Gerçekten tanışmak istediğini söyleyip ilk günden gecenin ilerleyen saatlerinde konuyu anladığınız yerlere çeken erkek sizce samimi olabilir mi? Erkekler büyük yoklukta hahah aslında güzel vakit gecirdik ben de istedim. Artniyetli düşünmemek mi lazım yoksa çok mu safım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
erkeğin niyeti ciddi değil , seni fiziki olarak beğenmiş ve sadece (anladın sen) o amaçla seninle konuşmuş buna emin ol. eğer sende istiyorsan tabiki bi sakınca yok ama o sana seviyorum dese bile bilki sana yalan söylüyor
04 Yorumla
Soran+1 yılTanışmak istiyorum dedi. Normal fotoğraflarımızı artık beni çok beğendi ben de onu. Devamında gelişti. Istersen hic konusunu dahi acmam dedi. Seviyorum demedi ama guzel seyler olacak hissediyorum falan dedi
- +1 yıl
seviyorum demedi dedin ya , sana karşı seni seviyorum mu demedi yoksa cinsellik konusunda mı demedi. Bİşey diyeceğim ne kadar inanırsın bilmem ama bu sözler benden çıkmış olsaydı yani bunu söyleyen kişi benim gibi düşünüyorsa ona güven derdim ama o kişinin kişiliği nasıl bilmiyorum. Eğer iyi ya da kötü bişey olursa yazar mısın? Herkese açık yerden olmaz dersen sen bilirsin sıkıntı yok. iyi günler
Soran+1 yılYa hemen ilk gunden seviyorum asigim demedi yani
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Nasıl bi kafanız var daha iyiyi kötüyü ayıramıyorsunuz ne istediğinizi de bilmiyorsunuz ki sonunda bende istedim diyorsun ilk gün tanıştığın biriyle seks konuşmak sizce nasıl mantıklı gelebilir?
02 Yorumla
Soran+1 yılErkekler bu ulkede ciddi derecede yoklukta. Tanistigim en duzgun adam bile bir yerde konuyu utana sıkıla cinselliğe bağlıyor çünkü yok yani. Erkeklerin bu halini bildigim icin birbirimizi tatmin etmemiz bana mutluluk veriyor çünkü karşımdaki çok mutlu oldu o olunca ben de oluyorum. Çok cok erkendi ama karşımdaki olgun davraninca hallettik aramizda.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk günden cinsellik isteyenlerden de evlilik düşünen epey çıkıyor aslında, yani ciddi düşünüyor. Az xperle cinselliķ sormanın şahane taktiği. Çok çakalsın sen.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen olaya söyle bakıyorum. Erkekler istedi diye neden sapik olsun ben de istedim sonuçta. Bizim kizlarimizin burnu o kadar havada ki.. iyi anlastik beni cok beğendi sohbet ilerledi birbirimizi mutlu ettik konu kapandi. Basta suphelerim vardi ama olaya o gozle bakmiyorum artık. Tek amacim onu mutlu etmek sohbet olur arada rahatlatma olur. Nasil burnu havada kizlarimiz varsa ergen erkeklerimiz de dolu maalesef. Boyle biri yok karsimda duzgun de biri neden olmasin
- +1 yıl
Yani haklısın.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
69Cevap
+1 yılHayır bence normal. Ama ne kadar detaylı girdiğine bağlı cinselliğe. Cinsellikten başka bir şey yazmadıysa sohbetin büyük kısmını bu oluşturduysa o zaman sadece cinsellik istiyordur. Ama birçok konuda sohbet edip araya cinselliği de serpiştirdiyse son derece normal. Örnek veriyorum fotoğrafını gördü. Ay memelerin de çok güzelmiş ya da kukunu emmek isterdim gibi bir şey dediyse problem yok.
11 YorumlaSanal da bir erkegin amaci tabiki zevktir eglenmektir yani bunu inkar eden erkek erkek degildir ama unutma ki sanalda tek kadin sen yoksun demekki onun icin tek sen varmissin yoksa bizimde sohbet muhabbet ettigimiz insanlar var aslinda bu is biraz kadinlara bagli yani üşümeden palto giyilmez gibi düşün kadin sicaklik gostermeden erkek ortami isitmaz bunu yapan öküzler engeli yerler yani olay sende bitiyor
00 Yorumla
+1 yılÇok safsın, sa*laksın ve ap**talsın. Çocuk seninle cinsellik konuşup tatmin olmak istiyo yani seni kullanıp çöpe atıcak, çok meraklıysan buna, devam et bu çocukla konuşmaya ne diyeyim ki?
Ben niyeti cinsellik olanları direkt engelliyorum açıkçası10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılsamimi ve net bir elemanmıs.
zaman kaybetmek ıstememıs ,
olacaksa olsun olmayacaksa zaman/emek/para harcamaya gerek yok degıl rotasına devam edecek.02 Yorumla
Soran+1 yılBu niyetle tanışmadık. Fotoğraflarımı görünce cok beğendi devaminda gelisti. Ben de durustce buluyorum sonunda gelecek bu konuya yani
- +1 yıl
tabıkı.
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. İlk gorusmede her ne kadar anormal deselerde bana göre normal çekiliyor insan çünkü ... Ama bu sürekli sürekli konu cinselliğe geliyorsa orada bı hayırdır gardaş demek lazım
08 Yorumla
Soran+1 yılPişmanım açıkçası. Güzel laflar edince mutlu etmek istedim. Görüşmeyi bitirsem mi diye düşünüyordum sence beklemeli miyim eğer sürekli cinselliğe çekerse mi bitireyim
Soran+1 yılSadece sanaldan görüştük ve geleyim otelde kalalım mı dedi yok dedim
Soran+1 yılFlört bile değil ilk günden
Soran+1 yılZaten benim hatam
Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. Yani normalde erkek o noktaları konulup netleştirmek ister. Ama ilk gün bilemedim. Deneyip göreceksin samimi mi yoksa sadece skor yapıp kaçacak mı. Biraz tanıman lazım anlaman için
012 Yorumla
Soran+1 yılNeyi netleştirmek ister anlamadim? Peki bu saatten sonra geri çekilemeyeceğiz bir kere yaptık sonuçta..
Soran+1 yılBundan sonra o konularda konusmak istemiyorum diyeyim mi
Soran+1 yılFlört aşamasında cinsellik olmamalı hata ettim sanki bu saatten sonra istemiyorum desem de baştaki gibi olmayacak hiçbir sey gibi.. En iyisi bitirmek
Soran+1 yılBulunduğun şehre geleyim bir yerde kalıp yapalım mı dedi yok dedim ama ne kadar güvenilir biri ki
Soran+1 yılÇevresinde o kadar kiz varken neden burdan biriyle tanismak istesin ustune konuyu oraya getirmesi..
Soran+1 yılBencede.. Tesekkur ederim
+1 yılÇok safsın daha ilk günden böyle konuşmalar yapan erkeğin sana ne gözle baktığı belli eğer seninde düşüncen eğlenmekse görüşebilirsin ama öyle biriyle sevgili olma derim şimdi hosuna gidiyor olabilir ama işi gücü uckuru olan bı adama tahammül edilmez benden söylemesi
10 Yorumla
+1 yılErkekler yoklukta değil enazından her erkeği bir tutmasaydın iyiydi😂 neyse sana kaçıncı gün lazım ilk günden adam dürüst davranmış niyetini belli etmiş bunun adı abazalık değil, konuşmayandan kork😉
00 Yorumla
+1 yılBirincisi daha ilk günden ciddiyet (yani gerćekten tanişma tanima istegi) bağlanmaz gerćekci degil bu sana güven sağlamak icin. İkinciside çekinmesi lazim ilk günlerden espriyle karisik bile olsa söylenmemeli. Eğer söyleniyorsa emin ol ciddiyet yoktur. Ve baştan kimse ciddiyet düşünemz yalan söylüyor
08 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ama kız kafasıyla böyle düşünüyorsun. Tabiki ilk günden ciddi ilişki düşünmez. Ama diyelim ki kızın çok güzel, seksi bir fotosunu gördü. İltifat edebilir ya da cinsellikle ilgili basit sorular sorabilir aşırıya kaçmadan.
- +1 yıl
@KeyserSöze27 E bu sevgi belirtisi degil zaten şehvet sadece. Şehvette geçicidir. Sevgi olsaydi zamanla oluşur olgunlaşrdi. Sevgi geçici olamazdı ciddiyet gerektirdi.
- +1 yıl
Bahsettiğim sadece cinsel sohbet açmak değil. Karşıdakini cinsel anlamda çekici bulduğunu ifade etmek. Sence bu yanlış mıdır? Onu sevmediğimi mi gösterir? Bence tam tersi
- +1 yıl
@KeyserSöze27 kime göre neye göre doğru yanlış bu konuda yorum yapmam. Ama bahsettigin şey cinsel anlamda çekici bulmak şehvet ben bundan bahsediyorum. Bunda bir sevgi göremiyorum evet şehvet sadece.
- +1 yıl
Cinsel anlamda çekici bulduğunu gerçekten yürekten sevebilir bir erkek. Ben dış görünüşe önem veren biri değilim. Kızların %90ını dış görünüşten reddetmem mesela. Benim için kafa yapısı, yaşam tarzı, entelektüel seviyesi önemlidir ama elektrik almadan da olmaz.
- +1 yıl
@KeyserSöze27 Yanlız ben ikisi bir arada olmaz demedim. Dediğim şuydu başta sevgi hemen oluşmaz evet şehvet oluşabilir bundan bahsettim. Zamanla ikisi bir arada olabilir. Ve sizin kızlara bakış açınız sevgi türünüz hakkindada bir yorumda bulunmadim. Onları açıklamanıza gerek yok.
- +1 yıl
Bence de sevgi zamanla olur işte. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Aynı fikirdeyim. Hoşlantının sevgiye dönüşmesi için bir süreç var. Bu süreçte cinsellik ya da seksapalite diyelim bence önemli bir rol oynar.
- +1 yıl
@KeyserSöze27 anlıyorum bende tam tersini düşünüyorum. Düşüncelerinize saygi duyuyorum ama
+1 yılİnanmayın. Herşryde açık olmalı insan. Özellikle ilk tanışmadan ciddiyim diyenler bir numaralı şüpheli olmalı :) sizler zekisiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyim derken seninle gerçekten tanışmak istiyorum dedi hemen sevgili olup evlenelim değil yani. Hala suphelerim olsa da guzel gidiyor
- +1 yıl
İstisnalar değiştirmez geneli
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılSende istediysen ve mutlu olduysan ne dusunmek istiyorsun onunda seninde ciddi. bir durumunuz yok belli ortak cikarlarda bulusmussunuz iste en azindan beni kullandi demiyorsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa ne acayip sanki hangi maksatla konuşulduğu bilinmiyor, neden kendimizi kandırıyoruz ki bugün olmazsa yarın girecek o konuya
10 Yorumla
+1 yılOlabilir de olmayabilir de.. Biz de manitlen ilk günden başladık oynaşmaya şimdi beşinci senemiz olacak..
10 Yorumla
+1 yılSenden etkilenmiş olabilir, her cinsellik düşünen erkek kullanıp atacak ya da eğlence için seni istiyor diye kural yok.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar cinsel organlar kutsal hazineler değildir ama illa hazine muamelesi yapacaksanız evet ilk günden konuyu oraya getirenle sohbet sürmez
00 Yorumlahheheh saf mısın ya direk cinsellik konuşuluyorsa amaç bellidir. Sende yokluktaymışsın demek ki
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(
+1 yılÇok safsın seni kullanıyor yarın hevesini alınca uzaklaşır.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılCanı sıkılmış seni kolay yem olarak görmüş boyleleriyle 1 saniye bile konuşulmaz
10 Yorumla
+1 yılKafanız mı çalışmıyor yoksa trollüğüne mi soruyorsunuz :D
10 Yorumlaİlla art niyet aramak gerekmiyor, alan razı veren razıysa tadını çıkarmak lazım bence
04 Yorumla
Soran+1 yılKullanıyor da olabilir mi? İşte seni çok beğendim aramızda güzel şeyler olabilir işte bir ömür seni istiyorum vs
Soran+1 yılÇok pişmanım. İlk günden bir iki güzel söz edince mutlu etmek istedim. Şimdi bu saatten sonra istesek de o anlamda konuşmaya devam ederiz.. Sence bitirsem mi görüşmeyi
Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Kullanmak icin konusuyo bence daha tanimadigin biriyoe ozel seyler yasanmaz bencr
00 Yorumlasanal ilişki işte böyle kötü durumlarda sürüklüyor :) bence uzak dur
00 Yorumla
+1 yılAlın verin ortalık canlansın
Aşağda birton düzgün gibi görünen kız profili var onların tavsiyelerine uy00 Yorumla
+1 yılistiyorsan konuş istiyorsan konuşma ama amaç belli zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılZannetmiyorum o kişi cinsel arzularına yanıt verecek kişilerin oesinde
00 Yorumla Aslolan ne olduğu değil iki tarafında aynı noktada birleşmesi ve ortak hareket etmesi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSırtlan kendini hemen belli eder. Uzak dur, kafan bi o kadar rahat olur.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bazen o konularda eğlenceli olur ama hemen oralara girmesi dogru değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin niyeti ne olabilir sevgi tahmin olma isteği s*x isteği bir insana güvenmek kolay değil ki
00 Yorumla Keşke en başta sana direk söylessydi niyetini boşa zaman kaybı olmazdı
08 Yorumla- +1 yıl
Anlamadığın nokta şu. Seks için alışman, ısınman, zihinsel uyarı gibi manevi durumlar da gerekli. biz robot değiliz ki düğmeye basınca sekse hazır olalım. ben de seksi çok seviyorum ama bir hazırlık ve tanıma süresi lazım. arz talep deyip geçemezsin çocuk mantığıyla. bu aşamayı geçmeyen ilişkiye de haklı olarak hadi ordan çekiyoruz. alışmadığım adamla nasıl yatayım. üstelik seni mal gibi gördüğünü saklamayan biriyle.
Düşüneceğine tek şey var karşında sapık bir adam var ve bir an önce kurtul ondan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Adamın aklı fikri uçkuruğundaymış demekki daha bir gün geçmeden dökülmüş
14 Yorumla
Soran+1 yılBitirmeli miyim görüşmeyi
Soran+1 yılIstegim tadinda sevgililikti ancak cok guzel seyler soyledi mutlu oldum ben de onu. mutlu etmek istedim
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. bence fazla anlam yüklüyorsun olaylara içinden ne geliyorsa onu yap :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı. Seni mal yerine koymuş tanımadan etmeden ilk günden oraya çekmesi amacını belli ediyor zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaf deyil herşeyin bir bedeli var ödedikten sonra neden olmasin cok ucuz deyilim ben
13 YorumlaÜzgünüm ama bu konu odaklı geliyorsa niyeti seni tanımak sevmek değil tamamen diğer konu ve öyle şeyler yapabilecek birini arıyor ilk fırsatta gider güvenme bence böylelerine hayatta hep çıkar karşına
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel vakit geçirdik derken neler konuştunuz bana konuşmanızın ssini atsana.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler büyük yoklukta pasifik ben kiminle konussam biraz hemen eve atma derdindeler shsh
03 Yorumla- +1 yıl
@bugrawindson sanki sen böyle deyince kızlar sana verecek. sorun saygısızlık diyorum, adam saygısızlık yapıyor valla şaka gibi. canım abaza. istwdiğim kadar çirkin de hakaret et. takmıyorum merak etme
Cevap sahibi+1 yıl@Ferhanım sen beni yanlış anlamışsın sanirim ben pasif gayim , zaten bende yoklukta olduklarını yazdim
+1 yılolgunlaşmamış daha, tecrübesi az, böyle tiplerin kötü olduğunu düşünümüyorum, ellerinde değil. Bolluk olsa hiçbir erkek öyle konuşmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa erkekler bizde yokluk icinde resmen. En duzgum adam bile. konuyu bir yerde utana sıkıla oraya çekiyor ben bunu hissettim iste. Rahatsiz olduğumu belirttim istersen konusunu dahi acmam dedi.
+1 yılGecenin ilerleyen saatlerinde baska ne konusacakti politika falanmi? Belli biyerden sonra insanin akli kayiyo bizdede öyle kadin olarak normal yani
00 YorumlaDüzgün bir niyeti olduğunu düşünmüyorum, böyle şeyler yaşanmalıdır fakat zamanı gelince… Acele işe şeytan karışır :)
00 Yorumla
+1 yılHerkes p. ipisini düşünüyor nasıl boşaltayim saf değilsin istersen devam edersin istersen boş ver çekersin
00 YorumlaAyrıl o abaza dan niyeti başka ilk günden foto telefon numarası buluşma isteyenden uzak dur
10 YorumlaSanaldan ve seni daha tanımadan cinsellik konuşuyorsa hadi ordan et o kişiyi. Hayır mı gelir ya
00 Yorumlabazen cinsellikten arkadaşlığa evriliyor konu. samimiyetini tanıdıkça anlarsın.
00 Yorumla
+1 yılBak bende acik sadece snal onun disinda aramam sormam
00 Yorumla
+1 yılHer insan aynı değil malum bu zamanda cinaellik seks ön planda
00 Yorumla
+1 yılBak ters psikoloji yap konuyu ilk sen aç o zaman tuhaf bir şekilde bazılarında ise yarıyor hshshs
00 Yorumla
+1 yılBence safsın hemen cinsellik konuşan erkeğin de ciddi düşündüğünü düşünmüyorum açıkçası
00 YorumlaHiç alakası yok derdi belli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılMesafeli durman gerekiyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSanaldan kimseye güven olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Bence önyargılısın. Burada bile düzgün insanlar var.
+1 yılErkeklere güven olmaz 🤔🤔
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı. cinsellik konuşandan hayır gelmez
00 Yorumla
+1 yılSende o düşüncedeysen devam et yoksa boş ver
00 YorumlaCanın nasıl istiyorsa öyle yap bam bam bam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılaptal ya o erkekler benim gözümde
00 Yorumla 1 hafta sonrasını dusun ılk gunden boyleyse 😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılfazlasıyla safsın ilkten anlaman lazımdı
00 Yorumla
+1 yılNormal şeyler artık güven varsa sorun yok bence
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sanaldan tanıştık ilk günden konuyu başa yerlere çekti. Ne düşünmeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler