Balık burcuyum ama nedense kızlar balık erkeklerini duygusal diye sevmiyor.
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok ya benim sevdiğim kişi balık burcu ama anlatılanların aksine konuşmaz ilgisiz romantik gibi ama belli etmiyi vs vs doğru mu bunlar mümkün mü ya bir balık burcunun böyle olması
Ya yok ben nerde gereksiz şey var seviyorum onları 😂 ama sevdiğinde aşırı romantik biri kadını ilgiye boğan biri olduğunu duydum bu yüzden denemeye değer diye düşünüyorum duygusal düşünen birinden zarar gelmez diye düşünüyorum 😂
İyi o zaman benim gibiyse ama duygusaldır yani. Burçlara inanmazdım ama zaman geçtikçe inanıyorum. Bir de bizim burcumu sanırım sevdiğine bağlı oluyor kendimce o da doğru.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende balığım tatlış bir burçtur ama büyüdükçe odunlaşan bir burç
O zaman oduna denk gelmişim hay şansıma ya 😂
Olabilir
Duygusal, kırılgan, romantik, manipülatif ( manipülasyon yapmaya yatkın).
Yatkın mi bence direk manipüle için dogmuslar 😂
Öyle de denilebilir :D
Balık burcuyum ama nedense kızlar balık erkeklerini duygusal diye sevmiyor.
Yok ya benim sevdiğim kişi balık burcu ama anlatılanların aksine konuşmaz ilgisiz romantik gibi ama belli etmiyi vs vs doğru mu bunlar mümkün mü ya bir balık burcunun böyle olması
Bende öyleyim sessiz biriyim ama birini gerçekten çok seversem romantikleşiyorum bunu ona söylemesem de. Sanırım öyleyiz ya
İyi bana Özel bir şey değil o zaman buna sevindim şu an
Ama kızların çok Hoşuna gitmiyor sanırım sessiz ve gizli romantik erkek. Genelde akrep burcu falan seviyorlar
Ya yok ben nerde gereksiz şey var seviyorum onları 😂 ama sevdiğinde aşırı romantik biri kadını ilgiye boğan biri olduğunu duydum bu yüzden denemeye değer diye düşünüyorum duygusal düşünen birinden zarar gelmez diye düşünüyorum 😂
Ben ona da yeterim kendime de koç ve akrebim 😂
İyi o zaman benim gibiyse ama duygusaldır yani. Burçlara inanmazdım ama zaman geçtikçe inanıyorum. Bir de bizim burcumu sanırım sevdiğine bağlı oluyor kendimce o da doğru.
İnşallah bütün balıklar öyledir :)
İnşallah. Sevgili misiniz şuanda
Balıkları severim aslında.
Ssevgilinmi bu
Flört diyelim
Vay be konuşma sohbet nasıl
Varla yok araso hayalet modu 😂😂😂😂😂
O nasıl ya merak ettim 🤣😃
İyi yüzer :D
Haha 😂😂😂
Allah sabır versin
Hahahahah sağolasın amin valla 😂 sabir tesbihlerine başladım yavaştan bakalım
Balık burcu yoruyor insanı
Fark ettim onu ya ama sabırlıyimdir baya sonunda güzel şeyler olacaksa sabrederim sorun yok
Umarım olur ama çok alınganlar ya
Evet biliyorum onu temkinliyim o yüzden çok şükür daha alingaligina denk gelmedim
Böyle devam eder umarım 😅
Yaş kaç
Balık burcu kişisinin 38
Senle bız bı konuslm o zaman 😂
Niye ki
Anladığım konular diye dedim kanka ya istersen instaaa vereyim sana yazz bana bı konuslm
Olur tabiki konuşalım
Ehvela1
Yazzz sen bekliyorum
Yazdimm
Kacc
Ah kacabilsem keşke