Siz erkekler neden kadınları sadece cinsel amaçla kullanmak istiyorsunuz?

Tamam, bazen duygusal şeyler de yaşanabiliyor yani o kişiye bağlanabiliyorsunuz ama iş ciddiye binince jet hızıyla uzaklaşıyorsunuz. İstiyorsunuz ki 3-5 kişi olsun, gerektiğinde duygusal ihtiyaçlarınıza gerektiğinde cinsel ihtiyaçlarınıza karşılık versin, size sadık olsun, asla sizi sorgulamasın, koyun gibi olsun ve hevesinizi alana kadar sürsün istiyorsunuz, hiç ciddi düşünen bir erkeğe denk gelmedim, başta ben ciddiyim diyenler istediğini alamayınca jet hızıyla uzaklaşıyor. Bir de her türlü haltı yedikten sonra yok aslında ben masumum ve kendim gibi el değmemiş gonca gül arıyorum diyenler var ki onlar daha vahim...
Namus erkek için neyse kadın için de o'dur. Günlük hayatta olması gerektiği gibi özel hayatımızda da sizlerle eşit haklara sahip olmamız gerektiğini neden kabullenemiyorsunuz?
Bu arada bu söylediklerimi genel gözlemlerime ve çevremden duyduklarıma dayanarak söylüyorum amacım genelleme yaparak belli bir kesimi kötülemek değil, eminim içlerinizde iyi olan ve bu zihniyette olmayan beyler de vardır ama benim gördüğüm kadarıyla çoğu bu düşüncede.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada evlenmeden cinsellik yaşamak isteyenlere de saygı duyuyorum, önemli olan niyetinizi açık bir şekilde belli etmek, kimsenin duygularını suistimal etmeden, karşı tarafa açıkça kendinizi ifade edebilmek. Kişisel olarak sevmeden sevismeye karşıyım, evlilik şart değil ama sevgi ve sadakat şart benim için, aksini düşünenlere de saygı duyuyorum.
Siz erkekler neden kadınları sadece cinsel amaçla kullanmak istiyorsunuz?