Kovanın kötü özellikleri yazarsan her yerde ilk çapkınlık ve kibiri görürsün. Gerçekten öyleler. Bir hatası varsa kabullenmesi zaman alıyor. Empati asla kuramıyorlar. Genelde karşı tarafı suçlama eğilimindeler. Gerçekten zor karakterler.
Ben dini açıdan aksini iddia etmiyorum. Ancak hiç erkeklerle flört ettin mi acaba hayatında ya da kaç tane? Çünkü benim konuştuğum ya da çevremde gördüğüm herkes cinsellik olmadan ilişki olmaz diye yaklaştılar daha ikinci gün. Senin iddian bir erkek evlenmeden önce olmayacağını bilir zaten diyorsun. Erkekler böyle değil onu söylüyorum. Bir de sen o üslupla bana da iftira atarsın o yüzden söyleyeyim. Ben karşıma çıkan her erkekten cinsellik olmadan ilişki olmaz tepkisi alırken bakireydim. Bu yüzden de 6 yıl yalnız kaldım. Sadece bu yüzden.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Her erkekte çapkınlık vardır bazılarında fazla bazıların da az burçla ilgisi yok
Ahh ahhh kovada ciddi sıkıntılar var...
Mesela
Kovanın kötü özellikleri yazarsan her yerde ilk çapkınlık ve kibiri görürsün. Gerçekten öyleler. Bir hatası varsa kabullenmesi zaman alıyor. Empati asla kuramıyorlar. Genelde karşı tarafı suçlama eğilimindeler. Gerçekten zor karakterler.
Vermezsen her erkek aldatır
Verince de aldatıyorlar.
Ne alaka ya ne verecem malmidir nedir ya
Denedinmi ki
Evet kardeşim denedim.
Geçmiş olsun istk atsna bisy sorcamm sana
Eh yani
Hayır.
Iyide bir erkek evlenemeden olmicanida bilir yani günah yani
Sen 26 yaşına kadar nasıl geldin kuzum?
Benmi geldim bu seni ilgilendirmez
Ve evlenmedende olmicanida bilirim
Ve dinimizde öyle birsey olmaz evlendikten sonra olur hersey yani
Ben dini açıdan aksini iddia etmiyorum. Ancak hiç erkeklerle flört ettin mi acaba hayatında ya da kaç tane? Çünkü benim konuştuğum ya da çevremde gördüğüm herkes cinsellik olmadan ilişki olmaz diye yaklaştılar daha ikinci gün. Senin iddian bir erkek evlenmeden önce olmayacağını bilir zaten diyorsun. Erkekler böyle değil onu söylüyorum. Bir de sen o üslupla bana da iftira atarsın o yüzden söyleyeyim. Ben karşıma çıkan her erkekten cinsellik olmadan ilişki olmaz tepkisi alırken bakireydim. Bu yüzden de 6 yıl yalnız kaldım. Sadece bu yüzden.
Sen kaç kişiyle ilişkiye girdin
Bir ve hala o kişiyleyim. Or*ospu muamelenizi başkasına saklayın.
Öyle bir sey demedim
Peki bununla ne kadar oldu çıkalı
Bir buçuk yıl. Nereye varacağınızı gerçekten merak ediyorum.
Yaşlar kaç peki
Ya ee kardeşim? Yazmasan mı artık.
degiler ya burçla alakası yok bunun
Kovayım, çapkın değilim sadığım aksine.
Aldatir💃
Burçla değil kişilikle alakalı
En flörtöz burçtur kova.
Betül sanırım?