Önceden hoşlandığım çocuk benden hoşlanmaya başladı?

Şöyleki; ben dönem başı bir çocukla aynı derse (etüte) girmiştim ama ikimizde farklı sınıflardaydık. Deneme testinden sonra ikimizde aynı sınıfa düştük. Ama bu çocuk bana devamlı baktı o etütte benimde öyle ondan haberim oldu zaten sonra hoşlanmaya başladım falan. Çocukla ortak arkadaşımız var bana anlattığı kadarıyla iyi bir çevresi yok. Sakat bir tip diyelim size. Ben bunları duyunca zaten anında bıraktım sevmem o tür şeyleri. Benimki basit bir hoşlantıydu sadece. Neyse bugün ortak arkadaşımız bana söyledi işte ismini falan sordu sevgilisi var mı falan diye. Şöyleki içimde çok iyi bir his yok. Çocukla birkaç kere ortamlarda oturduk. İşte arkadaşlarım takılırsın falan diyor da benim kaç senedir sevgilim olmadı ve bunu cidden layık bir kişiyle “evet, bu kişi!” Hissedeceğim kişiyle bozmak istiyorum. Ama onda o hissi hissetmiyorum ve bunu duyduktan sonra gerildim biraz. Devrimizi biliyorsunuz ee bu çocuğunda çevresi ve kendisi iyi değil ya çocuk bana takık olursa diye çok korkuyorum sizce ne yapabilirim?
Önceden hoşlandığım çocuk benden hoşlanmaya başladı?