Bir çocuk var ben sinav vb kaygısıyla konuşmuyorum kimseyle ama o daha beni canlı canlı görmeden konuşmakta ısrarlı ben ise görüştükten sonra konuşmaya karar verelim ben hazır değilim ilişkiye dedim ve bana beş gün önce uykun olmak istiyorum.. şiirini göndermiş sizce neden ne diyeyim ben şimdi?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen de ona uyan sabah oldu cevabını yapıştır madem etkilenmedin
Etkilendim aslında ama acaba yanlışlıkla mı attı
Hayır niye yanlışlıkla olsun karşılık ver
Bir şans verip denemelisin bence?
Ama hiç yüz yüze görüşmedik okuduğum şehirde yaşıyor ben mezun oldum ve ona yasin oraya geldiğimde görüşelim öyle karar verelim dedim yani görüşmeden karar vermek istemiyirjm
Uzaktan sevmeyi kabullenen insan seni bence çok seviyordur bence bana kalsa dış görünüşe önemden fazla bana gösterdiği ilgi alaka sevgisine bakarım merhametine bakarım?
Hayir sorun uzaktan sevmek değil sorun hiç yüz yüze dahi görmedik sosyal medyadan tanıştık tek ortak noktamız ben onun yaşadığı şehirdeki unv den mezun oldum
Tamam olabilir görmeden ne sevgili olanlar ne evlenenler var bu illa görmekk değil ki yani ciddi bir şey oluştuğunda eminimki uzakta olansız en kısa sürede 1 buluşma ayarlayacaksınsız zaten 🙂
Yazdığın söz güzeldi tesekkur ederim yazdım öpücük atmış halbuki ilişki düşünmüyorum demiştim ama uzak da kalmak istemiyorum ne diyeyim sence öpücüğe
Akışına bırak yavru ucunda ölümde yok kaybedeceğin bir şeyde yok zamanla her şey farklı olabilir 🙂
Tesekkur ederim yazdığın söz çok güzeldi dedim öpücük attı sonra ben gülücük attım görüldü yaptı 😄
Sence iyi mi oluyor bu kötü mü
Bilmiyorum ki sence
İnstgram dan yazsana?
Neden
Fake hesabın varsa ordan yaz?
Oku beğendim de geç
etkilemek istemiş
Off ya banada
Kimisi bulamaz kimisi de bulsa beğenmez böyle işte hayat 😊
Şiir göndermiş çocuk deli bu kız ya off.
Ne guzel
@Asosyal07 kız yoksa aynı kişi ikimize aynı anda mı mesaj attı ahah
Hahaha şerefsiz hakkımızı yiyor 😂😂
@Asosyal07 niye hakkınızı yesin kz cevap ver acaba sana da mı aynı kişi mesaj gönderdi 😁
Bir erkek bir kızı hak eder bikaç kızı ayarlıyor ise haktır, 😂 😂
Ne oluyor bana mı diyorsunuz
Bana diyorsanız knklar bn 1 xperim
Yazamam kimseye
Ahhaha mevzuyu yanlış anladın sen komple bu kıza bu şiiri yollamışlar ya sen de içerlenip off ya bana da keşke yazan biri olsa dedin ya bu kız arkadaşta yanlış anladı yoksa bana şiiri yazan kişi sana da mı aynı şiiri yazdı diye 😂
😂😂😂 yookk
@Asosyal07 evet aynen bu şekilde anladım, sahada mi biri o şiiri yazdı kız 😃
Yok bana şiire yazan hhh
Açıklamayı yapmayıp direk kızı suç üstü yapmışız gibi davransak sanki daha Bi eğlenceli olurdu 😂😂
Zamana bırakalım seven yazar dua et hayırlısı için
Belki de seni gören şairlerin dilleri tutuluyordur şiir yazacak takatlari kalmıyordur ha ne dersin 😂
@Asosyal07 ya sence garip değil mi neden daha yüz yüze görüşmeden bu kadar ısrarcı ve istekli, acaba futbolcu diye beni nasıl kabul etmez havalarına mi girdi amator bu arada,
Seni belki görmüştür veya hırs yapmıştır inan mı bu tür süslü sözlere erkek beyni basittir cinsellik ana hedeftir bunu unutma
@Asosyal07 o zaman gerçekten sevip sevmeyeceğini nereden anlicam hedefi cinsellikse
Seviyor ise peşini ne olursa olsun bırakamaz cinsellik ise örnek konu mu açıldı sen pas vermedin mi bu hemen Bi soğur uzak durur hedefe yetişemeyeceğine kesin kanaat gösterince de uzaklaşır bitirir
@Asosyal07 bu çocuk hiç cinsellikten bahsetmedi sosyal medyada tanıştık hiç evime gel falan da demedi ben eş arıyorum vb demişti bir ara ama beni görmeden böyle ilgili olması bana garip geliyor
O seni görmüştür buna emin olabilirsin öyle ilgili olması da normal değildir tabi de bu başka kızları da takip etmiyor mu hiç takip ettiklerine filan Bak birbirinden bağımsız çok değişij kızlar var ise herkese deniyor demektir
@Asosyal07 evet bin küsür takipçisi var ve kendisi de bin küsür kişiyi takip ediyor bir suru kızı da takip ediyor yani görmedi bence gördüm seni dedi ama bence görmedi
Belki de görmüştür aynı şehirde iseniz ki bilemiyorum hani o kızlar arasında modeller mankenler hami şu çıplak tipler varsa uzak dur direk
@Asosyal07 modeller çıplaklar yok ama bildiğin bir ton kız ekli
Popi değilse uzak dur derim anlamanın başka bir yolu fake kız profili ile konuşmak veya arkadaşının hesabından istek atıp konuşmasını görmek aynı şeyleri ona dadşcek mi görür
@Asosyal07 yani futbolcu ama ünlü futbolcu değil ama bence ünlü futbolcu olmak gibi bir hayali var, bilmiyorum yani o kadar kızı takip etmesi de saçma geliyor zaten zaman geçirmeden guvenemem bu sözlerine yani görmeden nasıl konuşmakta ısrarcı anlam veremiyorum bence tanıyıp karar vermek en mantıklısı
Aynen öyle
@Asosyal07 çok güzel bir söz yazmışsın tesekkur ederim yazdım gülücük ve öpücük atmış cevap olarak bana e ben şimdi ne diyeyim sevgili mi olmaya çalışıyor benimle
Yani öpücüğü insan arkadaşına atmaz dimi yürüyor işte ama yılışık geldi bana
@Asosyal07 sence ne yazayım öpücükten sonra vallahi bilemedim
Nasıl bişi istiyorsan yakınlaşmak mı mesafeli durmak mı yakınlaşmak ise olumlu cevap mesafeli ise biraz yavaş mı olsak ha uzak durmaksa engel
@Asosyal07 ilişkiye hazır değilim ki , sınava hazırlanıyorum ama uzaklaştırmak da istemiyorum ona söylemiştim aslında ilişki düşünmediğimi
O zaman zaman istemelisin ben de sınava hazırlanıyorum
@Asosyal07 gülücük aticam opucuge cevap olarak sence?
Olabilir orta şekerli olmuş olur
@Asosyal07 yani sonuçta bana teklif etmedi ki dimi ama bu da bir teklif sayılır galiba 😃
Yok be daha flörtöz evresi sen de varya güldü kesin nikah kıymalıyız isteyecek deme 😂😂
@Asosyal07 flortoz evresi haklısın o zaman sadece gülücük atıyorum
İlk buluşmaya direk gelinlik ile git ahaha çocuk şok olsun
@Asosyal07 o zaman da o beni istemez sen ciddiye aldın der hahhah ama anlamadım gercekten bu şiiri bana gece ikide yazdı açana başkasına da yazdı mi merak ediyorum
Orası bilinmez işte şüpheli
@Asosyal07 en son gülücük attım görüldü yaptı 😂
😂 😂 😂 😂 Bu öyle devam eder gider