2. Evlilikte 20 yaş fark?

27 yaşındayım bir cocugum var, bir tanıdık beni birisiyle tanıştırdı, kendisi 47 yaşında gemi kaptanı yurt dışına falan gidiyor. Maddi durumu çok çok yerinde eşinden 18 sene önce boşandı falan. Asla evlenmeyi düşünmüyordum ama çok yoruldum yalnız mücadele etmekten bir sonra ki ayı düşünmekten cocuguma yetememekten. Adamla konuştum bana ne güvence verebilirsin tekrar ortada kalırsam diye evi üzerime yapacak evlenmeden önce. Ev sıfır içi boş komple yeni alacak ben ne seversem maddı sorun yok altını mı da yapacak. Adam yaşım genc diye herhalde yapıştı ikna etmeye calışıyor. Ama ben sırf parası için babam yaşında benle yaşıt cocugu olan adamla nasıl aynı yataga girerim? Ama bir yandan da yoruldum bende artık rahat yaşamak istiyorum adam iyi onda sıkıntı yok ama yaşı büyük göstermezse de :( kızım için düşünüyorum direk özel okula falan yazdırmak istedi evde en son model odasını alalım dedi hediye kıyafet almış bir ayakkabı 700 TL vermiş. Bundan sonra mantıklı olsun diyorum sizce ne yapmalıyım?
2. Evlilikte 20 yaş fark?