenmeyecek ki, b. klarında boğulunca görecekler haybeyi
Bu yönetimde yaptırım zalime değil mazluma uygulanır anca..
Kesinlikle saygısızlık mı yapıyor tedavi hakkını alacaklar
Valla ben yurtdışına gitmeyi düşünüyorum okul bittikten sonra kalınmaz burada. Böyle de kaybederler beyinleri
Destekliyorum seni git ve kurtul hatta benim dilim olsaydı denklik alıp giderdim
Merhaba sağlıkçı olduğunu görünce selam vermek istedim bi sağlıkçı olarak
Biz birbirimizi anlarız
Aynen , bi sağlıkçıdan ancak bi sağlıkçı anlar. Senin meslek neydi? Hemşire falan mısın?
Evet
Ne güzel :)) İstanbul’da mı? Dmm den atacaktım mesaj ama gizlisin
Ankara
Hmm güzel
isterse bir insan ayda 10 bin tL kazansın şu an o para bile yetmez
Bir de bu durum var tabi
evet ayrica para kolay kazanılmıyor
Nolacak böyle
bu işin sonu hayra varmicak görünen o ki cahil insanlarin attiği o yüzünden ben ekonomik olarak sürünemem seni bilmem ama ben bu ülkeden biran önce gidicem
Herkes gitmek istiyor ama nasıl
bir yolunu bulcam ben eğitim başvurusu için olabilir mesela cahil insanlarin attiği oy yüzünden ben bu ekonomik şartlarda yaşamayi hak etmiyorum ve benim gibileri de
seçmek isteyen var ise bir daha seçim günü seçer ve devam eder hayatına Halinden memnun olanlar yüzünden geldiğimiz yere bakar mısın?
Tamamıyla cahillik bilmiyorum halimiz ne olacak zenginler hâlâ zengin ama normal durumlular bile fakirleşti
evet çünkü tl değer kaybediyor o yüzden yaşın yanında kuru da yanıyor işte sorun burada :)
Sağlıkçı olmak istiyorum eziyet
Neden inanmayalım
Cahile laf anlatılmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?